Marija Zaharova

Zaharova: Lažnim vijestima se nemoguće suprotstaviti

Društvenim mrežama u svetu predstoji restruktuiranje, one će se mijenjati i na sebi osjetiti uticaj ili pritisak, smatra portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

Zaharova: Optužnica protiv Tačija dokazuje neosnovanost "države Kosovo"

BEOGRAD - Podizanje optužnice protiv predsjednika samoproglašenog Kosova Hašima Tačija dokazuje neosnovanost takozvane kosovske državnosti, rekla je portparol Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova.

Zaharova: Ne treba žuriti sa ukidanjem ograničenja putovanja

MOSKVA - Rusija poziva evropske zemlje da ne žure sa ukidanjem ograničenja putovanja, saopštila je portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Počelo objavljivanje materijala iz arhiva o Drugom svjetskom ratu

MOSKVA - Rusko Ministarstvo spoljnih poslova počelo je s objavljivanjem niza dokumenata iz arhiva o važnim događajima tokom Drugog svjetskog rata, saopštila je portparol Ministarstva Marija Zaharova.

Zaharova Ðukanoviću: Potražite krivce na drugoj strani

MOSKVA - Rusija nema naviku da se miješa u unutrašnja pitanja drugih zemalja i Crna Gora po tom pitanju nije izuzetak, prokomentarisala je portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavu predsjednika Crne Gore Mila Ðukanovića.

"Moskva i Beograd ne koriste SPC za podrivanje vlasti u Podgorici"

MOSKVA - Rusko Ministarstvo spoljnih poslova odbacilo je izjave crnogorskog predsjednika Mila Đukanovića kako Srbija i Rusija koriste Srpsku pravoslavnu crkvu (SPC) s ciljem podrivanja crnogorske vlade, koja želi da obezbijedi članstvo zemlje u EU.

Novinarke izgrebale Mariju Zaharovu

MOSKVA - Gruzijske novinarke u UN u Ženevi su se doslovno bacile na rusku delegaciju, glasi objava portparola ruskog ministarstva spoljnih poslova Marije Zaharove na Facebooku, uz fotografije na kojima se vide povrede koje je zadobila pokušavajući da se probije.

Zaharova: Turska da razmisli dva puta prije nego što pozove NATO

MOSKVA - Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova poručila je danas Turskoj da razmisli dva puta prije nego što pozove NATO da se umiješa u rješavanje situacije u sirijskom Idlibu.

Zaharova: Izraelski vazdušni napadi destabilizuju Siriju

MOSKVA - Izraelski vazdušni napadi u Siriji destabiliziraju situaciju u zemlji, izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Marija Zaharova ponovo zaplesala

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova podijelila je sa pratiocima na svom profilu Instagramu video sa novogodišnje korporativne proslave Ministarstva.

Najčitanije