Manjača

Zimska idila na Manjači

Dok Banjaluku još nisu zabijelile prve ovosezonske pahulje, svega nekoliko desetina kilometara dalje, na Manjači, vlada prava zimska idila.

Na Manjači predstavljeni novi kapaciteti za obuku

SARAJEVO - Na Manjači je danas predstavljen dosadašnji razvoj Centra za borbenu obuku Oružanih snaga BiH, koji je ostvaren kroz partnerstvo i podršku Vlade Velike Britanije, saopšteno je danas iz Ministarstva odbrane u Savjetu ministara.

"Podžić neovlašteno otkazao vojnu vježbu sa Srbijom"

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da ministar odbrane u Savjetu ministara Sifet Podžić nije imao pravo da otkaže vojnu vježbu Vojske Srbije i Oružanih snaga BiH na Manjači kod Banjaluke, jer to može da učini samo Predsjedništvo BiH, te najavio da će protiv njega biti podnesena krivična prijava.

Manjača u subotu domaćin "Zmijanskog ultramaratona"

Drugi po redu "Zmijanski ultramaraton" biće održan u subotu na Manjači sa početkom u devet časova.

Podžić: "Brzi odgovor 21" nije NATO vježba, već vježba OS BiH sa SAD

BANJALUKA - "Brzi odgovor 21" nije NATO vježba već vježba Oružanih snaga BiH sa vojskom SAD, rekao je ministar odbrane BiH Sifet Podžić na Manjači, jednom od vojnih poligona na kojem će od 17. maja do 2. juna biti održana ova vježba.

Mještanka Lamovite za "Nezavisne": Zakukao za sinom jedincem

PRIJEDOR - Čoban Draženko Mačkić (41) sa Manjače nastradao je u nedjelju naveče kada je uboden nožem, nakon porodičnog obračuna trojice muškaraca na livadi u Gornjoj Lamovitoj, kod Prijedora, gdje su čuvali stado.

Odron na putu Crna Rijeka - Dabrac, saobraćaj usmjeren preko Manjače

BANJALUKA - U prekidu je saobraćaj na putu Crna Rijeka - Dabrac zbog većeg odrona i vozila se preusmjeravaju iz Krupe na Vrbasu preko Manjače, saopšteno je Iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Naredne godine mnoge nove atrakcije na Manjači

Imamo ambiciozne planove za Turističko-rekreativni centar "Manjača", a cilj je da iduće godine ovaj prelijepi krajolik i jezero Šljivo postanu ne samo destinacija Banjalučana, nego i regije, rekao je za "Nezavisne" Draško Ilić, direktor Centra za razvoj poljoprivrede i sela.

Dejan Savić u Banjaluci, organizovan "Kil kup-Manjača 2020"

Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Zoran Talić razgovarao je danas u Banjaluci s proslavljenim vaterpolistom, selektorom Vaterpolo reprezentacije Srbije Dejanom Savićem i organizatorima manifestacije "Kil kup-Manjača 2020".

Vikendom uvedena autobuska linija za jezero na Manjači

BANJALUKA - Do jezera na Manjači od subote 4.jula biće uvedena sezonska autobuska linija koja će saobraćati subotom i nedjeljom, saopštila je Gradska uprava.

Najčitanije