Marija Šerifović

Marija još jednom oduvala "Evroviziju"

Prvi put u istoriji takmičenje za najbolju pjesmu "Evrovizije" nije održano zbog globalne krize, ali je održan virtuelni događaj "Eurovision: Europe Shine A Light".

Marija Šerifović: Idemo na Jahorinu

Pjevačica Marija Šerifović na Instagramu mnoge savjetuje da ostanu kod kuće, a ona sa svojim psom Hakom isplanirala je jedno putovanje.

Marija Šerifović honorar poklanja djevojci koja je u požaru izgubila sve

Pjevačica Marija Šerifović odlučila je da cijeli honorar od svog četvrtog koncerta u "Sava centru" pokloni djevojci koja je u požaru koji se prije nekoliko dana dogodio na Novom Beogradu.

Dvije prosidbe na koncertu Marije Šerifović

Pjevačica Marija Šerifović sinoć je nastavila svoju koncertnu turneju "Druga strana ploče 2" pred prepunim beogradskim Centrom Sava.

Marija Šerifović obradila pjesmu Olivera Dragojevića

​Popularnoj pjevačici Mariji Šerifović ostvario se san da obradi čuvenu pjesmu jednog od njenih omiljenih pjjevača Olivera Dragojevića.

Marija Šerifović o prvom djetetu: Voljela bih da bude dečak

​Marija Šerifović, pjevačica neprikosnovenog glasa otkrila je da bi voljela da se u skorijem periodu ostvari kao majka

Marija Šerifović Banjalučanima priredila još jedno veče za pamćenje

​Nekoliko hiljada ljudi ponovo je uživalo u subotu naveče u solističkoj magiji Marije Šerifović u prekrasnom ambijentu tvrđave Kastel.

Marija Šerifović u subotu na Kastelu

​Koncert pop pjevačice Marije Šerifović biće održan 31. avgusta na tvrđavi Kastel u Banjaluci s početkom od 21 čas. Fenomenalna atmosfera na dosadašnjim koncertima velike regionalne zvijezde garant je još jednom spektaklu u gradu na Vrbasu.

Marija Šerifović u cvjetnoj haljini

​Marija Šerifović skoro nikada ne oblači haljine ili suknje, te je zato iznenadila publiku najnovijim izdanjem!

Marija Šerifović pazarila stan od 220.000 evra

​Marija Šerifović nedavno je platila 220.000 evra luks-stan na Novom Beogradu. Pobjednica Evrovizije uselila se u ovu nekretninu prije mjesec dana, a stan u kojem je donedavno živjela na Zvezdari vjerovatno će davati u zakup.

Najčitanije