Marihuana

Banjalučanin krao struju kako bi proizvodio marihuanu, pronađeno 500 saksija

GRADIŠKA - Četrdesetpetogodišnjih Banjalučanin D.B. uhapšen je u Gradišci zbog sumnje da je izvršio krivična djela "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga" i "Krađa električne energije i prirodnog gasa".

Bugari u srpskom kamionu našli 1,5 tona marihuane, vozač pobjegao u šumu

SOFIJA - Bugarska granična policija zaplijenila je oko 1.500 kilograma marihuane, koja je bila sakrivena u kamionu kojim je upravljao vozač iz Srbije.

Uhapšena dva Crnogorca sa 151 kilogramom marihuane

PODGORICA - Albanska policija uhapsila je jutros u Skardru Radovana Bulajića (42) iz Danilovgrada, Marka Rašovića (36) iz Nikšića i Kristijana Palija (25) iz Skadra, te zaplijenila 151 kilogram marihuane i dva vozila.

Kod dva Banjalučanina pronađena marihuana

​LAKTAŠI - Policija iz Laktaša, pronašla je u utorak 23 grama marihuane prilikom kontrole automobila reno u Trnu u Laktašima.

Uhapšen sa 233 kilograma marihuane

​PODGORICA - Crnogorska policija i carina oduzela je na Graničnom prelazu Ranče sa Srbijom oko 233 kilograma marihuane i uhapsila dvedesetdevetogodišnjeg Beranca čiji su inicijali D.D.

Evropsko tržište kanabisa će vrijediti 123 milijarde evra

Evropsko tržište kanabisa do 2028. vrijediće 123 milijarde evra, predviđaju analitičari, što je duplo više od Appleovih lanjskih prihoda u Evropi.

Zola priznaje krivicu, čistačicu "plaćao" marihuanom

BANJALUKA - Goran Damjanić (54) zvani Zola, optužen da je više od 100 puta prodao marihuanu i da je drogu davao ženi koja mu je zauzvrat čistila stan, najavio je da će priznati krivicu.

Sa 11 kilograma marihuane krenuo u Hrvatsku

PODGORICA - Carinski i policijski službenici na graničnom prelazu Debeli brijeg, između Crne Gore i Hrvatske, pronašli su 11 kilograma marihuane u vozilu kojim je upravljao crnogorski državljanin čiji su inicijali M.S. /27/.

Zaplijenjeno 110 kilograma marihuane, uhapšena tri muškarca

BEOGRAD - Policija je u okolini Jagodine zaplijenila 110 kilograma marihuane i uhapsila tri muškarca zbog sumnje da su u labaratoriji proizvodili tu drogu, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srbije.

Zaplijenjeno više od 50 kilograma marihuane

BEOGRAD - Pripadnici policije Srbije su na prelazu Horgoš sa Mađarskom zaplijenili 51,1 kilogram marihuane i uhapsili dvojicu muškaraca osumnjičenih za krijumčarenje droge, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.

Najčitanije