Marihuana

Veliki rast dionica firmi koje se bave marihuanom

OTAVA - U Kanadi je došlo do velikog rasta cijena dionica firmi koje se bave proizvodnjom marihuane, pa tako dionice kompanije "Kanopi grot korp" bilježe rast veći od 500 odsto.

U stanu krio 10 kilograma marihuane

NOVI SAD - Novosadska policija uhapsila je muškarca čiji su inicijali S.D. (42) u čijem stanu je pronađeno 10 kilograma marihuane, saopšteno je iz Policijske uprave Novog Sada.

Albanac u kući krio pet kilograma marihuane

PRIZREN - Kosovska policija uhapsila je Albanca čiji su inicijali A.G. (25) u čijoj je kući u Prizrenu pronađeno 5.260 grama marihuane.

U vozilu srpskih tablica pronađeno 280 kilograma marihuane

VINKOVCI - Na Međunarodnom carinskom graničnom prelazu Tovarnik pripadnici carinske mobilne jedinice i policije u pretrazi teretnog vozila srpskih registarskih tablica, kojim je upravljao 25-godišnji državljanin Srbije, pronašli su skrivena 364 paketa s ukupno 280 kilograma marihuane, saopšteno je danas iz Policijske uprave vukovarsko-sremske, prenosi Hina.

Uzgajali marihuanu u minskim poljima

ZAGREB - Slavonsko požeška policija završila je kriminalnu istragu protiv trojice Hrvata iz Pakraca i Lipika koji se sumnjiče da su proizvodili kanabis u minskim poljima.

Državljanin BiH vođa, Hrvat uzgajao marihuanu, Srbin pakovao

BEČ - Austrijska policija saopštila je da su uhapsili osmočlanu kriminalnu grupu, čiji je vođa 48-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, zbog sumnje da je uzgojila 113 kilograma visokokvalitetnog kanabisa u Beču i Donjoj Austriji.

Kod maloljetnika nađena marihuana

PRIJEDOR - Policijski službenici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge Policijske uprave Prijedor su kod maloljetnog lica pronašli i oduzeli plastičnu vrećicu sa 14 grama marihuane.

U Istočnoj Ilidži pronađena marihuana, uhapšen Mateo Benitez?

ISTOČNO SARAJEVO - Na području Istočnog Sarajeva policija je danas uhapsila tridesetjednogodišnjeg M.B, u čijoj je kući u Vojkovićima u Istočnoj Ilidži pronađeno oko dva kilograma marihuane, rečeno je u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo.

U Istočnoj Ilidži pronađeno dva kilograma marihuane

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo tragaju za licem čiji su inicijali M.B. iz Sarajeva, jer su u kući koju koristi u naselju Vojkovići u Istočnoj Ilidži pronašli oko dva kilograma marihuane.

Uhapšeni dileri sa 10 kilograma marihuane i pola kilograma heroina

NOVI SAD - Policija u Novom Sadu je u dvije odvojene akcije uhapsila tri lica i zaplijenila više od deset kilograma marihuane, te više od pola kilograma heroina, saopšteno je iz novosadske Policijske uprave.

Najčitanije