Malčanski berberin

Podignuta optužnica protiv Malčanskog berberina

NIŠ - Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv Ninoslava Jovanovića, poznatijeg kao Malčanski berberin, koji je krajem prošle godine oteo 12-godišnju djevojčicu M.K. iz sela Suvo do.

Stigli nalazi psihičkog vještačenja Malčanskog berberina

BEOGRAD - U Više javno tužilaštvo u Nišu stiglo je psihološko vještačenje Ninoslava Jovanovića, poznatijeg kao Malčanski berberin, koje je proteklog mjeseca obavljeno u Specijalnoj zatvorskoj bolnici Okružnog zatvora u Beogradu proteklog mjeseca.

Završeno psihološko vještačenje "Malčanskog berberina"

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin vraća se u niški zatvor, pošto je okončano njegovo psihološko vještačenje.

Malčanski berberin prebačen na vještačenje u Beograd

NIŠ - Ninoslav Jovanović (47) iz Malče, osumnjičen za otmicu dvanaestogodišnje djevojčice M.K. iz Suvog Dola, prebačen je na psihijatrijsko vještačenje.

Mala Monika puštena iz bolnice, konačno stigla kući

NIŠ - Mala Monika K. (12) iz okoline Niša, djevojčica koju je u zatočeništvu 10 dana držao Ninoslav Jovanović zvani Malčanski berberin, puštena je danas sa Dječje klinike niškog KC na kućno liječenje.

"Malčanski berberin opisao otmicu djevojčice, prijetio joj ubistvom oca"

Dvanaestogodišnju Moniku K, Ninoslav Jovanović poznatiji kao Malčanski berberin na prevaru je uveo u kola nakon što ju je ubijedio da je on novi električar u školi, a kada je shvatila da je vozi negdje drugde rekao joj je da je njen otac “ukrao neke dragocjenosti” i da ju je “oteo dok ih ne vrati”.

Rebić otkrio detalje otmice male Monike

BEOGRAD - Ninoslav Jovanović, osumnjičeni za otmicu dvanaestogodišnje Monike Karimanović, pred tužiocem je rekao da je odluku da otme baš tu djevojčicu donio kada je prolazio pored nje, izjavio je danas direktor Policije Srbije Vladimir Rebić.

Uhapšen Malčanski berberin

Ninoslav Jovanović poznat i kao Malčanski berberin uhapšen je danas u Malči.

Malčanski berberin viđen u Malči: "Sreo sam se oči u oči s njim"

Otmičar male Monike Karimanović, Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, navodno je viđen u jejnoj kući Malči danas oko 12 sati.

Malčanski berberin stigao do svoje kuće?

Pripadnici policije i Žandarmerije 1. januara pretražili su okolinu kuće u kojoj je sam živio Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, zbog dojave da je viđen da u nju ulazi. Policjaci su blokirali i okolna dvorišta, ali od Jovanovića nije bilo ni traga ni glasa, saznaje Blic.

Najčitanije