Majka

Majka bacila djecu sa prvog sprata pa i ona skočila

BERLIN - U njemačkom gradu Zarbriken dogodila se porodična tragedija u kojoj je život izgubilo trogodišnje dijete.

Žika Todorović objavio fotografiju sa majkom

Majka proslavljnog glumca Srđana Žike Todorovića, inače poznata balerina, Snežana Matić, javnost je rijetko imala prilike da vidi.

3 rečenice koje mame ne bi trebalo da izgovaraju pred kćerkama

Iako većina roditelja želi najbolje za svoje dijete, pojedine greške su nekada neminovne, ali to ne znači da ne možete da radite na njima.

Propast "tržišta surogat majki" - sukob u Ukrajini zaustavio trgovinu bebama

KIJEV - Rat u Ukrajini zaustavio je "tržište" takozvanih surogat majki, žena koje za novac rađaju djecu parovima sa Zapada.

Ovo je majka Stanije Dobrojević

Naša najatraktivnija starleta, koja je i "proslavila" to zanimanje, Stanija Dobrojević, važi za nekog ko redovno trenira i vrlo pažljivo bira šta će da jede, kako bi održavala svoje zgodno tijelo! Ali, kako je njena mama Slavica nedvano objavila na svom Instagram porfilu nekoliko fotografija sa plaže u bikiniju, jasno nam je da je u pitanju i odlična genetika!

Marija Šerifović spremna da postane majka

Pjevačica Marija Šerifović prvi put otvoreno je govorila o planovima i željama po pitanju svog privatnog života te istakla da bi voljela uskoro da se ostvari u ulozi majke.

Kod Zaprešića nađena dva tijela: "Sumnja se da je majka ubila dijete"

ZAGREB - Danas su u Donjoj Bistri oko 12.29 u porodičnoj kući nađena dva tijela, objavila je policija. Policija je tijela našla po dojavi člana porodice.

Očuh osumnjičen da je spržio dvogodišnjeg dječaka

KAKANJ – Jeziv slučaj desio se u Kaknju 13. marta, kada je očuh dvogodišnjeg dječaka, pod još nerazjašnjenim okolnostima, spržio po nogama i stražnjici.

Zakon o majci usvajaju do avgusta?

BANJALUKA - Predstavnici političkih partija u Srpskoj saglasni su da je zakon o majci i te kako potreban Republici, a kreatori te ideje tražiće da taj akt bude donesen po hitnoj proceduri i usvojen do avgusta, kako bi od iduće godine bio u primjeni.

Majkama koje ne rade 206 maraka mjesečno

BANJALUKA - O zakonu o majci o kojem se uveliko govorilo krajem prošle godine ponovo bi moglo biti riječi idućih dana, a od četiri predložene varijante usaglašene su dvije, odnosno da nezaposlene majke primaju mjesečno 206 KM za svako dijete, a one koje rade duplo manje.

Majka pokušala da ubije dvogodišnje dijete

ZAGREB - Žena (30) sa područja Đurđevca pokušala je da ubije svoje dvogodišnje dijete, pa lažno prijavila krivično djelo, saopštila je koprivničko-križevačka policija.

Samohranoj majci troje djece potrebna pomoć

GLAMOČ - Samohranoj majci troje djece u Glamoču Danijeli Lovrić, kojoj je nevjenčani suprug poginuo u saobraćajnoj nesreći, potrebna je pomoć dobrih ljudi u rješavanju stambenog pitanja.

Ognjen Amidžić prvi put pokazao kako izgleda njegova majka

Voditelj Ognjen Amidžić na društvenim mrežama rijetko objavljuje fotogrfije sa svojim bližnjima, ali izgleda da je odlučio da napravi presedan te je na Instagramu objavio prvi put pokazao kako izgleda njegova majka Snežana.

Majka optužena da je zapostavljala djecu, djevojčica se pokušala objesiti

BUGOJNO - Alisa O. iz Donjeg Vakufa optužena je da je grubo zanemarila troje maloljetne djece koja su bila sama dok je ona bila u kafani, a usljed zanemarivanja njena kćerka L.O. bila izložena seksualnim nasrtajima i pokušala se objesiti.

Ubio majku u Veloj Luci pa krvav napadao ljude na ulici

Jutros oko 9.15 u porodičnoj kući u Veloj Luci pronađeno je mrtvo tijelo 67-godišnje žene.

Najčitanije