Marija Zaharova

Zaharova: Osnivač "Bijelih šljemova" britanski špijun, bio na Kosovu

MOSKVA - Rusija zahtijeva da od Velike Britanije dobije razjašnjenje povodom navoda da je osnivač organizacije "Bijeli šljemovi" bivši britanski agent Mi-6.

Zaharova: Makronova izjava o NATO odražava istinu

MOSKVA - Izjava predsjednika Francuske Emanuela Makrona o moždanoj smrti NATO odražava istinu, napisala je danas na Facebooku portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Zaharova: Niko nema iskustvo samouništenja kao Ukrajina

MOSKVA - Zvanična predstavnica Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova smatra da niko nema takvo iskustvo samouništenja kao Ukrajina.

Zaharova: Gdje se to SAD graniče sa Sjevernom Makedonijom i Albanijom?

MOSKVA - Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova upitala je danas kojim se to dijelom SAD graniče sa Sjevernom Makedonijom i Albanijom, da lobiraju za njihovu integraciju u drugi kontinent.

Zaharova: Nije im uspjelo, Kosovo nije država

MOSKVA - Portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je da nije saglasna sa izjavom budućeg evropskog komesara za spoljnu politiku i bezbjednost Žozepa Borela da, ako Kina, Indija i Rusija ne priznaju Kosovo, ono necće biti država, istakavši da Kosovo i nije država.

Dačić sa Zaharovom: Uvek je lepo u lepom društvu

NJUJORK - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić objavio je danas na Twitteru dvije fotografije iz Njujorka sa portparlom Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marijom Zaharovom, uz komentar: "Uvek je lepo u lepom društvu".

"SAD treba da isplate kompenzaciju Srbiji za bombardovanje"

MOSKVA - Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova prokomentarisala je izjavu američkog ambasadora u Srbiji Kajla Skota da Srbi na bombardovanje 1999. godine moraju da gledaju u široj perspektivi.

Zaharova: Kosovo se pretvara u uporište terorizma

BEOGRAD - Teritorija samoproglašenog Kosova pretvara se u uporište terorizma, upozorila je portparol Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

Zaharova ponovo zaplesala

Portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova zaplesala je tradicionalni ples s Kavkaza lezginku na omladinskom forumu Mašuk 2019.

Zaharova: Napadi NATO nezakonit čin i tempirana bomba

MOSKVA - Napadi NATO-a na bivšu Jugoslaviju nisu bili samo nezakonit čin, već su prerasli u tempiranu bombu, izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Najčitanije