Maks Ferstapen

Ferstapen osvojio Brazil, katastrofa Ferarija

Maks Ferstapen, vozač Red Bula, pobjednik je Velike nagrade Brazila - pretposljednje trke ovogodišnjeg šampionata Formule 1.

Ferstapen najbrži na prvom treningu u Ostinu

Vozač Red Bula Maks Ferstapen ostvario je najbolje vrijeme na prvom treningu na stazi u Ostinu uoči 19. trke sezone u Formuli 1.

Maks Ferstapen slavio u haotičnoj trci Formule 1

​Vozač Red bula Maks Ferstapen osvojio je prvo mjesto u nedjeljnoj trci za Veliku nagradu Njemačke u Hokenhajmu, o kojoj će se pričati godinama.

Ferstapen opet najbrži u Austriji

Vozač Red Bula Holanđanin Maks Ferstapen pobijedio je danas na trci za Veliku nagradu Austrije u Formuli 1.

Bez kazni za Hamiltona i Ferstapena

Vozači Mercedesa Luis Hamilton i Red Bula Maks Ferstapen nisu kažnjeni zbog incidenta u završnici današnje trke Formule 1 za Veliku nagradu Monaka.

Ferstapen: Nabavite mi bolji bolid ili odoh

Vozač Red Bula Maks Ferstapen rekao je da ta ekipa Formule 1 mora da mu obezbijedi konkurentno vozilo, ako želi dugoročno da ga zadrži.

Ferstapen: Ne uzimam Fetela za ozbiljno

Vozač Red Bula Maks Ferstapen rekao je da je poslije kontroverznih poteza Sebastijana Fetela promjenio mišljenje o onome što priča njemački automobilista.

Ferstapen će zamijeniti Raikonena u Ferariju

Kimi Raikonen (37) posljednji je vozač, koji je za Ferari osvojio F1 naslov. Ali ne živi se na staroj slavi, a Finac je posljednji put na nekoj Velikoj nagradi pobijedio sad veće daleke 2013.

Ferstapenu najbrže vrijeme u Bakuu

Vozač Red Bula Maks Ferstapen bio je najbrži na prvom treningu pred trku Formule jedan za Veliku nagradu Azerbejdžana u Bakuu.

Ferstapen: Preticanje je zanimljivije, iako ga je manje

Holanđanin Maks Ferstapen kaže da je preticanje u Formuli 1 ove sezone veći izazov zato što vozači moraju više da se potrude kako bi načinili taj potez.

Najčitanije