Malta

Srbin pokušao ubiti zemljaka na Malti

Jedan Srbin pokušao je da ubije svog zemljaka u Bugibi na Malti.

Zaplijenjeno 96 kilograma kokaina

PODGORICA - Više od 144 kilograma kokaina, ulične vrijednosti skoro 16 miliona evra, pronađeno je u tri brodska kontejnera u internacionalnoj luci na Malti.

Malta zabranila prelet ruskih aviona do Venecuele

MOSKVA - Portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila je da je Malta bezrazložno zabranila prelet za dva ruska aviona koji su letjeli ka Venecueli i da će Moskva ctu odluku uzeti u obzir prilikom revidiranja bilateralnih odnosa sa Valetom.

Završen kružni tok na Malti

BANJALUKA - Nova montažna kružna raskrsnica na Malti, na ukrštanju Ulice Trive Amelice sa Ulicom dr Mladena Stojanovića, postavljena je danas, rekli su u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Kružna raskrsnica na Malti gotova do 16 časova

BANJALUKA - Počela je montaža kružne raskrsnica na Malti, odnosno na ukrštanju Ulice Trive Amelica sa Ulicom Dr Mladena Stojanovića, a ovi radovi bi trebali biti završeni danas do 16 časova, rekli su u Gradskoj upravi.

Srbi i Hrvati uhapšeni na Malti, pronađeno 65 kg droge

Zbog posjedovanja 65 kilograma kanabisa na Malti uhapšeni su dvojica Srba, jedan Hrvat i jedan Maltežanin i prilikom toga oduzeto im je 17.000 evra u kešu i manja količina "magičnih" pečuraka.

Malteška vojska zauzela brod koji su oteli migranti

VALETA - Malteške oružane snage saopštile su danas da je tim za specijalne operacije preuzeo kontrolu nad teretnim brodom koji su u srijedu oteli migranti kod obala Libije.

Poginuo pješak na Brčanskoj Malti u Tuzli

TUZLA - U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u tuzlanskom naselju Brčanska Malta jedna osoba je poginula.

Bačena eksplozivna naprava na kafić na Dolac Malti

SARAJEVO - Stanare sarajevske ulice Marka Marulića u opštini Novo Sarajevo uznemirila je eksplozija koja je odjeknula u ranim jutarnjim satima.

Malteški pasoš novi statusni simbol među bogatašima

Najnoviji statusni simbol bogataša širom svijeta je, vjerovali ili ne, pasoš jedne zemlje. Naime, šarmantna mediteranska destinacija koja nudi jedinstvene plaže, lijepo vrijeme i opušten način života jedna je od najtraženijih među bogatašima koji masovno apliciraju za njen pasoš.

Najčitanije