Maloljetnik

Pijani 15-godišnjak bez vozačke u Glini bježao policiji

GLINA - Oko pola sata iza ponoći u nedjelju na Trgu bana Josipa Jelačića u Glini, vozač automobila sisačkih registracija nije se zaustavio na zahtjev policijskog službenika svjetlosnim znakom „STOP POLICIJA“ već je nastavio kretanje.

Drama u restoranu u režiji pijanog maloljetnika: Puškom na DNS-ovog sekretara

BIJELJINA - Policija je uhapsila pijanog sedamnaestogodišnjaka koji je u bijeljinski restoran "Libertas" ušao s puškom, s namjerom da se obračuna sa Momčilom Žugićem, funkcionerom DNS-a, saznaju "Nezavisne".

Pijani maloljetnik s puškom ušao u bijeljinski restoran

BIJELJINA - Policija je uhapsila sedamnaestogodišnjaka koji je u jedan ugostiteljski objekat u Bijeljini ušao sa puškom, potvrđeno je "Nezavisnim".

Uhapšen osumnjičeni za premlaćivanje maloljetnog Banjalučanina

BANJALUKA - Dvadesetogodišnji Banjalučanin S.M. uhapšen je danas zbog sumnje da je pretukao maloljetnog sugrađanina, nanijevši mu teške povrede, potvrđeno je "Nezavisnim".

Beživotno tijelo maloljetnika pronađeno na ulici u Sarajevu

SARAJEVO - Beživotno tijelo sedamnaestogodišnjeg A. E. pronađeno je u četvrtak ujutro u sarajevskoj opštini Novi Grad, saopšteno je danas iz Ministarstva za unutrašnje poslove Kantona Sarajevo.

Maloljetnik ženi iz ruke istrgao novčanik

BANJALUKA- Banjalučka policija identifikovala je petnaestogodišnjaka iz ovog grada osumnjičenog da je od sugrađanke iz ruke istrgao novčanik, pričinivši materijalnu štetu od 1.000 KM.

Maloljetnik oženio ženu u sedamdesetim

Indonezijski tinejdžer Selamat star 16 godina oženio je ženu Rohaju za koju se vjeruje da ima između 71 i 75 i time faktički prekršio zakon.

Šest maloljetnika počinilo krivično djelo

ISTOČNO SARAJEVO - U prva tri mjeseca ove godine Policijskoj upravi /PU/ Istočno Sarajevo prijavljeno je šest maloljetnika za pet krivičnih djela, rekla je Srni portparol PU Danka Tešić.

Maloljetnik iz Bijeljine krao vozila

BIJELJINA - Maloljetnik iz Bijeljine, koji je u februaru za dva dana ukrao tri vozila, nije se smirio ni nakon tadašnjeg hapšenja, već je i u martu odvezao dva tuđa četvorotočkaša, s tim što je oba slupao, potvrđeno je "Nezavisnim".

Teško povrijeđen šesnaestogodišnji biciklista

BIJELJINA - Šesnaestogodišnji biciklista teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se večeras dogodila u Bijeljini, potvrđeno je u bijeljinskom Centru javne bezbjednosti.

Reklame

Najčitanije