Marihuana

Zaplijenjeno 39 kilograma marihuane

PODGORICA - Službenici uprava policije i carina Crne Gore zaplijenili su oko 39 kilograma marihuane na graničnom prelazu sa Hrvatskom i uhapsili crnogorskog državljanina čiji su inicijali I.U. (41), saopšteno iz Uprave policije u Podgorici.

Maloljetnik pod dejstvom droge vozio nevezan i bez vozačke

BEOGRAD - Beogradska policija isključila je iz saobraćaja 17-godišnjaka kojeg je uhvatila dok je vozio bez vozačke dozvole i pod dejstvom marihuane.

Vrhovni sud RS: Uhapšenima u "Unikatu" ukupno 15 i po godina robije

BANJALUKA - Vrhovni sud RS potvrdio je presudu Banjalučaninu Sanelu Š. (34) i Deanu Đ. (31) te Danijelu T. (38) iz Kostajnice i oni su sada pravosnažno osuđeni na 15 i po godina zatvora zbog uzgoja marihuane.

Na Skadarskom jezeru zaplijenjena 222 kilograma marihuane

PODGORICA - Crnogorska granična policija zaplijenila je u rejonu Skadarskog jezera 222 kilograma marihuane i uhapsila dva lica.

Oduzeto 35 kilograma marihuane

PODGORICA - Crnogorska Granična policija, nakon višednevnih operativnih aktivnosti na graničnoj liniji sa Albanijom, presjekla je lanac krijumčarenja narkotika i pronašla 35 kilograma marihuane, saopšteno je iz Uprave policije.

Zaplijenjeno 880 grama marihuane

BIJELJINA - Pripadnici Policijske uprave Bijeljina zaplijenili su 880 grama marihuane u pretresu na području Donjeg Žabara i Šamca i uhapsili lica čiji su inicijali Z.S. i D.M., saopšteno je iz policije.

Bivši italijanski fudbaler u kućnom pritvoru, uzgajao marihuanu

Bivši fudbaler italijanske Serije A Luiđi Sartor stavljen je u kućni pritvor nakon što ga je policija uhapsila "in flagranti", na napuštenoj farmi gdje je uzgajao marihuanu, piše list "Fanpejdž".

Marihuana - podstrek za razvijanje nauke, lijekova i privrede u svijetu

Komisija za narkotike Ujedinjenih nacija slijedila je preporuku Svjetske zdravstvene organizacije: indirektno su priznale medicinsku korist kanabisa. To bi moglo da podstakne nauku, ali i privredu.

Marihuana više nije zabranjena u NBA ligi

NBA liga više neće vršiti testove igrača na marihuanu, ali je zato zabranila nošenje traka za glavu koje su promovisali Rodžer Federer i Rafael Nadal, navodno, zbog "nedovoljne bezbjednosti".

U pretresima kuće i pomoćnih objekata pronađena marihuana

DOBOJ - Dobojska policija juče je u pretresu kuće i pomoćnih objekata, koje koriste osobe čiji su inicijali F.O. i S.O. iz Doboja, pronašla biljnu materiju koja asocira na marihuanu, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Najčitanije