Majka

Potvrđena optužnica: Majci i kćerki biće suđeno za ubistvo novorođenčeta

BIHAĆ - Kantonalni sud u Bihaću potvrdio je optužnicu Tužilaštva USK protiv Hanče Elkasović (42) i Lejle Elkasović (20) iz Bužima, majke i kćerke, zbog osnovane sumnje da je majka počinila krivično djelo ubistvo, a kćerka čedmorstvo.

Dončić za rođendan oduševio majku

Slovenačka košarkaška zvijezda i igrač Dalas Maveriksa Luka Dončić oduševio je svoje pratioce na društvenim mrežama kada je pokazao svoju nježnu stranu. Nije to učinio u zagrljaju svoje zgodne djevojke Anamarije, ali je u zagrljaju majke.

Strava u Mrkonjić Gradu: Prerani porod kod kuće usmrtio majku i bebu

MRKONJIĆ GRAD - Dvadesetšestogodišnja Z.Č. iz Petrovca i njeno novorođenče pronađeni su mrtvi u nedjelju naveče u iznajmljenom stanu u Mrkonjić Gradu, gdje se, kako saznajemo, nesrećna žena sama prijevremeno porodila.

Majka Pepa Gvardiole preminula od virusa korona

Majka Ðozepa Gvardiole, menadžera fudbalera Mančester Sitija, preminula je danas od posljedica virusa korona.

Majka i sin nemaju novca ni za hranu

SANSKI MOST - Sin i majka Jasmin i Nermina Deranić žive u selu Kruhari, nadomak Sanskog Mosta, u vrlo teškim životnim uslovima koje komplikuje i bolest teškog dijabetesa kod ovog mladića i značajno smanjena sposobnost vida.

U Međimurju ubijena majka devetoro djece

MEĐIMURJE - U Međimurju je ubijena 37-godišnja žena, majka devetoro djece.

Poginula žena, sin teško povrijeđen

DRVAR - Četrdesetosmogodišnja žena poginula je danas u Drvaru, a njen maloljetni sin teško je povrijeđen kada je na njih naletio automobil, rečeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Livanjskog kantona.

U požaru poginuli majka i šestoro djece

VAŠINGTON - Majka i njeno šestoro djece, među kojima i jednogodišnja beba, poginuli su u požaru koji je izbio u njihovoj kući u američkoj saveznoj državi Misisipi.

Majka i kćerka dominiraju nebom

Vazduhoplovstvo je i dalje prostor kojim dominiraju muškarci. Žene i dalje čine samo 4,4 posto komercijalnih pilota u SAD i Velikoj Britaniji, prema Centru za vazduhoplovstvo. Ali, u istoriji vazduhoplovstva ušle su dvije žene, kada je putnik, dr John Watrel saznao da su dvojac koji je upravljao njegovim letom Delta Boeing 757, zapravo majka i kćerka.

Poginula majka i njeno šestoro djece

KLINTON - Majka i šestoro djece poginuli su u požaru u kući u centralnom Misisipiju, rekli su zvaničnici.

Najčitanije