Manjača

Predložen pritvor za oca i sinove s Manjače

BANJALUKA - Okružno javno tužilaštvo Banjaluka uputilo je Okružnom sudu prijedlog za određivanje pritvora za tri lica osumnjičena za krivično djelo neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga.

Sa sinovima upao u zamku tokom zalivanja konoplje

BANJALUKA - U šumi, u zabačenom dijelu Manjače, skrivenom od radoznalih pogleda, gdje ljudska noga rijetko kroči, policija je pronašla plantažu indijske konoplje te, dok su tu drogu zalivali, uhapsila Banjalučanina Nedjeljka Pajića (55) i njegove sinove Mladena (30) i Vladana (33).

Policijska akcija na Manjači: Uhapšeni otac i sinovi, pronađena droga

BANJALUKA - Otac i dva sina uhapšeni su nakon što je u Stričićima na Manjači, nadomak Banjaluke, pronađena marihuana.

Narodno veselje u čast velikog borca za slobodu

BANJALUKA - Tradicionalnom borbom bikova za nagradu "Jablan" u Stričićima, kod Banjaluke, danas je završen 53. "Kočićev zbor", a ni jaka kiša i blato nisu uspjeli da pokvare atmosferu građanima koji su došli na Manjaču.

Dodik: Život i djelo Petra Kočića trajno upisani u kolektivno sjećanje naroda

BANJALUKA - Blato, ružno vrijeme i niska temperatura nije spriječila da na Manjači počne kulturno umjetnički program povodom 53. Kočićevog zbora.

Pronađene patike nestalog Bojana Koprene?

BANJALUKA - Istražioci Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske pronašli su materijalne dokaze koji bi mogli pomoći u rasvjetljavanju nestanka mladića sa Manjače Bojana Koprene, kojem se svaki trag izgubio prije četiri godine.

Porodila se trudnica koja je autom udarila u banderu na Manjači

BANJALUKA - Dvadesetčetvorogodišnja trudnica B.J, koja je juče vozilom udarila u banderu u mjestu Kola, na Manjači, nadomak Banjaluke, porodila se, saznaju "Nezavisne"

Ispovijest logoraša iz Manjače: Dane Lukajić može biti moj gost

Hrvatska policija prije nekoliko dana uhapsila je državljanina BiH Daneta Lukajića (67) zbog sumnje da je 1992. godine više puta naredio, ali i sam počinio ratni zločin prema zarobljenicima u logoru Manjača.

Najezda insekata na Manjači: Džinovski skakavci pustoše bašte i livade

BANJALUKA - Džinovski skakavci zadali su ogromne brige mještanima banjalučke mjesne zajednice Stričići, jer im uništavaju i bašte i livade.

Epilog sudara na Manjači: Povrijeđeni supružnici

RIBNIK - Vlado Latinović (72) iz Bosanskog Petrovca, vozač pežoa 206, i njegova supruga i saputnica, dvije godine mlađa Mira Latinović, povrijeđeni su danas u sudaru kod mjesta Sitnica, opština Ribnik, saznaju "Nezavisne".

Najčitanije