Majka

Kod Medveđe se smrzla majka troje djece

MEDVEÐA - I.J. (34) čije je beživotno tijelo pronađeno u ponedjeljak ujutru u blizini mosta u selu Lece, kod Medveđe, umrla je od posljedica smrzavanja, potvrđeno je u Policijskoj upravi Medveđa za juGmediu.

Majka ostavila troje djece u šumi na -15

MOSKVA - Žena u Rusiji ostavila je troje svoje djece bez odjeće u šumi na veoma niskoj temperaturi, od čega su dobili ozbiljne promrzline, pokazala je istraga.

Majka pronašla tijelo maloljetne kćerke u kadi

BEOGRAD - U Dom zdravlja Titel, poslije ponoći, dovezeno je tijelo 16-godišnje djevojčice, prenose beogradski mediji.

Djevojčica iz potresom razorenog sela tješila majku: Nemoj plakati, mama

Kuća jedne porodice u mjestu Nebojan nije sigurna za život, a zasad su dobili kamp kućicu od ljudi iz Poreča. U kućici ih sad spava petoro.

Ubio tri sina kako bi se osvetio supruzi

MEKSIKO SITI - Muškarac je uhapšen na sjeveru Meksika nakon što je, navodno, na smrt pretukao svoja tri sina kako bi se osvetio njihovoj majci, saopštili su meksički tužioci.

Držala sina zatočenog skoro 30 godina, pronađen bez zuba i s ranama

STOKHOLM - Policija u Stokholmu saopštila je danas da istražuje slučaj majke stare oko 70 godina, za koju se sumnja da je 28 godina držala sina zaključanog u stanu.

Majka koja je bila inficirana rodila bebu s antitijelima na kovid-19

SINGAPUR - U Singapuru je majka koja je bila inficirana virusom korona tokom trudnoće u martu, rodila bebu koja je imala antitijela, što je dalo naučnicima nove dokaze o tome da kovid-19 može da se prenese sa majke na plod.

Optužena da je sjekirom ubila majku

BIJELJINA - Protiv Zvorničanke Ramze Karajčić (62), Okružni sud u Bijeljini potvrdio je optužnicu koja je tereti da je u avgustu u Kozluku, kod Zvornika, u stanju smanjene uračunljivosti sjekirom sa pet udaraca u glavu ubila majku Namku Kokić (83).

Bliznakinjama zlatnici, majci devetoro djece posao u Gradskoj upravi

TREBINJE- Bračni par iz Trebinja lijana i Aleksandar Milojević iz Trebinja dobili su nedavno blizance, dvije djevojčice, i to je u ovoj porodici osmo i deveto dijete, a danas je gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić bebe darova zlatnicima i sretnoj majci ponudio posao u Gradskoj upravi.

"Jokiću majka spakuje sendviče za ceo dan, on ih pojede za 40 minuta"

Interesantna anegdota iz života Nikole Jokića.

Najčitanije