Malta

Fudbalerke protiv Izraela i Malte

Ženska fudbalska reprezentacija BiH će 5. marta u Zenici protiv Izraela odigrati šesti meč kvalifikacija za EURO 2021. Pet dana kasnije izabranice selektorke Samire Hurem će gostovati na Malti.

Odluka Malte o srpskoj djeci - negativna

Malteška vlada je stala u odbranu odluke da se ne izdaju boravišne dozvola za 22 djece čiji roditelji rade na tom ostrvu.

Vlada Malte: Uskoro odluka o djeci državljana "trećih zemalja"

BEOGRAD - Vlada Malte još nije donijela konačnu odluku prema kojoj djeca porodica koje nisu iz EU mogu da ostanu u toj državi, prenosi RTS .

Srpska djeca ostaju sa roditeljima na Malti

VALETA - Dvadeset i dvoje djece srpskih državljana na Malti, kojima je prijetio progon jer njihovi roditelji nisu zarađivali dovoljno, ostaće na tom ostrvu.

Malta se "raspada", postala "gusarski zaliv"

VALETA - Premijer Malte Džozef Muskat izjavio je da će podnijeti ostavku u januaru poslije pritisaka građana koji traže istinu oko ubistva istraživačke novinarke Dafne Karuane Galisije.

Istaknuti biznismen uhapšen zbog ubistva novinarke

VALETA - Policija Malte uhapsila je jednog od najistaknutijih biznismena u ovoj zemlji Jorgena Feneka u okviru istrage o ubistvu novinarke Dafne Karuane Galicije, rekla su dva izvora.

Pet tačaka ključanja u svijetu: Kraj sukoba u ovim zemalja se ne nazire

U ovom trenutku u najmanje pet zemalja događaju se nasilni protesti i sukobi, od kojih su neki imali i smrtne ishode.

Kuvar iz Srbije uhapšen na Malti zbog trgovine drogom

Policija na Malti uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su trgovale narkoticima. Među njima je i Marko Aćimović (40), kuvar iz Srbije, koji se tereti da je bio vođa grupe dilera.

Srbin pokušao ubiti zemljaka na Malti

Jedan Srbin pokušao je da ubije svog zemljaka u Bugibi na Malti.

Zaplijenjeno 96 kilograma kokaina

PODGORICA - Više od 144 kilograma kokaina, ulične vrijednosti skoro 16 miliona evra, pronađeno je u tri brodska kontejnera u internacionalnoj luci na Malti.

Najčitanije