Majka

U Međimurju ubijena majka devetoro djece

MEĐIMURJE - U Međimurju je ubijena 37-godišnja žena, majka devetoro djece.

Poginula žena, sin teško povrijeđen

DRVAR - Četrdesetosmogodišnja žena poginula je danas u Drvaru, a njen maloljetni sin teško je povrijeđen kada je na njih naletio automobil, rečeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Livanjskog kantona.

U požaru poginuli majka i šestoro djece

VAŠINGTON - Majka i njeno šestoro djece, među kojima i jednogodišnja beba, poginuli su u požaru koji je izbio u njihovoj kući u američkoj saveznoj državi Misisipi.

Majka i kćerka dominiraju nebom

Vazduhoplovstvo je i dalje prostor kojim dominiraju muškarci. Žene i dalje čine samo 4,4 posto komercijalnih pilota u SAD i Velikoj Britaniji, prema Centru za vazduhoplovstvo. Ali, u istoriji vazduhoplovstva ušle su dvije žene, kada je putnik, dr John Watrel saznao da su dvojac koji je upravljao njegovim letom Delta Boeing 757, zapravo majka i kćerka.

Poginula majka i njeno šestoro djece

KLINTON - Majka i šestoro djece poginuli su u požaru u kući u centralnom Misisipiju, rekli su zvaničnici.

U 51. godini postala majka

Nišlijka Aleksandra Živković postala je majka u 51. godini života. Ona je 29. januara na svijet donijela djevojčicu tešku 3.280 grama i dugačku 50 centimetara.

"Mlađi sin mi je prijetio da će me zaklati na spavanju, a Filip je psihopata"

SPLIT - Već danima javnost u Splitu i Hrvatskoj bjesomučno raspravlja o motivima i porodičnoj situaciji koja je 25-godišnjeg Filipa Zavadlava dovela do toga da u ruke uzme kalašnjikov i ubije trojicu mladića usred grada, usred dana.

Monikina majka poručila otmičaru: "Želim svoje dete natrag"

BEOGRAD - Majka dvanaestogodišnje Monike Karimanović, koja je nestala prije sedam dana i za koju se sumnja da ju je oteo serijski silovatelj, rekla je danas, obraćajući se otmičaru, da "želi svoje dete natrag".

Počela isplata materinskog i dodatka na djecu

BIJELJINA - U Republici Srpskoj danas je počela decembarska isplata materinskog i dodatka na djecu, kao i prava na pomoć za opremu novorođenčeta i pravo na pronatalitetnu naknadu za treće i četvrto dijete.

Materinski dodatak za sve nezaposlene porodilje u RS bez obzira na raniji status

BANJALUKA - Narodna skupština Republike Srpske usvojila je Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o dječijoj zaštiti kojim se uvodi materinski dodatak u Republici Srpskoj za sve nezaposlene porodilje, bez obzira na raniji status.

Najčitanije