Makedonija

Janeva ostaje u pritvoru, Krivično vijeće odbilo žalbu

SKOPLJE - Krivično vijeće Krivičnog suda u Skoplju danas je odbilo žalbu za ukidanje pritvora šefici Specijalnog tužilaštva Sjeverne Makedonije Katici Janevoj, kojoj je juče određen pritvor od 30 dana zbog umiješanosti u slučaj "Reket“.

VMRO/DPMNE:Sakrivaju se tragovi koji vode do Zaeva u "Reketu"

SKOPLJE - Najveća opoziciona stranka u Sjevernoj Makedoniji VMRO-DPMNE komentarišući hapšenje šefice Specijalnog tužilaštva u toj zemlji Katice Janeve u slučaju "Reket" saopštila je da institucije sistema pokušavaju da sakriju tragove koji vode do premijera Zorana Zaeva, prenosi portal a1on.

Janeva za "Reket" dobila 30 dana pritvora

SKOPLJE - Krivični sud u Skoplju odredio je 30 dana istražnog pritvora šefici Specijalnog tužilaštva u Severnoj Makedoniji Katici Janevoj koja je osumnjičena u slučaju" Reket", prenosi portal a1on.

Slučaj "Reket": Janeva se ne osjeća krivom

SKOPLJE - Šefica Specijalnog tužilaštva u Sjevernoj Makedoniji Katica Janeva nakon ispitivanja u skopskom tužilaštvu u slučaju "Reket" rekla je da ne osjeća krivicu.

Čudo u Sjevernoj Makedoniji - Breglanica slavila 22:0

Makedonski fudbalski drugoligaš Breglanica iz Štipa pobijedila je niželigaša Novo Crnilište sa 22:0 (6:0) u utakmici prvog kola Kupa Sjeverne Makedonije.

Počelo ispitivanje u tužilaštvu u slučaju "Reket"

SKOPLJE - U tužilaštvu u Skoplju danas je ispitan Zoran Milevski - Kičeec, koji je zajedno sa makedonskim šoumenom Bojanom Jovanovskim zvanim Boki 13, optužen za iznudu novca u slučaju "Reket", a sutra će biti ispitana i šefica makedonskog Specijalnog tužilaštva Katica Janeva.

Kosovo zabranilo uvoz meda i krompira iz Sjeverne Makedonije

PRIŠTINA - Vlada Kosova donijela je danas odluku o zabrani uvoza meda i krompira iz Sjeverne Makedonije.

DW: "Reket" drma makedonsku vladu i stranku Zaeva

BON - Afera "Reket" doboko potresa vladu i stranku premijera Sjeverne Makedonije Zorana Zaeva, sve i da nije direktno upleten u skandal, piše danas Deutsche Welle.

Sjeverna Makedonija neće izručiti Morinu Srbiji

SKOPLJE - Vrhovni sud u Skoplju potvrdio je danas rješenje Osnovnog krivičnog suda u Skoplju da nisu ispunjeni uslovi za izručenju Tomora Morine Republici Srbiji.

Zaev ne razmišlja o ostavci ni prijevremenim izborima

SKOPLJE - Premijer Sjeverne Makedonije Zoran Zaev poručio je da ne razmišlja o ostavci ili prevremenim parlamentarnim izborima, nakon što je to, zbog slučaja "Reket", zatražila opozicija.

Najčitanije