Makedonija

Sjeverna Makedonija ponovo bilježi više od 100 novozaraženih

U Sjevernoj Makedoniji umrle su još četiri osobe sa korona virusom i registrovano je 120 novih slučajeva te zaraze, objavilo je danas Ministarstvo zdravlja.

Sjeverna Makedonija i dalje prva u regionu po broju novozaraženih

BEOGRAD - Prema izvještajima medija, broj novih slučajeva COVID-19 u regionu nastavlja da raste, a i dalje prednjači Sjeverna Makedonija, sa 132 novozaraženih.

Sjeverna Makedonija: 150 novozaraženih, ukupno 5.906

SKOPLJE - Ministarstvo zdravstva Sjeverne Makedonije saopštilo je danas da je u posljednja 24 sata testirano 1.086 građana i da je na kovid-19 pozitivno 150, izvijestila je agencija MIA.

U Sjevernoj Makedoniji ponovo trocifren broj novozaraženih

SKPOLJE - U poslednja 24 sata u Sjevernoj Makedoniji su potvrđena 163 nova slučaja korona virusa, što je porast u odnosu na jučerašnji dan kada ih je bilo 10 manje, objavio je ministar zdravlja Venko Filipče.

Sjeverna Makedonija otvorila granice bez PCR testova

SKOPLJE - Sjeverna Makedonija danas otvara sve svoje granične prelaze bez obaveznog PCR testa i samoizolacije ili državne izolacije od 14 dana.

U Sjevernoj Makedoniji zaražene još 153 osobe

SKOPLJE - U posljednjih 24 sata u Sjevernoj Makedoniji registrovano je 153 novozaraženih virusom Covid-19, dok njih šestoro preminulo, prenosi a1on.mk.

U Sjevernoj Makedoniji 11 preminulih i još 185 novooboljelih

SKOPLJE - U Sjevernoj Makedoniji je za posljednja 24 sata potvrđeno 185 novih slučajeva korona virusa, od testiranih 1.394 osoba, a preminulo je 11 pacijenata, čime se ukupan broj žrtava popeo na 233.

Sjeverna Makedonija otvorila sve granične prelaze

Sjeverna Makedonija od danas je otvorila sve svoje granične prelaze, pri čemu su uslovi za ulazak i izlazak domaćih i stranih državljana ostali isti, saopštili su iz makedonskog MUP-a.

U Sjevernoj Makedoniji proglašena osmodnevna vanredna situacija

Predsjednik Sjeverne Makedonije Stevo Pendarovski proglasio je osmodnevnu vanrednu situaciju pred održavanje prijevremenih parlamentarnih izbora nakon što su se politički lideri saglasili da glasanje bude održano 15. jula.

Ljajić: Čekamo pojašnjenje Grčke o prelazu granice

BEOGRAD - Srpski turisti ne mogu da uđu u Grčku i Ambasada Srbije je tražila pojašnjenje te odluke, rekao je Tanjugu ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

Najčitanije