Makedonija

Vučić se sastao sa Zaevom i Ramom

SKOPLJE - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras u Skoplju sa premijerima Sjeverne Makedonije i Albanije Zoranom Zaevom i Edijem Ramom, u okviru regionalne inicijative "Mini Šengen".

Zaev: EU da se javi kad odluči započeti pregovore

Zoran Zaev ponovio je danas da je njegova zemlja ispunila kriterijume za početak pregovra i da EU treba da se javi kad odluči da ih započne.

Bivšim funkcionerima 25 godina zatvora za nerede u Sobranju

SKOPLJE - Sud u Sjevernoj Makedoniji osudio je na ukupno 25 godina zatvora četvoricu nekadašnjih visokih funkcionera zbog učestvovanja u izazivanju nasilja u Sobranju 27. aprila 2017. godine.

Angelovski: Ovo je bila moja posljednja utakmica

Selektor fudbalera Sjeverne Makedonije Igor Angelovski izjavio je u Amsterdamu da je meč sa Holandijom bio posljednji na selektorskom mjestu.

Navijači istjerali svoje, Makedonci povukli nove dresove za EURO

Novi dres Sjeverne Makedonije za EURO bio je predmet osude tamošnje javnosti.

Ukinute dozvole fabrikama za medicinski kanabis u Sjevernoj Makedoniji

SKOPLJE - Makedonska vlada je opozvala dozvole za rad dvjema kompanijama kojima je bilo odobreno uzgajanje kanabisa u medicinske svrhe.

Tri zemljotresa na potezu Tetovo - Gostivar

SKOPLJE - U Sjevernoj Makedoniji rano jutros registrovana su tri slabija zemljotresa s epicentrom na području Tetovo - Gostivar, 65 km jugozapadno od Skoplja u okolini Mavrova.

Zemljotres u Grčkoj, osjetio se u više gradova Sjeverne Makedonije

SKOPLJE - Seizmološka opservatorija Prirodno-matematičkog fakulteta u Skoplju saopštila je jutros da se zemljotres, koji je pogodio Grčku, osjetio u Bitolju, Resenu, Ohridu i Strugi.

U Sjevernoj Makedoniji zaplijenjena droga vrijedna 800.000 evra

SKOPLJE - Policija Sjeverne Makedonije zaplijenila je drogu vrijednu 800.000 evra, a priveden je visoki policijski službenik, saopštio je u petak ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski.

Makedonci zaplijenili drogu, priveden visoki policijski službenik

SKOPLJE - Policija Sjeverne Makedonije zaplijenila je drogu vrijednu 800.000 evra, a priveden je visoki policijski službenik, saopštio je danas ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski.

Najčitanije