Marihuana

Nakon policijske potjere, uhapšen Podgoričanin sa 207 kilograma marihuane

PODGORICA - Crnogorska policija zaplijenila je 207 kilograma marihuane i uhapsila tridesetosmogodišnjeg Podgoričanina nakon potjere za njegovim vozilom na Adi Bojani u Ulcinju.

U Beogradu zaplijenjeno 30 kilograma marihuane

BEOGRAD - Policija je u Beogradu zaplijenila oko 30 kilograma marihuane i uhapsila pet osoba zbog sumnje da su krijumčarili i preprodavali tu drogu, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.

Dvojica Srba uhapšena na granici s više od 40 kg marihuane

ZAGREB - Zbog pokušaja krijumčarenja 43,5 kilograma marihuane, na graničnom prelazu Bajakovo uhapšena su dvojica državljana Republike Srbije i uz krivičnu prijavu predana u pritvorsku jedinicu policije, sapštila je danas vukovarsko-sremska policija.

Guverner Njujorka pozvao na legalizaciju marihuane u rekreativne svrhe

NJUJORK - Guverner Njujorka Endrju Komo pozvao je u ponedjeljak na legalizaciju marihuane u rekreativne svrhe u svojoj državi, pridruživši se pokretu legalizacije koji se širi u Sjedinjenim Državama i u ostatku svijeta.

Srbin i Crnogorac uhvaćeni u stanu u Beču sa 122 stabljike kanabisa

Bečka policija uhapsila je dvojicu muškaraca dvadesetšestogodišnjeg državljanina Srbije iz okoline Petrovca na Mlavi i dvadesetosmogodišnjeg državljanina Crne Gore.

Uhapšen Tuzlak sa 175 grama marihuane

BIJELJINA - U Bijeljini je uhapšen tridesetsedmogodišnjak iz Tuzle čiji su inicijali J.V. kod kojeg je pronađeno 175 grama marihuane, saopšteno je iz Policijske uprave.

Kanabis konzumira 11,6 odsto učenika prvih razreda srednjih škola

NOVI SAD - Na području Novog Sada 11,6 odsto učenika prvih razreda srednjih škola konzumira kanabis, sredstva za smirenje koristi njih 5,9 odsto, a 8,8 odsto srednjoškolaca uživa inhalanse i ekstazi, saopšteno je danas iz Pokrajinske vlade Vojvodine povodom realizacije projekta "Ti odluči", čiji je cilj prevencija različitih oblika zavisnosti.

Učenici prodavali marihuanu, policija u pretresu škole pronašla noževe i sataru

VELIKA KLADUŠA - Policijski službenici MUP-a USK i PS Velika Kladuša pretresli su srednju školu "Dr Husein Džanić " nakon što su im odgovorne osobe ove obrazovne ustanove prijavili da pojedini srednjoškolci prodaju marihuanu drugim učenicima.

Otkrivena laboratorija za proizvodnju marihuane

NOVI SAD - Novosadska policija uhapsila je dva lica jer je u stanu koji koriste pronašla laboratoriju za proizvodnju marihuane i zaplijenili 6,3 kilograma narkotika.

Bilećanin uhvaćen u Gacku sa skoro dva kg droge

GACKO - Pripadnici Policijske stanice Gacko zaplijenili su u tom gradu 1.915 grama droge skank u automobilu golf dva kojim je upravljalo lice M.S. (25) iz Bileće.

Najčitanije