Maja Gojković

Gojković: Pronađen ukradeni sat Josipa Broza Tita

BEOGRAD - Ministarka kulture i informisanja Srbije Maja Gojković otkrila je danas da su pronađena ukradena umjetnička djela kao što je jedan bodež i zlatan sat Patek Filip koji je pripadao nekadašnjem predsjedniku Jugoslavije - Josipu Brozu Titu.

Gojković: U delu BiH i na Kosmetu deluju ogranci Islamske države

RIM - Dostupni podaci pokazuju da na zapadnom Balkanu djeluju ogranci terorističke organizacije Islamska država, posebno na dijelu područja BiH i na Kosovu i Metohiji, izjavila je danas ministar kulture i informisanja Srbije Maja Gojković.

Gojković: Grupa Belivuka povezana i sa kulturom, javnost će biti šokirana

BEOGRAD - Ministar kulture i informisanja Srbije Maja Gojković izjavila je danas da je istražnim organima predala dokumenta koja ukazuju na povezanost kriminalne grupe Veljka Belivuka sa državnim funkcionerima, a vezano za oblast kulture.

Gojković: Fajonova na strani onih koji bi bakljama u parlament

Poslanica SNS Maja Gojković izjavila je danas da je, uz poštovanje za sve evroposlanike, teško razumjeti zašto se jedna od njih, Tanja Fajon, tako očigledno stavila na stranu onog dijela opozicije koji bi u skupštinu da upada tokom noći, šok bombama i bakljama, a ne putem izbora.

Maja Gojković ima upalu pluća, testirana na kovid

BEOGRAD - Predsjednica Skupštine Srbije Maja Gojković ima upalu pluća i, po redovnoj proceduri, radi se test na korona virus.

Gojković: Verovatno postoji objašnjenje za Orbanovu kartu "velike Mađarske"

BEOGRAD- Predsjednik Skupštine Srbije Maja Gojković nije vidjela spornu fotografiju mađarskog premijera Viktora Orbana, na kojoj je globus sa takozvanom "velikom Mađarskom", ali vjeruje da za to postoji objašnjenje.

Gojković raspisala lokalne izbore za 26. april

BEOGRAD - Predsjednica Skupštine Srbije Maja Gojković raspisala je danas lokalne izbore za 26. april ove godine.

Prvo zasjedanje Komisije za saradnju skupština Srbije i RS

BEOGRAD - Komisija za saradnju skupština Srbije i Republike Srpske na svom prvom zasjedanju u Beogradu razmatrala je danas razvoj međusobnih odnosa u kontekstu međuparlamentarne saradnje i perspektive regionalne stabilnosti i bezbjednosti.

Gojković: Za očuvanje Srpske i jačanje specijalnih odnosa

BEOGRAD - Strateško opredjeljenje Srbije jeste očuvanje Republike Srpske i razvijanje međusobnih specijalnih paralelnih odnosa, uz uvažavanja teritorijalnog integriteta i suvereniteta BiH, u skladu sa Dejtonskim sporazumom, izjavila je predsjednik Skupštine Srbije Maja Gojković.

U Orašcu održana centralna ceremonija obilježavanja Sretenja

ORAŠAC - Centralna državna ceremonija obilježavanja Sretenja Dana državnosti Srbije održana je danas u Orašcu, a predvodili su je predsjednica Skupštine Srbije Maja Gojković i predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović.

Najčitanije