Mali princ

Organizacija "Mali princ" pokrenula projekat "Žene u biznisu"

Organizacija "Mali princ" iz Brčkog pokrenula je tromjesečni projekat "Žene u biznisu", vrijedan 13.000 KM, namijenjen promociji i podsticanju ženskog preduzetništva.

Osobe sa Daunovim sindromom premijerno odigrale "Malog princa"

​BANJALUKA - U Jevrejskom kulturnom centru "Arie Livne" u Banjaluci večeras je premijerno izvedena predstava "Mali princ" koju je priredila prva škole glume za osobe sa Daunovim sindromom u Republici Srpskoj.

Skice Malog princa pronađene u staroj kući u Švajcarskoj

Skice "Malog princa" koje je napravio francuski pisac i pilot Antoan de Sent-Egziperi, pronađene su u jednoj staroj kući na sjeveru Švajcarske gdje ih je čuvao jedan bogataš zajedno sa nekoliko desetina hiljada drugih umjetničkih djela.

Rad Antoana Sent-Egziperija prodat za šestocifreni iznos

Crtež malog princa na globusu, kako drži ljubavni pismo autora Antoana de Sent-Egziperija prodata je na aukciji za 240.500 evra.

Najljepši citati iz Malog princa: Oči su slijepe, treba tražiti srcem

"Mali Princ" je najpoznatije djelo francuskog pisca i pilota po imenu Antoan de Sent Egziperi. Iako djeluje kao da je za djecu, namjenjeno odraslima. Čitajući otkrivamo dosta o životu, ljepoti prijateljstva, shvatamo da ne treba da se prepustimo svakodnevnoj rutini već da uživamo u svom životu i njegovim svakodnevnim radostima.

'Mali princ' premijerno izveden u Sarajevu: Klasik za sve generacije

SARAJEVO - U izuzetnoj izvedbi naših glumaca i sa magičnim likovnim elementima, izvrsna režija "Malog princa", klasika i bestselera, neće ostaviti nijednu generaciju ravnodušnom. Ovo je predstava za djecu na kojoj u publici očekujemo one koji misle da su odrasli.

"Mali princ" večeras u Pozorištu mladih

SARAJEVO - Predstava "Mali princ" u režiji Slobodana Perišića iz Banjaluke biće premijerno izvedena večeras, s početkom u 18 časova, u Pozorištu mladih Sarajevo.

Otvoren "Trg Mali princ" u Zvorniku

U Zvorniku je danas otvoren "Trg Malog princa", u okviru projekta Dani dječije kulture "Mali princ", koji su počeli prije tri dana.

Časopis 'Cvitak' dobitnik nagrade Mali princ

TUZLA,SARAJEVO - Književni časopis za mlade "Cvitak" ovogodišnji je dobitnik nagrade "Mali princ" za stvaralački doprinos razvoju dječije literature u Bosni i Hercegovini.

Bjeloševiću uručena nagrada 'Mali princ'

BANJALUKA - U okviru 11. međunarodnog festivala dječje poezije "Dječje carstvo", književniku Predragu Bjeloševiću sinoć je u banjalučkom Gradskom pozorištu "Jazavac" svečano je uručena nagrada "Mali princ".

Najčitanije