Manifestacija

Održana tradicionalna manifestacija: Nanbudo centar proslavio 20. rođendan

BANJALUKA - Nanbudo centar u Banjaluci obilježio je 20 godina postojanja prigodnim programom i tradicionalnom manifestacijom "Veče Nanbudo sporta i japanske kulture".

Počinju Dučićeve večeri poezije

Naučno-književnim skupom "Pjesnički dijalog s Dučićem" u Trebinju će početi "Dučićeve večeri poezije".

Domaćini besplatno podijelili više stotina kg kestena

CAZIN - Manifestacija "Pećigradska kestenijada", jubilarna dvadeseta, održana je u proteklu subotu u istoimenoj varošici nadomak Cazina u prisustvu velikog broja posjetilaca.

Održan karneval "Dječija zemlja" na Trgu Krajine

U okviru obilježavanja manifestacije "Nedjelja djeteta“ danas je na Trgu Krajine održan karneval "Dječija zemlja", na kojem su brojni mališani uživali u zabavnim aktivnostima.

Počela dvodnevna manifestacija "Prnjavor u kolu"

PRNJAVOR - U Prnjavoru je, u organizaciji prnjavorskog Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva (SPKD) "Prosvjeta", počela manifestacija "Prnjavor u kolu" u okviru koje tokom dva dana svi zainteresovani građani uz pomoć koreografa ovog društva mogu naučiti osnovne korake najzastupljenijih kola za igru na raznim veseljima.

Đaković: Ostavljeno nam je kulturno naslijeđe

U Glamoču je večeras održana svečana akademija povodom 100 godina od rođenja Miroslava Čangalovića, najpoznatijeg operskog pjevača sa ovih prostora.

Na „Danima polja kukuruza“ predstavljene nove sorte

SANSKI MOST- Tradicionalna poljoprivredna manifestacija „Dani polja kukuruza“, održana je danas u selu Fajtovci, desetak kilometara od Sanskog Mosta, a u sklopu ovog događaja predstavljene su nove hibridne sorte kukuruza.

Otkazana "Unska regata"

SANSKI MOST- Ovogodišnja, 48. po redu Internacionalna „Unska regata“, definitivno je otkazana zbog pogoršanja zdravstvene situacije uzrokovane pandemijom virusa korona.

Održana "Hašlamska nedjelja" u Starom Majdanu

SANSKI MOST - Manifestacija pod nazivom "Hašlamska nedjelja" održana je ovog vikenda u Starom Majdanu, varošici nadomak Sanskog Mosta, a prema riječima organizatora ovogodišnja manifestacija bila je 143.

Ukrstili ražnjeve na "Stanarskom ražnjoboju"

​STANARI - Nijedan ražanj nije ručnu pokretan tokom pripreme pečenja na manifestaciji "Stanarski ražnjoboj", ali to nije spriječilo takmičare da pripreme petnaestak vrsta svinjskog i jagnjećeg pečenja.

Najčitanije