Makedonija

U Sjevernoj Makedoniji zaplijenjena droga vrijedna 800.000 evra

SKOPLJE - Policija Sjeverne Makedonije zaplijenila je drogu vrijednu 800.000 evra, a priveden je visoki policijski službenik, saopštio je u petak ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski.

Makedonci zaplijenili drogu, priveden visoki policijski službenik

SKOPLJE - Policija Sjeverne Makedonije zaplijenila je drogu vrijednu 800.000 evra, a priveden je visoki policijski službenik, saopštio je danas ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski.

Policijski čas do 20. aprila u Sjevernoj Makedoniji

SKOPLJE - U Sjevernoj Makedoniji od sutra do 20. aprila uvodi se policijski čas, a ugostiteljski objekti će biti zatvoreni, saopštio je danas premijer Zoran Zaev.

Švajnštajger odao priznanje, oduševljen Makedoncima

Bastijan Švajnštajger, bivši as Njemačke, odao je priznanje Sjevernoj Makedoniji.

Mađarska policija na granici Srbije i Sjeverne Makedonije

BUDIMPEŠTA - Dve jedinice mađarske policije raspoređene su duž granične linije Srbije i Sjeverne Makedonije, saopšteno je danas iz sjedišta nacionalne policije Mađarske.

Makedonac izbačen iz tima zbog načina na koji je proslavio gol

Selektor fudbalske reprezentacije Sjeverne Makedonije Igor Angelovski saopštio je da Ilija Nestorovski neće igrati protiv Njemačke zbog nedoličnog ponašanja.

Hrvatski portal o vakcinisanju stranaca u Srbiji

ZAGREB - Besplatno vakcinisanje protiv virusa korona državljana iz zemlja regiona u Srbiji izazvalo je veoma pozitive rekcije, piše hrvatski portal Dnevnik i dodaje da se hiljade ljudi slilo proteklog vikenda u Beograd i Novi Sad da bi tamo napravili ono što bi čovjek očekivao da kao normalno može da obavi u svojoj državi.

U Vranju počela vakcinacija makedonskih novinara

VRANJE - U Zavodu za javno zdravlje u Vranju danas je počela vakcinacija 105 novinara iz Sjeverne Makedonije.

Užas u Sjevernoj Makedoniji: Dijete vezano lancem se ugušilo u požaru

GOSTIVAR - Sedmogodišnje dijete ugušilo se u požaru u stambenoj zgradi u Gostivaru, saopštilo je danas Osnovno tužilaštvo u tom gradu.

Peticije protiv nastupa makedonskog predstavnika na Evroviziji

Prašina koja se ovih dana podigla zbog spota za pjesmu "Here I stand", ovogodišnjeg makedonskog predstavnika na Evroviziji Vasila Garvanlieva ne jenjava, posebno nakon što je priznao da ima makedonsko i bugarsko državljanstvo.

Najčitanije