Marihuana

Zaplijenjena tri kilograma marihuane, uhapšen muškarac

BEOGRAD - Policija je u Beogradu i Obrenovcu zaplijenila tri kilograma marihuane i uhapsila muškarca čiji su inicijali N.Đ. (51) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droge, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.

Otkriveno 5.050 sadnica marihuane

PRIŠTINA - Kosovska policijska služba (KPS) otkrila je i uništila polja zasada marihuane sa ukupno 5.050 sadnica visine od jednog do dva i po metra u regionu Košara, uz graničnu liniju Đakovica-Albanija, saopšteno je iz KPS.

Nosio majicu sa motivom marihuane, "popio" prekršajnu prijavu

ĐURĐEVAC - Policija je juče u Đurđevcu zaustavila mladića i napisala mu prekršajnu prijavu jer je imao majicu s motivom marihuane.

Par iz Hrvatske donio u bolnicu bebu koja je progutala marihuanu

Bračni par iz Hrvatske donio je u bolnicu "Ospedali Riuniti" u Fodži u Italiji jednogodišnju djevojčicu u teškom stanju. Prema posljednjim informacijama, ljekari joj se bore za život.

Zaplijenjeno tri kilograma marihuane

BEOGRAD - Beogradska policija zaplijenila je oko tri kilograma marihuane i 900 stabljika kanabisa, te uhapsila dva lica zbog sumnje da su uzgajala i prodavala drogu, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srbije.

U noćnom klubu pronađena marihuana

ISTOČNO SARAJEVO - U pretresu noćnog kluba u Ulici serdara Janka Vukotića na Palama policija je pronašla paketić marihuane, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Kanbera legalizovala marihuanu za ličnu upotrebu

KANBERA - Glavni grad Australije Kanbera postao je danas prvi dio te zemlje koji je legalizovao marihuanu za ličnu upotrebu.

Prijavljen zbog zagorjelog pinđura, pronađena mu marihuana

ZAGREB - Ivan Š. iz Zagreba odlučio je proteklog vikenda skuhati pinđur.

Pronađena nova laboratorija marihuane u Banjaluci

​BANJALUKA – Banjalučka policija je u mjestu Melina, pored Banjaluke, uhapsila A.P. iz Banjaluke, te u njegovoj kući pronašla manju improvizovanu laboratoriju sa saksijama marihuane.

Kod Tuzlaka pronađena marihuana

ZVORNIK - U Srebrenici je uhapšen muškarac iz Tuzle čiji su inicijali M.K, osumnjičen za neovlaštenu proizvodnju i stavljanje u promet droge, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Najčitanije