Majka

Sedam najčešćih mitova o dojenju

Dojenje je nekim mamama teška stvar i imaju ozbiljne poteškoće. Pored toga, oko dojenja uvijek postoji mnogo mitova, u koje mnoge mame vjeruju. Ovo su neki od njih.

Milorad Dodik ponovo zapjevao, ovaj put s majkom

Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, ponovo je zapjevao na porodičnoj proslavi.

Ksenija Bujišić pokazala trudnički stomak i oprostila se od gledalaca

Voditeljka emisije "Šok Tok" na televiziji Prva, Ksenija Bujišić, sinoć, 27. decembra, oprostila se od gledalaca, budući da odlazi na trudničko bolovanje.

Dvejn Džonson poklonio majci automobil

Dvejn Džonson poklonio je majci Ati skupocjeni automobil marke Kadilak.

Naučnik otkrio kako majčin miris utiče na mozak bebe

Feromoni majke poboljšavaju sinhronizaciju između mozga bebe i majke, sugerišući njihovu ulogu u razvoju bebinog "socijalnog instinkta" i otvarajući vrata novim terapijskim strategijama za razvojne poremećaje.

Emina Jahović podijelila dirljivu objavu sa majkom

Pjevačica Emina Jahović (39) nerijetko ističe koliko je privržena svojoj porodici, iako je prije više od decenije otišla iz rodnog Novog Pazara.

Neslavna statistika u BiH: Najmlađa majka imala samo 13 godina

BANJALUKA, SARAJEVO - Ukupno 158 beba prošle godine na svijet su donijele maloljetnice, a najmlađa majka, prema podacima Agencije za statistiku BiH, imala je samo 13 godina.

Hju Džekman dijeli dirljivu uspomenu sa svojom bakom

Hju Džekman posljednjih godina obnavlja odnos sa svojom majkom Grejs, koja je napustila porodicu kada je glumac imao 8 godina.

Majka organizovala orgije za tinejdžere

Majka iz Kalifornije organizovala je tajne orgije na kojima je tinejdžerima dijelila piće i kondome, a čak ih je i gledala dok imaju spolne odnose, tvrde tužioci, a prenosi New York Post.

Mrtva žena pronađena u kadi, uhapšen sin

U stanu u Splitu u nedjelju ujutro pronađena je mrtva žena.

Najčitanije