Majka

Samohranoj majci iz Bosanske Krupe potrebna pomoć

BOSANSKA KRUPA - Samohranoj majci Elvedini Nuhić iz Bosanske Krupe potrebna je pomoć dobrih ljudi kako bi prebrodila životni brodolom u koji je dospjela prije nekoliko mjeseci poslije, kako kaže, bračnih problema.

Ostavila dijete u autu na plus 35 pa nije dala da se razbije staklo

Šokantan događaj, koji je izazvao mnogobrojne osude, dolazi iz kineske provincije Žejang. Majka je ostavila dvogodišnje dijete u automobilu na 35 stepeni Celzijusa, a potom nije dozvolila vatrogascima da razbiju staklo njenog vozila kako bi spasli mališana, prenosi Daily Mail.

Tri godine držala mrtvu majku u kući

Žena iz Teksasa uhapšena je nakon što je policija otkrila da je držala posmrtne ostatke svoje majke u kući u kojoj živi sa svojom kćerkom.

Dalmatinku terete da je imala polni odnos sa sinom

Protiv žene (46) iz Dalmacije podignuta je optužnica kojom je se tereti da je imala spolne odnose sa svojim maloljetnim sinom.

Sina zadavila kesom, pa se predozirala tabletama

Jedan muškarac pronađen je mrtav u kući u Novoj Crnji, dok je njegova majka nađena u besvjesnom stanju.

Majka i dijete poginuli u požaru u Beogradu

BEOGRAD - U požaru koji je jutros izbio u stanu u Ulici Ismeta Mujazinovića na Bežanijskoj kosi poginule su dve osobe, 36. godišnja žena i trogodišnje dijete, javio je "Blic".

Dječaku promijenile pol, raskomadale ga i htjele zapaliti

Devetogodišnjeg dječaka Ruana Majkona izbole su 31. maja njegova majka Rosana da Silva Kandido, (27) i njena partnerka Kasilea Damaskeno Pesao (28), prenose brazilski mediji.

Pokloni za majku osmoro djece iz Trebinja

TREBINJE - Osjećam se odlično, a još sam zadovoljnija što je dijete, hvala bogu, dobro i zdravo, kazala je Mirjana Kurajica (43) iz Trebinja, koja je rodila osmo dijete, te poručila svim ženama Republike Srpske da rađaju jer sebi rađaju radost.

Majke do kraja života u sebi nose dio svoje djece

Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka nikad. Majka je nešto potpuno novo. Stoga treba da ih slavimo, a Majčin dan se obilježava svake godine, druge nedjelje u maju. Vrijeme je to posvećeno najvažnijoj osobi u životu, životu koji vam je podarila ona, vaša majka.

Majka Kristijana Ronalda objavila glupost, čitav svijet joj se smije

Navikli smo da na društvenim mrežama čitamo svakakvih provala, ali posljednja koju je glupost izvalila je ni manje, ni više nego mama jednog od najboljih fudbalera svijeta - Kristijana Ronalda.

Najčitanije