Maloljetnica

Nestala djevojčica iz Doboja otišla kod momka u Sloveniju

DOBOJ - Šesnaestogodišnja Almasa Asanov iz Gornjeg Pridjela, kod Doboja je u Ljubljani i nalazi se u kući u kojoj boravi i njen momak Ramiz Salčinović, to je Mejri Asanov, tetki maloljetnice u telefonskom razgovoru kazao muškarac koji se predstavio kao Ramizov stric.

Radnicima ringišpila 16 godina zatvora zbog obljube maloljetnice

​BANJALUKA - Vrhovni sud Republike Srpske pravosnažno je osudio Elmedina Talića (24) i Adnana Hasanovića (25) iz Zavidovića na po osam godina zatvora zbog obljube nad tada 13-godišnjom devojčicom.

Istraga protiv majke zbog podvođenja kćerke

BIHAĆ - Tužilaštvo Unsko-sanskog kantona preuzelo je istragu o slučaju u kojem je majka 16-godišnje djevojčice iz Bihaća uhapšena pod sumnjom da je dozvoljavala i odobravala seksualne odnose sa svojom kćerkom.

Okružno tužilaštvo: Muškarac nije pokušao oteti maloljetnicu

BANJALUKA - Nakon sagledavanja svih činjenica i okolnosti na osnovu kojih se došlo u policijskom radu, kao i nakon do sada preduzetih mjera i radnji, Okružno javno tužilaštvo Banjaluka utvrdilo je da lice čiji su inicijali V.S. nije pokušalo nasilno da uvuče maloljetnicu u vozilo, te da nema elemenata krivičnog djela protivpravno lišenje slobode u pokušaju, saznaje Srna.

Maloljetnica automobilom udarila u pekaru

KRAGUJEVAC - Radnica pekare u kragujevačkom naselju Bubanj i žena koja je vozila automobil povrijeđene su jutros kada je automobil udario u bočni zid tog ugostiteljskog objekta.

Švajcarci pokušali prokrijumčariti maloljetnicu iz Irana

SARAJEVO - Pripadnici Jedinice granične policije Izačić uhapsili su državljane Švajcarske čiji su inicijali A.M. i A.N, nakon što su u vozilu pokušali prokrijumčariti maloljetnu državljanku Irana.

Policajca terete za polni odnos sa maloljetnicom

ORAŠJE - Protiv policajca iz Orašja, koji je osumnjičen za polni odnos sa maloljetnicom, pokrenuta je istraga, a zatraženo je i da bude pritvoren, saznaju "Nezavisne".

Uhapšen zbog sumnje da je podvodio maloljetnicu

SREMSKA MITROVICA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su M. A. (31) sa područja Sremske Mitrovice, zbog osnovane sumnje da se bavio trogovinom ljudima.

Očuh osumnjičen da je pet godina silovao i podvodio maloljetnu pastorku

NEGOTIN - Zbog sumnje da je svoju pastorku B.V. (14) u proteklih pet godina primoravao na seksualne odnose, kao i da ju je podvodio za novac, LJ.K. (71), iz sela Aleksandrovac, kod Negotina, upućen je u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.

Fudbalski sudija iz Brčkog slao jezive poruke djevojčici

BRČKO - M.J. (37), fudbalski sudija i električar iz Brčkog, uhvaćen je u neprimjerenom dopisivanju sa maloljetnicom iz Sremske Mitrovice.

Najčitanije