Maloljetnici

Svaka druga prijava protiv maloljetnika odbijena

SARAJEVO - Tužilaštva u Bosni i Hercegovini u prošloj godini riješila su 410 izvještaja (prijava) o počinjenom krivičnom djelu za maljoljetne osobe, što je za 79 prijava ili 16,6 posto manje u odnosu na 2019. godinu, podaci su Agencije za statisitku BiH.

Maloljetnici pokušali pljačkati aparate na praoni u Banjaluci

BANJALUKA - Dvije maloljetne osobe su spriječene u pokušaju da opljačkaju aparat za sitni novac u samouslužnoj autopraonici u banjalučkom naselju Lazarevo, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

U Potkozarju pronađeni ukradeni bicikli, uhapšena tri maloljetnika

POTKOZARJE - Policajci iz Potkozarja uhapsili su tri maloljetnika koji se sumnjiče da su ukrali više bicikala čime su oštetili vlasnike za 2000 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

U BiH za godinu osuđeno 116 maloljetnika

SARAJEVO, BANJALUKA - Tokom prošle godine u BiH je osuđeno 116 maloljetnika, što je 21 više u odnosu na 2018.

Dvoje maloljetnika povrijeđeno u sudaru mopeda i auta

DOBOJ - Maloljetni vozač mopeda i maloljetni putnik na mopedu povrijeđeni su u mjestu Skugrić u modričkoj opštini u udesu sa automobilom maple sma kojim je upravljala osoba iz Modriče čiji su inicijali Z.T, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Maloljetnica pobjegla od kuće s duplo starijim muškarcem

BIHAĆ-Pripadnici MUP-a USK intervenisali su prekjučer nakon što je otac 16-godišnje maloljetnice iz Cazina prijavio da je njegova kćerka otišla od kuće sa jednim muškarcem iz Bužima.

Kažnjeni za točenje alkohola maloljetnicima i pijanima

​BANJALUKA - Zbog nezakonitog točenja alkohola maloljetnicima i vidno pijanim licima ugostiteljskim objektima širom Republike Srpske tokom prošle godine uručena su 322 prekršajne prijave.

Poginulo 16 maloljetnih zatvorenika

TEGUSIGALPA - Najmanje 16 zatvorenika poginulo je u sukobima koji su se dogodili u ustanovi za pritvor maloljetnika u Hondurasu, saopštile su vlasti te zemlje.

Troje maloljetnika povrijeđeno u sudaru golfa i BMW-a

ZVORNIK - Tri maloljetna lica povrijeđena su u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina u mjestu Tršić, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Kod maloljetnika pronađena droga

BIJELJINA - Kod sedamnaestogodišnjaka u Bijeljini policija je pronašla osam tableta koje se nalaze na listi droga, saopšteno je iz Policijske uprave.

Najčitanije