Majkl Džekson

Fanovi Majkla Džeksona tužili njegove navodne žrtve

PARIZ - Tri grupe obožavalaca Majkla Džeksona tužile su pred francuskim sudov dvije žrtve koje je navodno zlostavljao, Vejda Robsona i Džejmsa Sejfčuka zbog klevete.

Decenija od smrti Majkla Džeksona

Danas se navršava 10 godina od smrti Majkl Džeksona, a kako bi odali počast kralju popa, njegovi fanovi okupiće se u kući u Los Anđelesu, u kojoj je primio fatalnu dozu anestetika propofola i održati bdenje na groblju na kojem je sahranjen.

Louis Vuitton kolekcija inspirisana Majklom Džeksonom

Koristeći Majkla Džeksona kao simbol uključivosti, Virdžil Ablo vodi nas na ulice Njujorka svojim jedinstvenim setom, koji je kreirao za predstavljanje Louis Vuitton kolekcije jesen/zima 2019.

Oglasila se kćerka Majkla Džeksona povodom kontroverznog filma

Pošto je prvih dana ćutala o kontroverznom dokumentarcu koji njenog oca optužuje za pedofiliju, Pariz Džekson je otkrila šta misli o tome na Twitteru.

Izjava sestre Majkla Džeksona koju je kasnije povukla: Ne mogu da šutim

Latoja Džekson, sestra kralja popa Majkla Džeksona, je izjavila da ne može podržati laži, te da je vrijeme da žrtve zlostavljanja budu saslušane. Ona tvrdi kako je svjesna svega što se dešavalo i nema namjeru šutiti.

Poslije filma o zlostavljanju radio stanice bojkotuju Majkla Džeksona

Tri glavne radio stanice u Montrealu prestale su od ponedeljka da puštaju pjesme Majkla Džeksona, nakon što je na HBO kanalu prikaza dokumentarni film "Leaving Neverland" o seksualnom zlostavljanju djece.

Jakna Majkla Džeksona prodata za skoro 300.000 dolara

Čuvena jakna američke pop zvijezde Majkla Džeksona koju je nosio na prvoj samostalnoj koncertnoj turneji "Bed" prodata je na aukciji po tri puta većoj cijeni od početne - za 298.000 dolara.

Dizni tužen za bespravno korišćenje Džeksonovih pjesama

Kompanija koja upravlja imovinom Majkla Džeksona tužila je kompaniju "Dizni", jer je u specijalu njihove produkcije na televiziji ABC došlo do krađe intelektualnog vlasništva pjevača, javlja AP.

Majkl Džekson najbogatiji pokojnik među zvijezdama

Američki pjevač Majkl Džekson petu godinu za redom zauzima prvo mjesto na listi preminulih zvijezda sa najvećim prihodima koju objavljuje časopis "Forbs".

Mnogi poznati postali karikature: Previsoka cijena plastične ljepote

Svake godine na hiljade ljudi se rutinski podvrgavaju plastičnim operacijama nadajući se da će im one pomoći da izgledaju i osjećaju se bolje.

Najčitanije