Malčanski berberin

Odloženo suđenje "Malčanskom berberinu"

Glavni pretres u krivičnom postupku protiv Ninoslava Jovanovića iz niškog sela Malče odložen je za 2. oktobar, saopšteno je iz Višeg suda u Nišu.

Odloženo suđenje "Malčanskom berberinu"

NIŠ - Pred Višim sudom u Nišu danas je za 4. avgust odloženo suđenje Ninoslavu Jovanoviću, poznatijem kao "Malčanski berberin", koji je krajem prošle godine, kako se sumnja, oteo i zlostavljao 12-godišnju djevojčicu M.K. iz sela Suvo Do.

Zakazano suđenje Malčanskom berberinu

Viši sud u Nišu zakazao je danas, nakon pripremnog ročišta, za 8. jul početak suđenja Ninoslavu Јovanoviću, poznatijem kao Malčanski berberin, koji je krajem prošle godine oteo i zlostavljao 12-godišnju djevojčicu iz sela Suvi do.

Suđenje "Malčanskom berberinu" počinje 8. jula

Viši sud u Nišu zakazao je danas, nakon pripremnog ročišta, za 8. jul početak suđenja Ninoslavu Jovanoviću, poznatijem kao Malčanski berberin, koji je krajem prošle godine oteo i zlostavljao 12-godišnju devojčicu M.K. iz sela Suvi Dol.

Počinje suđenje Malčanskom berberinu

NIŠ - Pred Višim sudom u Nišu sutra će početi suđenje Ninoslavu Jovanoviću (47) iz Malče, osumnjičenom da je oteo i deset dana zlostavljao M.K. (12) iz Suvog Dola

Podignuta optužnica protiv Malčanskog berberina

NIŠ - Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv Ninoslava Jovanovića, poznatijeg kao Malčanski berberin, koji je krajem prošle godine oteo 12-godišnju djevojčicu M.K. iz sela Suvo do.

Stigli nalazi psihičkog vještačenja Malčanskog berberina

BEOGRAD - U Više javno tužilaštvo u Nišu stiglo je psihološko vještačenje Ninoslava Jovanovića, poznatijeg kao Malčanski berberin, koje je proteklog mjeseca obavljeno u Specijalnoj zatvorskoj bolnici Okružnog zatvora u Beogradu proteklog mjeseca.

Završeno psihološko vještačenje "Malčanskog berberina"

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin vraća se u niški zatvor, pošto je okončano njegovo psihološko vještačenje.

Malčanski berberin prebačen na vještačenje u Beograd

NIŠ - Ninoslav Jovanović (47) iz Malče, osumnjičen za otmicu dvanaestogodišnje djevojčice M.K. iz Suvog Dola, prebačen je na psihijatrijsko vještačenje.

Mala Monika puštena iz bolnice, konačno stigla kući

NIŠ - Mala Monika K. (12) iz okoline Niša, djevojčica koju je u zatočeništvu 10 dana držao Ninoslav Jovanović zvani Malčanski berberin, puštena je danas sa Dječje klinike niškog KC na kućno liječenje.

Najčitanije