Majka

Kako zbog posla možete postati loša majka

Kada majke traže novi posao, često odluku donose prema visini plate ili fleksibilnosti posla. Ali, prema istraživanjima, postoji barem još jedan faktor koji moraju uzeti u obzir.

U 67. rodila djevojčicu i postala najstarija majka u Kini

Kineskinja u 67 godini rodila je zdravu djevojčicu na istoku Kine, te je tako postala najstarija državljanka te zemlje koja je rodila dijete začevši ga prirodnim putem.

Dojenje saveznik majki pri mršavljenju

Dojenje bebe je jedan od najzahtjevnijih poslova majki, ali njegove prednosti su višestruke, kako za novorođenče tako i za njih same.

Majka ubijene djevojke zahvalila Mostaru

Nina Bijedić, majka svirepo ubijene Lane Bijedić, inače dekana na Fakultetu informacijskih tehnologija (FIT) Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru, sinoć je na svom Facebook profilu objavila „Zahvalu Mostaru“.

Majka i kćerka žive u kući od blata: "Volela bih tortu za rođendan"

U Gornjoj Koznici kod Surdulice u teškim uslovima u kući od blata živi samohrana majka sa petogodišnjom kćerkom. Žive od socijalne pomoći i dječjeg dodatka, a Opština Surdulica im povremeno pomaže jednokratnim novčanim prilozima i paketima.

Samohranoj majci iz Bosanske Krupe potrebna pomoć

BOSANSKA KRUPA - Samohranoj majci Elvedini Nuhić iz Bosanske Krupe potrebna je pomoć dobrih ljudi kako bi prebrodila životni brodolom u koji je dospjela prije nekoliko mjeseci poslije, kako kaže, bračnih problema.

Ostavila dijete u autu na plus 35 pa nije dala da se razbije staklo

Šokantan događaj, koji je izazvao mnogobrojne osude, dolazi iz kineske provincije Žejang. Majka je ostavila dvogodišnje dijete u automobilu na 35 stepeni Celzijusa, a potom nije dozvolila vatrogascima da razbiju staklo njenog vozila kako bi spasli mališana, prenosi Daily Mail.

Tri godine držala mrtvu majku u kući

Žena iz Teksasa uhapšena je nakon što je policija otkrila da je držala posmrtne ostatke svoje majke u kući u kojoj živi sa svojom kćerkom.

Dalmatinku terete da je imala polni odnos sa sinom

Protiv žene (46) iz Dalmacije podignuta je optužnica kojom je se tereti da je imala spolne odnose sa svojim maloljetnim sinom.

Sina zadavila kesom, pa se predozirala tabletama

Jedan muškarac pronađen je mrtav u kući u Novoj Crnji, dok je njegova majka nađena u besvjesnom stanju.

Najčitanije