Maloljetnica

Novi detalji otmice majke i bebe u Banjaluci

BANJALUKA - Maloljetna državljanka Srbije R.T. (17), žrtva otmice u Banjaluci, i njena osmomjesečna beba smještene su u Sigurnu kuću za žrtve trgovine ljudima u BiH.

Osumnjičeni da su maloljetnicu nasilno ugurali u automobil

BANJALUKA - Prava drama odigrala se sinoć u Banjaluci kada su sedamnaestogodišnju maloljetnicu iz kuće u kojoj je boravila nasilno izgurali N.A. i njegov maloljetni sin u banjalučkom naselju Lazarevo te je ugurali u automobil u kojem su bili Š.Š. i T.A. potvrđeno je "Nezavisnim".

Raščinjeni sveštenik iz Kaluđerice branio se ćutanjem

BEOGRAD - Raščinjeni sveštenik iz Kaluđerice Z.M. (59) danas se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu branio ćutanjem od sumnji da je zloupotrebom položaja obljubio maloljetnicu iz svoje parohije, koja je s njim i zatrudnjela.

Uhapšen sveštenik iz Kaluđerice zbog obljube maloljetnice

BEOGRAD - Policija je uhapsila sveštenika iz Kaluđerice Z.M. (59 godina) zbog obljube maloljetnice zloupotrebom položaja i proganjanja.

Uhapšene dvije žene zbog podvođenja maloljetnice

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Srbije, uhapsili su J.N. (1968) i Đ.N. (1995) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično djelo trgovina ljudima.

Policija spriječila maloljetnicu da skoči u Vrbas

BANJALUKA - Policijski službenici PU Banjaluka sinoć su spriječili maloljetnicu da u blizini Zelenog mosta skoči u Vrbas, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Detalji hapšenja osumnjičenih za obljubu djevojčice (12) u Prnjavoru

Policajci u Prnjavoru uspjeli su spriječiti obljubu maloljetnice od strane dvojice mladića, saznaje portal MojPrnjavor.info od izvora upućenog u pravu dramu koja se u noći između utorka i srijede odvijala u dvorištu ovdašnjeg Srednjoškolskog centra "Ivo Andrić".

Dvojica mladića osumnjičena za pokušaj obljube djevojčice (12) u Prnjavoru

BANJALUKA - Dvojica mladića iz Prnjavora, čiji su inicijali M.K. (1999) i M.N. (1997), osumnjičeni su da su pokušali odbljubiti dvanaestogodišnjakinju u Prnjavoru, saopšteno se iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Nestala djevojčica iz Doboja otišla kod momka u Sloveniju

DOBOJ - Šesnaestogodišnja Almasa Asanov iz Gornjeg Pridjela, kod Doboja je u Ljubljani i nalazi se u kući u kojoj boravi i njen momak Ramiz Salčinović, to je Mejri Asanov, tetki maloljetnice u telefonskom razgovoru kazao muškarac koji se predstavio kao Ramizov stric.

Radnicima ringišpila 16 godina zatvora zbog obljube maloljetnice

​BANJALUKA - Vrhovni sud Republike Srpske pravosnažno je osudio Elmedina Talića (24) i Adnana Hasanovića (25) iz Zavidovića na po osam godina zatvora zbog obljube nad tada 13-godišnjom devojčicom.

Najčitanije