Mališani

Mališani napravili dječiji ranč u Šamcu

ŠAMAC - Petoro mališana u naselju Duga kod Šamca, sami su napravili svoj ranč - kućicu sa malom baštom, improvizovanim bunarom i roštiljem, a prije toga ova djeca uživala su u kućici na orahu.

Mališani pjevali u Banjaluci povodom Dana grada

BANJALUKA - Djeca iz vrtića, u organizaciji Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje, danas su povodom Dana grada u Muzičkom paviljonu parka "Petar Kočić" održala tradicionalnu manifestaciju "Najmlađi voljenom gradu".

Iz kombija mame mališane da im priđu, banjalučka policija istražuje dva slučaja

BANJALUKA - Policija u Banjaluci istražuje dvije prijave prema kojima se pored mališana, u dva banjalučka naselja, zaustavljao kombi s nepoznatim ljudima koji su ih mamili da im priđu, saznaju "Nezavisne" .

Četvrti "Banjalučki piknik", mališani uživali u delicijama i igri

BANJALUKA - Trka beba, igra lambada, mini-golf, kao i radionica o izradi magneta, obilježili su četvrti "Banjalučki piknik", koji je održan danas na tvrđavi Kastel.

Od vrtića se oprostilo 650 mališana

BANJALUKA - Mališani iz svih vrtića, njih 650, pjesmom i igrom u sali Dječijeg pozorišta RS oprostili su se od vrtića i od svojih vaspitača.

Mališani obradovali sugrađane maskenbalom i priredbom

SOKOLAC - Oko 180 mališana sokolačkog vrtića učestvovalo je danas na maskenbalu pod nazivom "Povrćijada", u kome su prošli ulicama gradskog naselja i održali prigodan program za roditelje i okupljene građane Sokoca.

Namirnice koje mališani treba da jedu svaki dan

Uvrštavanjem superhrane u dječju prehranu možete povećati unos vitamina, minerala, vlakana i zdravih masnoća. Dječja nutricionistkinja Natalia Stasenko izdvojila je nekoliko namirnica koje "pucaju" od nutritivnih vrijednosti i koje bi mališani trebalo da uzimaju svaki dan.

"Mali svijet" za mališane u Lukavcu

LUKAVAC - Moderan i potpuno funkcionalan centar "Mali svijet" za djecu s poteškoćama u razvoju otvoren je danas u lukavačkom naselju Bistarac.

Mališani ponovo oduševili

Fudbalski klubovi Borac iz Banjaluke, Šampion iz Ilidže i Profesor Bolesnikov iz Novog Sada osvojili su pehare na 3. međunarodnom turniru "Trofej Spartanac" u generacijama 2005, 2006. i 2011. Mališani su ponovo oduševili.

Radionica bojaonica za mališane u subotu u Banjaluci

BANJALUKA - Besplatna kreativna bojaonica za mališane uzrasta od četiri do osam godina biće održana sutra od 10 do 11 časova u parku "Mladen Stojanović".

Najčitanije