Maloljetnik

Maloljetni vozač mopeda povrijeđen u sudaru s teretnjakom kod Laktaša

BANJALUKA - U Maglajanima, kod Lataša, juče oko 19.35, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je povrijeđen maloljetnik, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Beč: Maloljetnik iz Srbije vozio bez dozvole ukradeni auto

BEČ - Policija je tokom vikenda u okolini Beča zaustavila automobil za čijim volanom je bio maloljetni državljanin Srbije.

Pijani maloljetnik povrijedio policajce

BIJELJINA - Maloljetnik pod dejstvom alkohola napao je i lakše povrijedio dva policajca u Bijeljini, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Maloljetnik osumnjičen da je udario policajca tokom krađe vozila

DOBOJ - Policija u Derventi uhapsila je maloljetnika iz ove opštine osumnjičenog da je udario policajca van dužnosti, koji ga je zatekao da obija putnički automobil "seat".

Maloljetnici pretukli dostavljača i ukrali dvije pice

PANČEVO - Nepoznate osobe u nedjelju oko 21.30 u Pančevu napale su i izudarale dostavljača pica, a zatim iz prtljažnika vozila kojim je dostavljao, ukrali dve pice i pobjegli.

Maloljetnik iz Gračanice vozio ukradeni motor

DOBOJ - Pripadnici Policijske stanice Doboj 2 na području grada su u noći između 7. i 8. februara uočili nepoznatu osobu koja je upravljala motociklom čija je krađa prijavljena istog dana.

Škotski ministar podnio ostavku, slao poruke 16-godišnjaku

LONDON - Ministar finansija Škotske Derek Mekej podnio je ostavku u četvrtak nakon optužbi da je na društvenim mrežama slao poruke 16-godišnjem dječaku.

Jurić: Pet moćnika zlostavlja maloljetnike, nisam jedini koji ima dokaze

BEOGEAD - Dokaze i fotografije koje posjedujemo, a tiču se ljudi poznatih javnosti koji zlostavljaju djecu, nisu samo kod mene. Imaju ih i moja dva prijatelja, i ukoliko mi se nešto desi, oni će ih pustiti u javnost, kaže Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", koji je nedavno objelodanio da je pet moćnika iz Beograda, Novog Sada i Subotice zlostavljalo maloljetnike.

Tri maloljetnika uhvaćena u krađi novca u crkvi

DOBOJ - Dobojska policija zatekla je na licu mjesta i identifikovala tri maloljetna lica iz ovog grada koja su iz pravoslavnog Spomen-hrama Rođenja Presvete Bogorodice u Doboju krala novac.

Policajcu zatvor zbog maltretiranja maloljetnika

PODGORICA - Crnogorski policajac čiji su inicijali M.Z. koji je osuđen na dva i po mjeseca zatvora zbog zlostavljanja maloljetnog B.V. u Podgorici, kompromitovao je policiju i nije dostojan da dalje obavlja policijske poslove, zaključio je Savjeta za građansku kontrolu rada policije.

Najčitanije