Malčanski berberin

Odloženo suđenje "Malčanskom berberinu"

NIŠ - Pred Višim sudom u Nišu danas je za 4. avgust odloženo suđenje Ninoslavu Jovanoviću, poznatijem kao "Malčanski berberin", koji je krajem prošle godine, kako se sumnja, oteo i zlostavljao 12-godišnju djevojčicu M.K. iz sela Suvo Do.

Zakazano suđenje Malčanskom berberinu

Viši sud u Nišu zakazao je danas, nakon pripremnog ročišta, za 8. jul početak suđenja Ninoslavu Јovanoviću, poznatijem kao Malčanski berberin, koji je krajem prošle godine oteo i zlostavljao 12-godišnju djevojčicu iz sela Suvi do.

Suđenje "Malčanskom berberinu" počinje 8. jula

Viši sud u Nišu zakazao je danas, nakon pripremnog ročišta, za 8. jul početak suđenja Ninoslavu Jovanoviću, poznatijem kao Malčanski berberin, koji je krajem prošle godine oteo i zlostavljao 12-godišnju devojčicu M.K. iz sela Suvi Dol.

Počinje suđenje Malčanskom berberinu

NIŠ - Pred Višim sudom u Nišu sutra će početi suđenje Ninoslavu Jovanoviću (47) iz Malče, osumnjičenom da je oteo i deset dana zlostavljao M.K. (12) iz Suvog Dola

Podignuta optužnica protiv Malčanskog berberina

NIŠ - Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv Ninoslava Jovanovića, poznatijeg kao Malčanski berberin, koji je krajem prošle godine oteo 12-godišnju djevojčicu M.K. iz sela Suvo do.

Stigli nalazi psihičkog vještačenja Malčanskog berberina

BEOGRAD - U Više javno tužilaštvo u Nišu stiglo je psihološko vještačenje Ninoslava Jovanovića, poznatijeg kao Malčanski berberin, koje je proteklog mjeseca obavljeno u Specijalnoj zatvorskoj bolnici Okružnog zatvora u Beogradu proteklog mjeseca.

Završeno psihološko vještačenje "Malčanskog berberina"

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin vraća se u niški zatvor, pošto je okončano njegovo psihološko vještačenje.

Malčanski berberin prebačen na vještačenje u Beograd

NIŠ - Ninoslav Jovanović (47) iz Malče, osumnjičen za otmicu dvanaestogodišnje djevojčice M.K. iz Suvog Dola, prebačen je na psihijatrijsko vještačenje.

Mala Monika puštena iz bolnice, konačno stigla kući

NIŠ - Mala Monika K. (12) iz okoline Niša, djevojčica koju je u zatočeništvu 10 dana držao Ninoslav Jovanović zvani Malčanski berberin, puštena je danas sa Dječje klinike niškog KC na kućno liječenje.

"Malčanski berberin opisao otmicu djevojčice, prijetio joj ubistvom oca"

Dvanaestogodišnju Moniku K, Ninoslav Jovanović poznatiji kao Malčanski berberin na prevaru je uveo u kola nakon što ju je ubijedio da je on novi električar u školi, a kada je shvatila da je vozi negdje drugde rekao joj je da je njen otac “ukrao neke dragocjenosti” i da ju je “oteo dok ih ne vrati”.

Najčitanije