Marakana

Navijač Galatasaraja ismijavao smrt Marka Ivkovića

Jedan navijač turskog Galatasaraja ušao je na sjevernu tribinu stadiona "Rajko Mitić" i objavio je sliku kojom ismijava smrt pokojnog navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića Jagode.

UEFA: Zvezdin tenk odobrili nadležni

Poslije konsultacija sa Fudbalskim klubom Crvena zvezda i nadležnim organima za sprovođenje zakona u Srbiji, Evropska fudbalska unija (UEFA) je obaviještena da postavljanje starog rashodovanog tenka ispred stadiona "Rajko Mitić" nema političku konotaciju, saopštila je danas UEFA za Radio Slobodna Evropa (RSE).

Trubači ispratili navijače na "Marakanu"

​Vesela i slavljenička atmosfera vladala je ispred stadiona "Rajko Mitić" pred utakmicu između fudbalera Crvene zvezde i Jang Bojsa za plasman u Ligu šampiona.

Navijači stižu na "Marakanu", gužve oko stadiona sve veće

Na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu večeras se igra meč između Crvene zvezde i švajcarskog Jang Bojsa za ulazak u Ligu šampiona.

Švajcarci u tunelu "Marakane": Najtežih 100 koraka u životu fudbalera

Švajcarski novinar Alan Kunc objavio je reportažu na portalu Blik sa stadiona Crvene zvezde pred meč protiv Jang Bojsa (21.00). Naravno, u glavnom fokusu bio mu je čuveni tunel Marakane o kome je pisao kao najstrašnijem sa kojim se jedan fudbaler može suočiti u karijeri.

Tenk ispred Marakane je promijenio boje

Navijači Crvene zvezde dobili su novi simbol ispred sjeverne tribine.

Tenk stigao ispred "Marakane"

Neobičan "dekor" od ponedjeljka krasi stadion "Rajko Mitić" (Marakana) u Beogradu.

Požar na "Marakani"

BEOGRAD - Na stadionu Crvene zvezde "Rajko Mitić" u Beogradu izbio je požar koji je brzo lokalizovan, a povrijeđenih nije bilo.

Evo kako bi mogao da izgleda stadion Crvene zvezde

Na nedavno održanom konkursu za rekonstrukciju stadiona FK Crvena zvezda, među nekoliko zanimljivih prijedloga istakao se i jedan srpsko-italijanski projekat.

Šćekić priželjkuje pobjednički go na Marakani

BEOGRAD - Vezni fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić izjavio je da sitnica ili jedan prekid može da odluči pobjednika u derbiju protiv Crvene zvezde i priznao da bi volio da golom donese pobjedu svom timu na "Marakani".

Najčitanije