Majevica

Planinski turizam: Majevica ujedinila pet opština

LOPARE - Razvoj planinskog turizma na Majevici sve je aktuelniji, a zahvaljujući trogodišnjoj saradnji opština iz TK i RS, odnosno Teočaku, Sapni, Čeliću, Loparama i Ugljeviku.

Za subotnji "Majevica trejl" prijavljeno 110 učesnika

Takmičenje u planinskom trčanju pod nazivom "Majevica trejl" biće održano u subotu u organizaciji Trkačko-rekreativnog kluba "Majevica" iz Brčkog, potvrdio je novinarima član tog kluba Željko Novaković.

Majevica postaje turistička oaza

LOPARE - Na planini Majevici u Loparama uskoro započinje investicioni ciklus vrijedan nekoliko miliona maraka, koji pokreće Svetozar Ostojić, investitor iz Bijeljine, koji na lokalitetu Busija gradi turistički kompleks, što bi mogao biti impuls za razvoj cijele regije.

Turističko-rekreativni kompleks nići će na Majevici

TUZLA - Grad Tuzla i opština Lopare poduzimaju prve korake u planu izgradnje turističko-rekreativnog kompleksa na Majevici, rečeno je na sastanku predstavnika ovih lokalnih zajednica.

Vlasnik preduzeća "Megadrvo" od Majevice želi da napravi Zlatibor

BANJALUKA, LOPARE - Svetozar Ostojić, direktor i vlasnik preduzeća "Megadrvo" iz Bijeljine, planira na planini Majevici, kod Lopara, izgradnju turističko-rekreativnog kompleksa vrijednog više miliona maraka, a koji bi imao sve ono što imaju centri ovakvog tipa u okruženju.

Drift kamionom na obroncima Majevice

Video u kojem vozač Iveco Daily kamiona teškog 7,5 tona na neočišćenom predjelu puta u blizini Tuzle i na obroncima zavejane planine Majevice bukvalno drifta postao je hit na društvenim mrežama.

Na Majevici snijeg jedan metar

BIJELJINA - Da je priroda čudo i da nas uvijek može iznenaditi uvjerila se tehnička ekipa BN televizije, koja se danas susrela sa aprilskim "snježnim ugrizima" na planini Majevici, lokalitetu Busija.

Nestao desetogodišnji dječak na Majevici (FOTO)

BIJELJINA - Policija traga za nestalim desetogodišnjim Konstantinom Stjepićem iz mjesta Lipovice u opštini Lopare i poziva građane da, ukoliko imaju bilo kakva saznanja, to prijave najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefona 122.

Najčitanije