Marihuana

Hapšenje u Banjaluci zbog posjedovanja droge

BANJALUKA - Osoba Ž.R. iz Banjaluke uhapšena je juče zbog posjedovanja marihuana, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Srušio se avion sa marihuanom na granici Crne Gore i Albanije

TIRANA - Sportski avion srušio se u Albaniji nedaleko od granice sa Crnom Gorom, a policija već dva dana ne uspijeva da identifikuje vlasnika i pilota, pa opozicija spekuliše da je riječ o letjelici kojom se švercuje marihuana, javljaju albanski mediji.

Policija otkrila nasad marihuane u blizini Trebinja

TREBINJE - Pripadnici Policijske uprave Trebinje su juče (petak) u trebinjskom selu Bijelač pronašli 43 stabljike indijske konoplje.

Uhapšeni zbog krijumčarenja oko 352 kilograma marihuane

BAR - Bezbjednosno interesantne osobe A.M. (37) i V.R. (33) iz Bara uhapšena su zbog pokušaja krijumčarenja 352,7 kilograma marihuane, saopšteno je danas iz Uprave policije.

Zaplijenjeno 17,5 kilograma marihuane

BANJALUKA - Policija je juče u akciji "Plantaža 2021" tokom pretresa tri lokacije na području Prnjavora koje koristi I.K. zaplijenila 17,5 kilograma marihuane, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Poznat identitet Prnjavorčanina uhapšenog u akciji "Plantaža 2021"

PRNJAVOR - Prnjavorčanin Igor Kuzmanović (31) uhapšen je u tom mjestu nakon što je policija pronašla veću količinu marihaune za koju se sumnja da je njegova.

Podnesen izvještaj protiv Bilećanina zbog plantaže marihuane

BILEĆA- Policijska stanica Bileća je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnijela izvještaj protiv Bilećanina M.D. zbog sumnje na neovlaštenu proizvodnju i promet marihuane pronađene prije mjesec dana u selu Mirilovići kod Bileće, gdje se nalazila plantaža od 99 stabljika visine i do tri metra.

Bacio drogu na travu, pa uhapšen

BANJALUKA - Osoba inicijala M.M. uhapšena je zbog posjedovanja 4,64 grama opojne droge.

Policija otkrila 30 stabljika marihuane, ali i eksploziv

BERKOVIĆI - U mjestu Dabrica, u Berkovićima, u pograničnom pojasu s opštinom Stolac, pripadnici Policijske uprave Trebinje su otkrili 30 stabljika marihuana, s kojom se, prema nezvaničnim saznanjima, dovodi u vezu mladić D.G. iz ovog mjesta, kojem su oduzeti i eksploziv i detonatorske kapisle.

Zbog marihuane neizvjestan nastup na OI: "I ja sam ljudsko biće"

Američka sprinterka Šakari Ričardson (21) dovela je u pitanje nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Najčitanije