Manjača

Vožnja na felgama kod Manjače

Facebook grupa "Uživo sa balkanskih ulica" objavila je na svom profilu video snimak zabilježen, kako se navodi, na putu kod Manjače, a na kojem se vidi kako stari Audi 80 vozi bez zadnje desne gume.

Ubilo ga stablo dok je pripremao ogrev

BANJALUKA - Slaviša V. (40) iz Banjaluke poginuo je u ponedjeljak popodne tokom sječe drva za ogrev, kada ga je udarilo stablo u šumi na Manjači.

Žele da Manjača postane novi Zlatibor

BANJALUKA - Prostor Manjače u narednom periodu biće razvijan kao rekreativni i turistički kompleks, sa brojnim sadržajima i modernom infrastrukturom, kako bi bio iskorišten za razvoj cijele regije, rečeno je u ponedjeljak uveče prilikom promocije projekta "Manjača kao turističko-rekreativi kompleks".

Predstavljen projekt "Manjača kao turističko - rekreativni kompleks"

BANJA LUKA – Na prostoru Manjače kod Banjaluke u planu je razvoj planinskog, zimskog te avanturističkog turizma – izjavila je danas direktorka banjalučke Turističke organizacije Irena Radojević.

Plato Manjače iskoristiti za razvoj banjalučke regije

BANJALUKA - Na platou Manjače kod Banjaluke planirana je izgradnja vikend naselja, hotela, sportskih terena i drugih pratećih objekata, a cilj je da se taj prostor iskoristi za razvoj cijele ove regije, izjavio je Srni direktor Centra za razvoj poljoprivrede i sela u Gradskoj upravi Banjaluke Draško Ilić.

Predložen pritvor za oca i sinove s Manjače

BANJALUKA - Okružno javno tužilaštvo Banjaluka uputilo je Okružnom sudu prijedlog za određivanje pritvora za tri lica osumnjičena za krivično djelo neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga.

Sa sinovima upao u zamku tokom zalivanja konoplje

BANJALUKA - U šumi, u zabačenom dijelu Manjače, skrivenom od radoznalih pogleda, gdje ljudska noga rijetko kroči, policija je pronašla plantažu indijske konoplje te, dok su tu drogu zalivali, uhapsila Banjalučanina Nedjeljka Pajića (55) i njegove sinove Mladena (30) i Vladana (33).

Policijska akcija na Manjači: Uhapšeni otac i sinovi, pronađena droga

BANJALUKA - Otac i dva sina uhapšeni su nakon što je u Stričićima na Manjači, nadomak Banjaluke, pronađena marihuana.

Narodno veselje u čast velikog borca za slobodu

BANJALUKA - Tradicionalnom borbom bikova za nagradu "Jablan" u Stričićima, kod Banjaluke, danas je završen 53. "Kočićev zbor", a ni jaka kiša i blato nisu uspjeli da pokvare atmosferu građanima koji su došli na Manjaču.

Dodik: Život i djelo Petra Kočića trajno upisani u kolektivno sjećanje naroda

BANJALUKA - Blato, ružno vrijeme i niska temperatura nije spriječila da na Manjači počne kulturno umjetnički program povodom 53. Kočićevog zbora.

Najčitanije