Marihuana

Državljanin BiH uhapšen u Srbiji zbog šverca marihuane

PREŠEVO - Policija Srbije je na graničnom prelazu Preševo, na ulazu iz Makedonije u Srbiju, zaplijenila oko četiri kilograma marihuane kod državljanina BiH čiji su inicijali B.K.

Policija u škodi pronašla drogu

ZVORNIK - Protiv lica čiji su inicijali S.Đ. (29) biće podnesen izvještaj Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo zbog sumnje da je posjedovalo opojnu drogu, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

U Obudovcu pronađeno oko 3 kg marihuane i 196 stabljika

BIJELJINA - Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina i Policijske stanice Šamac, a u saradnji sa Policijskim službenicima Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS, u utork su preduzimajući mjere i radnje po akciji „Plantaža 2018“ , u cilju otkrivanja rasvjetljavanja i dokazivanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Doboj i Naredbe Osnovnog suda u Modriči, izvršili pretresanje kuće i drugih prostorija kod lica na području opštine Šamac zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo iz oblasti zlopupotreba opojnih droga.

U Velikoj Kladuši zaplijenjeno 70 kilograma marihuane

VELIKA KLADUŠA - Granični policajci iz Velike Kladuše su u okviru akcije "Droga" u mjestu Stabandža otkrili plantažu sa stabljikama biljke koja asocira na marihuanu, ukupne težine oko 70 kilograma, te ispitali tridesettrogodišnju Selmu Muratović, saznaju "Nezavisne" nezvanično.

Zmajem pokušao da prenese drogu iz Srbije u Mađarsku

BUDIMPEŠTA - Mađarska policija je saopštila da je muškarac iz Segedina pokušao da prenese motornim zmajem iz Srbije u Mađarsku 18 kilograma marihuane, čija vrijednost je 120 hiljada evra.

Pretres i hapšenje u Banjaluci: Mladić iz Trebinja krio kokain i marihuanu

​BANJALUKA - Kod dvadesetsedmogodišnjeg R.P. banjalučka policija pronašla je materije koje asociraju na marihuanu i kokain, saznaju "Nezavisne".

Napravili pivo s marihuanom umjesto alkohola

Hajnekenovo novo pivo, kalifornijskog brenda Lagunitas, napravljeno je s marihuanom umjesto alkohola.

Pobjegli od policije, u autu kod Gacka ostavili 60 kg droge

GACKO - Gatačka policija je u ponedjeljak, u ranim jutarnjim časovima, osujetila nedozvoljenu trgovinu 73 pakovanja marihuane, koja je najvjerovatnije na područje gatačke opštine stigla iz pravca Crne Gore, a bila povezena u pravcu Zvornika, za šta su osumnjičeni Zvorničanin Marko Milićević (25) i Crnogorac V.Č.

Pronađena 73 pakovanja marihuane

TREBINJE - Policijski službenici Policijske stanice Gacko su u jutarnjim časovima 27. avgusta 2018. godine, u mjestu Miholjače, opština Gacko, pronašli putnički automobil marke volkswagen, tip passat, u kome su pretresom pronađena 73 celofanska pakovanja opojne droge.

Kod Tuzlaka pronađena marihuana i spid

DOBOJ - Policija iz Doboja oduzela je marihuanu i spid od lica čiji su inicijali V.H. /20/, koji je bio suvuzač u vozilu kojim je upravljao F.H. /34/, oba iz Tuzle, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Najčitanije