Manjača

Otvaranje jezera na Manjači prolongirano za sredinu juna

​BANJALUKA - Svečano otvaranje turističko-rekreativnog kompleksa na jezerima na Manjači, koje je bilo zakazano za 1. jun, zbog nepovoljnih vremenskih uslova biće pomjereno najvjerovatnije do sredine juna, rekao je za "Nezavisne" Draško Ilić, direktor Centra za razvoj poljoprivrede i sela.

Jezera na Manjači spremna za prijem prvih posjetilaca

BANJALUKA - Novi turistički kompleks na tzv. jezerima na Manjači biće otvoren za posjetioce najvjerovatnije već od 1. juna, nakon što se okončaju preostali poslovi na uređenju ovog prostora, saopštila je danas Gradska uprava Banjaluka.

Na Manjači počela izgradnja novog azila za napuštene pse

Gradnja novog azila za pse na lokalitetu Razvojno-edukativnog centra "Manjača" počela je juče, a planirano je da bude pušten u funkciju tokom ljeta.

Zimska idila na Manjači

​BANJALUKA - Snijeg, koji je pao na Manjači, nadomak Banjaluke, zaslužan je za bajkovite prizore na ovoj planini.

Kompleks na Manjači proširiće turističku ponudu Banjaluke

BANJALUKA - Turističko-rekreativni kompleks na Manjači primiće ovog proljeća prve posjetioce i uskoro će biti potpuno završena tri prostora za smještaj i odmor posjetilaca čiji je ukupni kapaciteta oko 600 ljudi, rekao je direktor Centra za razvoj poljoprivrede i sela Draško Ilić.

Azil za pse na Manjači niče početkom marta

Izgradnja novog azila za napuštene pse na Manjači trebalo bi da počne prvih dana marta, rekao je Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove u Gradskoj upravi.

"Manjača kao turističko-rekreativni kompleks" u funkciji od proljeća

BANJALUKA - Turističko-rekreativni kompleks na Manjači od proljeća će biti u funkciji za građane, goste i turiste koji će moći uživati u prirodi, rekao je za "Nezavisne" Draško Ilić, direktor Centra za razvoj poljoprivrede i sela.

Uređenje azila za pse u sklopu centra "Manjača" počinje u februaru

BANJALUKA - Uređenje objekta u sklopu Razvojno-edukativnog centra "Manjača" kojim će Banjaluka dobiti novi azil za pse počeće u februaru, potvrdio je za "Nezavisne" Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove.

Stočno groblje niče na Manjači, parcele i za ukop kućnih ljubimaca

BANJALUKA - Do kraja ove godine na lokaciji nekadašnje poljoprivredne farme na Manjači počinje s radom stočno groblje, u čijem će izdvojenom dijelu biti smještene i parcele za ukop kućnih ljubimaca, potvrdio je Draško Ilić, direktor Centra za razvoj poljoprivrede i sela.

Pao snijeg na Manjači

BANJALUKA - Iako kalendarski zima nije stigla, prve ovosezonske pahulje formirale su snježni pokrivač na Manjači.

Najčitanije