Marihuana

Uhapšena dva lica i oduzeto 400 grama marihuane

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo uhapsili su dva lica zbog neovlaštene proizvodnje i prometa droge i oduzeli 400 grama marihuana.

Pronađeno 7,2 grama marihuane

MRKONJIĆ GRAD - U automobilu kojim je upravljalo lice čiji su inicijali B.R. (19) iz Mrkonjić Grada policija je pronašla 7,2 grama marihuane, rekla je Srni portparol Policijske uprave Mrkonjić Grad Božana Vulin.

Heroin i marihuanu nabavljali u Crnoj Gori, a prodavali u Beogradu

​BEOGRAD - Beogradska policija zaplijenila je 800 grama heroina i kilogram marihuane, te uhapsila dvojicu muškaraca koji su osumnjičeni da su u dužem vremenskom periodu nabavljali heroin i marihuanu iz Crne Gore i prodavali je na teritoriji Beograda.

Graničari u Gacku spriječili krijumčarenje droge, Crnogorac pobjegao

SARAJEVO - Pripadnici trebinjske Jedinice granične policije i Policijske uprave Trebinje spriječili su na području Gacka krijumčarenje 10 kilograma marihuane, koja je pronađena tokom kontrole vozila pasat crnogorskih registarskih oznaka.

Pronađeni startni pištolj, marihuana i spid

PRIJEDOR - Pripadnici prijedorske Policijske uprave su u višednevnoj akciji sprečavanja vršenja krivičnih djela i prekršaja pronašli jedan startni pištolj, 6,58 grama marihuane i 1,5 gram spida, saopšteno je danas iz ove uprave.

Pronađeno 205 kilograma marihuane

ULCINJ - Policija u Ulcinju spriječila je krijumčarenje 205 kilograma marihuane iz Albanije u Crnu Goru, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

Nova droga stigla u Srbiju

BEOGRAD - Kako RTS saznaje, u Srbiji se pojavila nova droga. Riječ je o psihoaktivnoj supstanci sto puta jačoj od marihuane.

Džoint kao lijek: Izvozio marihuanu iz Ljubljane prije 150 godina

Cigarete punjene indijskom konopljom bile su prije 150 godina tržišni hit ljubljanske apoteke 'Pri Samorogu', a njen vlasnik Julijus von Trnkoci poštom ih je slao širom tadašnje Austro-Ugarske monarhije i nakon što su vlasti 80-ih godina 19. vijeka uvele restrikciju prodaje i uvoza proizvoda koji se reklamirao kao lijek.

Predložen pritvor osumnjičenom za krijumčarenje 27 kg marihuane

SARAJEVO - Tužilaštvo BiH uputilo je Sudu BiH prijedlog za određivanje pritvora za državljanina BiH i Hrvatske Marka Krizmanića, osumnjičenog za krijumčarenje oko 27 kilograma marihuane.

Na GP Gradiška u mercedesu pronađeno 26,8 kg marihuane

​GRADIŠKA - Službenici Jedinice granične policije Gradiška u subotu su spriječili krijumčarenje 26,8 kilograma marihuane.

Najčitanije