Manjača

Na Manjači održana redovna godišnja vježba

ISTOČNO SARAJEVO - Savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH za bezbjednosnu politiku Dragan Vuković izjavio je Srni da je ove sedmice na Manjači održana redovna godišnja vježba pripadnika Oružanih snaga BiH po NATO standardima ocjenjivanja.

Snažno nevrijeme na Manjači, vozači zaustavljali auta

BANJALUKA - Snažno nevrijeme pogodilo je u poslijepodnevnim satima sjeverozapadne krajeve Bosne i Hercegovine.

Predstavljeni projekti I inicijative za razvoj Manjače

BANJALUKA - U prostorijama Centra za razvoj sela i poljoprivrede održan je sastanak povodom razvojnih projekata i inicijativa na Manjači kome su prisustvovali predstavnici Centra, Turističke organizacije Banjaluka i Gradske razvojne agencije i predstavnici Gradskog odbora Socijalističke partije Banjaluka.

Više od 200 ljudi čisti jezero Šljivno na Manjači

BANJALUKA - Akciji čišćenja jezera Šljivno na Manjači, koja je počela danas kao prva faza realizacije projekta "Manjača kao turističko-rekreativi kompleks", odazvalo se više od 200 ljudi.

Čišćenje staza i jezera na Manjači počinje 27. juna

BANJALUKA - Banjaluka, ali i okolna mjesta uskoro bi trebalo da dobiju novu turističku destinaciju na Manjači, koja će zasigurno ispuniti prohtjeve i najzahtjevnijih turista, ali i domaćeg stanovništva, koje će bijeg od svakodnevnog života pronaći na samo 22 kilometra od grada.

Na Manjači niče rekreativno turistički kompleks

Na prostoru planine Manjače, kod Banjaluke, uskoro bi trebalo da bude izgrađen turističko-rekreativni kompleks, a prva faza realizacije projekta, odnosno, akcija čišćenja terena, počeće 27. juna.

Ekipa "Nezavisnih" na snimanju serije "Kosti" na Manjači

BANJALUKA - Glumci Dejan Aćimović i Aleksandar Blanić razgovaraju sjedeći za stolom polupraznog restorana "Kočić" na Manjači. Blanić u ulozi advokata jede, a Aćimović u ulozi Đure Kovača, sirovog čovjeka sa sela koji je zgrnuo pare i postao bitan kako u gradu, tako i u državi, nema apetit. Kovač očigledno nije zadovoljan onim što mu je advokat rekao, ustaje, izlazi iz restorana i odlazi svojim audijem sa zatamnjenim staklima. Reditelj Saša Hajduković utom govori "kupljeno" i za glumačku ekipu i tehničare slijedi jednočasovna pauza za ručak.

Na Manjači uništena veća količina oružja

ISTOČNO SARAJEVO - Republička uprava Civilne zaštite uništila je na poligonu Manjača, kod Banjaluke, veću količinu neeksplodiranih ubojitih sredstava.

Prave divlje deponije uz put na Manjači

BANJALUKA - Iako uz put Banjaluka - Čađavica, preko Manjače, ima nekoliko kontejnera, nesavjesni vozači otpad odlažu uz saobraćajnicu i tako zagađuju ovu planinu, nadaleko poznatu po netaknutoj prirodi.

Stiže voda za 5.400 stanovnika Manjače

BANJALUKA - Za više od 5.400 stanovnika, odnosno 1.810 domaćinstava, sa manjačkog platoa uskoro će biti obezbijeđeno stabilno vodosnabdijevanje, bez redukcija i čestih nestanaka, u okviru prve faze realizacije velikog vodovodnog sistema "Crno vrelo".

Najčitanije