Marihuana

Marihuanu gajili pored kukuruza

DERVENTA - U policijskoj akciji "Plantaža 2022" na području Dervente, odmah pored zasada kukuruza, pronađeno je i oduzeto ukupno 440 zelenih stabljika koje asociraju na indijsku konoplju, potvrdili su izvori "Nezavisnih novina".

Vulin: Dok god je Vučić na čelu Srbije, marihuana neće biti legalizovana

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin posjetio je danas Studentski grad na Novom Beogradu i razgovarao sa studentima povodom obilježavanja 26. juna - Međunarodnog dana protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.

Otkriveni laboratorija, pola tone stabljika i 16 kg marihuane

ZAGREB - Šibensko-kninska policija saopštila je danas da je uhapsila 40-godišnjaka od koga je u pretresu na području Vodica zaplijenjena laboratorija za uzgoj, pola tone stabljika i 16 kilograma zapakovane marihuane.

Detalji hapšenja u Foči: Vojnik uhapšen sa pet kilograma marihuane

FOČA - Nemanja Tripković (28) iz Foče uhapšen je nakon što je policija u Palama kod njega pronašla 5,25 kilograma marihuane.

Fočak u autu vozio oko pet kilograma marihuane

FOČA - N.T. iz Foče uhapšen je nakon što je policija u Palama kod njega pronašla 5,25 kilograma marihuane.

Optužena da je dok je čuvala tuđe dijete pušila "džoint"

PRIJEDOR - Osnovni sud u Prijedoru potvrdilo je optužnicu protiv L.V. zbog omogućavanja uživanja opojnih droga.

Kod maloljetnika u Banjaluci pronađena marihuana

BANJALUKA - Banjalučki policajci su juče oko 00.10 časova kod maloljetne osobe pronašli i oduzelu marihuanu, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Uhapšen Sokočanin, nađeno 17 kilograma marihuane

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo uhapsili su na Sokocu lice sa područja ove opštine čiji su inicijali M.B, kod kojeg je pronađeno 17 kilograma marihuane, 96 metaka i ukradeni auto-dijelovi.

U Brodu oduzeti marihuana i tramadol

DOBOJ - Policija je u Brodu od lica čiji su inicijali Z.G. oduzela oko 43 grama marihuane, 40 tramadol tableta i osam opušaka džointa.

Od osobe iz Tešnja oduzeti spid i marihuana

​DOBOJ - Od osobe N.M. iz Tešnja koja je kontrolisana u teslićkom naselju Žarkovina oduzeto je 3,5 grama spida i 6,3 grama marihuane, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

U Prijedoru od dvojice osumnjičenih oduzeto skoro kilogram marihuane, oružje i bomba

PRIJEDOR - B.Č. i D.Š. iz Prijedora uhapšeni su jer je kod njih pronađeno skoro kilogram marihuane, ručna bomba, tri puške i 682 komada puščanih metaka, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Pogledajte kako je izgledalo hapšenje u akciji "Staza"

FOČA - Na području Trebinja, Foče i drugih opština uhapšeno je 19 osoba i oduzeto je više od 400 kilograma marihuana, u okviru akcije kodnog naziva "Staza", saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Velika akcija širom RS: Uhapšeno 19 osoba, oduzeto više od 400 kg marihuane

FOČA - Na području Trebinja, Foče i drugih opština uhapšeno je 19 osoba i oduzeto je više od 400 kilograma marihuana, u Okviru akcije kodnog naziva Staza, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

U Srbiji zaplijenjeno 300 kg marihuane, uhapšeno pet osoba

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije zaplijenili su 300 kilograma marihuane na području opštine Bujanovac i tako presjekli još jedan lanac krijumčarenja ove droge iz Albanije prema Srbiji, saopšteno je iz MUP-a.

Banjalučka policija pronašla laboratoriju za uzgoj droge, uhapšena jedna osoba

PRNJAVOR - Banjalučka policija uhapsila je A.D. iz Prnjavora, a tokom pretresa stana i drugih prostorija na području ove opštine Prnjavor, koje koristi osumnjičena osoba pronađena je improvizovana laboratorija za uzgoj marihuane.

Najčitanije