Majke

Goran Bare: Ako neko treba konobara ili kopača krompira, neka zove

Hrvatski muzičar Goran Bare priznao je da se nalazi na rubu egzistencije.

Majke troje i više djece imaće ista prava u RS i Srbiji

BANJALUKA - U okviru projekta "Ponosna kartica cijena minus za tri plus" do sada je podijeljeno oko 1.800 kartica na području Banjaluke, a u njega je uključeno oko 150 privrednih subjekata.

Povodom "Konferencije beba" poklon-paketi uručeni mladim majkama

BANJALUKA - Poklon-paketi opreme za bebe, kao i 150 kompleta posteljine za krevete za porodilje i bebe uručeni su danas Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra RS (UKCRS) povodom manifestacije "Konferencija beba".

Pokoni za bebe u Prijedoru

PRIJEDOR- Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković organizovao je danas prijem za majke beba rođenih 16. maja, na Dan grada, i 7. jun, na slavu grada - Duhove.

Simanićeva: Majkama četvoro i više djece dati penzije

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjednik Udruženja roditelja četvoro i više djece "Djeca su naša budućnost" iz Istočne Ilidže Ljiljana Simanić rekla je da bi svim majkama sa četvoro i više djece trebalo dati penzije.

Albanija i Kosovo pokreću takmičenje Kup Majke Tereze

Albanija i Kosovo žele organizovati fudbalsko takmičenje Kup Majke Tereze u kojem bi učestvovati klubovi prva tri razreda ovih zemalja, izjavio je u srijedu portparol Albanskog fudbalskog saveza.

Studija Harvarda: "Mamini sinovi" su uspješniji kroz život

Univezitet Harvard objavilo je veliku studiju o tome šta čini muškarce srećnijim. Zaključak koji se nameće je da su "mamini sinovi" tj. mamine maze puno uspješniji u poslu i zarađuju više od muškaraca koji nisu imali toliko prisan odnos sa svojim mamama u djetinjstvu.

Istraživanje pokazalo: Majke sa troje djece su pod najvećim stresom

Uloga majke je veliki izazov, pogotovu za žene koje imaju više od jednog djeteta. Nedavno istraživanje je pokazalo da je majkama sa troje djece najteže.

Kakva ste majka po horoskopu

Zvijezde kažu da postoje određene pravilnosti u tome kakva će majka koja žena biti u odnosu na to kom horoskopskom znaku pripada. Pronađite sebe.

U Podgorici novi protest zbog ukidanja naknada za majke troje i više djece

PODGORICA - Bivše korisnice naknada za majke troje i više djece u Crnoj Gori, ponovo su danas izašle na ulice, protestujući zbog ukinutih naknada od prije 15 mjeseci. Sa današnjeg protesta je poručeno da majke neće odustati, da će predati i žalbe Sudu za ljudska prava u Strazburu, a najavile su i proteste u drugim crnogorskim gradovima.

Najčitanije