Majkl Odžo

Crvena zvezda će platiti transport tijela Majkla Odža u Nigeriju

KK Crvena zvezda mts saopštio je večeras da će klub platiti sve operativne i troškove transporta u Nigeriju tragično preminulog košarkaša Majka Odža, koji je nastradao u Beogradu 7. avgusta.

Porodica Majkla Odžoa nema novca za transport njegovog tijela

Tragična sudbina Majkla Odža, koji je preminuo 7. avgusta od posljedica srčanog udara dok je trenirao u košarkaškoj sali na stadionu Partizana, potresla je košarkaški svijet.

Stanković u dresu Odža: Bio je "dobroćudni džin"

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković poslije pobjede nad Mačvom u ligi Srbije (3:0) odao je počast preminulom košarkašu Majklu Odžu.

Pavlović: Čovek nakon korone tri do šest meseci ne sme na trening

Vijest da je košarkaš Majkl Odžo, koji je danas preminuo tokom treninga u Beogradu, preležao virus korona pokrenuo je temu o posljedicima koje kovid – 19 ima na sportiste ali i na rekreativce. Kardiolog Kliničko bolničkog centra Srbije Siniša Pavlović ističe da se sportisti ne smiju rano vratiti treninzima.

Odžo se samo naslonio na zid i pao, nedavno je preležao koronu

Smrt doskorašnjeg košarkaša Crvene zvezde Majkla Odža (27) potresla je region. Očevici kažu da se samo naslonio na zid dvorane i pao na tlo, a prema posljednjim informacijama iz Beograda nedavno je preležao virus korona.

Oproštaj od Odža: Odlazak nježnog diva

Košarkaški svijet oprašta se od doskorašnjeg igrača Crvene zvezde Majkla Odža, koji je danas preminuo od posljedica srčanog udara.

Najčitanije