Manjača

Mještanka Lamovite za "Nezavisne": Zakukao za sinom jedincem

PRIJEDOR - Čoban Draženko Mačkić (41) sa Manjače nastradao je u nedjelju naveče kada je uboden nožem, nakon porodičnog obračuna trojice muškaraca na livadi u Gornjoj Lamovitoj, kod Prijedora, gdje su čuvali stado.

Odron na putu Crna Rijeka - Dabrac, saobraćaj usmjeren preko Manjače

BANJALUKA - U prekidu je saobraćaj na putu Crna Rijeka - Dabrac zbog većeg odrona i vozila se preusmjeravaju iz Krupe na Vrbasu preko Manjače, saopšteno je Iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Naredne godine mnoge nove atrakcije na Manjači

Imamo ambiciozne planove za Turističko-rekreativni centar "Manjača", a cilj je da iduće godine ovaj prelijepi krajolik i jezero Šljivo postanu ne samo destinacija Banjalučana, nego i regije, rekao je za "Nezavisne" Draško Ilić, direktor Centra za razvoj poljoprivrede i sela.

Dejan Savić u Banjaluci, organizovan "Kil kup-Manjača 2020"

Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Zoran Talić razgovarao je danas u Banjaluci s proslavljenim vaterpolistom, selektorom Vaterpolo reprezentacije Srbije Dejanom Savićem i organizatorima manifestacije "Kil kup-Manjača 2020".

Vikendom uvedena autobuska linija za jezero na Manjači

BANJALUKA - Do jezera na Manjači od subote 4.jula biće uvedena sezonska autobuska linija koja će saobraćati subotom i nedjeljom, saopštila je Gradska uprava.

Ogorčeni na nadležne zbog loših puteva: Selo sa 300 zaboravljenih

OŠTRA LUKA - Mještani sela Kozica ogorčeni su jer su, kako tvrde, makadamski putevi, koji ih povezuju s opštinom Oštra Luka, kojoj pripadaju, te s Banjalukom, gdje često putuju, toliko propali da je njima gotovo nemoguće voziti.

Na Manjači izgrađen azil, humaniji uslovi za pse

Na lokalitetu Razvojno-edukativnog centra “Manjača” izgrađeno je prihvatilište za napuštene pse, u nastojanju da se riješi višegodišnji problem sa adekvatnim smještajem za napuštene pse.

"Manjača" otvorila vrata za sve goste

BANJALUKA - Turističko-rekreativni kompleks "Manjača" kod lokacije vještačkog jezera Šljivno danas je svečano, za sve turiste i goste otvorio Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke.

Nakon Radničkog, transformacija ZIBL i "Aquane"

Nakon Centra za obrazovanje odraslih, cilj Gradske uprave je da u transformaciji javnih ustanova i preduzeća iznađe način i krene s transformacijom Zavoda za izgradnju (ZIBL) i JP "Aquana", rekao je juče gradonačelnik Igor Radojičić prilikom posjete Centru za obrazovanje odraslih, bivšeg Radničkog univerziteta.

Jezera na Manjači za vikend bila prepuna posjetilaca

BANJALUKA - Novi turistički kompleks na tzv. jezerima na Manjači bio je proteklog vikenda prepun posjetilaca.

Najčitanije