Marihuana

Dvije osobe uhapšene zbog marihuane u Banjaluci, jedna iz Beograda

BANJALUKA - Policajci iz Banjaluke juče su prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka kod B.G. iz Banjaluke pronašli su i oduzeli određenu količinu marihuane, saopšteno je iz PU Banjaluka.

U akciji SIPA uhapšene dvije osobe i oduzeta droga

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu (Sipa) uhapsili su danas tokom operativne akcije "Film" dva lica i izvršili pretrese na pet lokacija na području Cazina i Velike Kladuše, zbog sumnje da su počinjena krivična djela organizovani kriminal, neovlašteni promet droge i krivotvorenje novca.

Osoba u Banjaluci koristila marihuanu na javnom mjestu

BANJALUKA - Osoba M.DŽ. iz Gračanice juče je u Banjaluci dobila prekršajni nalog jer je koristila marihuanu na javnom mjestu, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Naučnici: Šta je šetetnije - marihuana ili alkohol

Osobe koje povremeno zapale džoint često posežu za argumentom da je alkohol mnogo štetniji po zdravlje nego marihuana ili hašiš.

Uhapšena osoba kod koje je pronađena marihuana

Banjalučka policija uhapsila je lice čiji su inicijali K.S. kod koga je pronašla i oduzela 19 komada bijelog cigaret papira sa određenom količinom marihuane.

Osumnjičen da je iz BiH za Austriju povezao više od 80 kilograma marihuane

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH uhapsili su danas jedno lice zbog sumnje da je iz BiH u Austriju pokušalo da preveze 81,16 kilograma marihuane.

U Hrvatskoj uhapšen sa 3,4 kilograma marihuane

OPATIJA - Hrvatska policija pritvorila je i podnijela krivičnu prijavu protiv 41-godišnjaka kod kojeg je na širem opatijskom području pronašla 3,4 kilograma marihuane i 27 grama amfetamina ili spida.

Hapšenje u Banjaluci zbog posjedovanja droge

BANJALUKA - Osoba Ž.R. iz Banjaluke uhapšena je juče zbog posjedovanja marihuana, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Srušio se avion sa marihuanom na granici Crne Gore i Albanije

TIRANA - Sportski avion srušio se u Albaniji nedaleko od granice sa Crnom Gorom, a policija već dva dana ne uspijeva da identifikuje vlasnika i pilota, pa opozicija spekuliše da je riječ o letjelici kojom se švercuje marihuana, javljaju albanski mediji.

Policija otkrila nasad marihuane u blizini Trebinja

TREBINJE - Pripadnici Policijske uprave Trebinje su juče (petak) u trebinjskom selu Bijelač pronašli 43 stabljike indijske konoplje.

Najčitanije