Marija Zaharova

Zaharova Ðukanoviću: Potražite krivce na drugoj strani

MOSKVA - Rusija nema naviku da se miješa u unutrašnja pitanja drugih zemalja i Crna Gora po tom pitanju nije izuzetak, prokomentarisala je portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavu predsjednika Crne Gore Mila Ðukanovića.

"Moskva i Beograd ne koriste SPC za podrivanje vlasti u Podgorici"

MOSKVA - Rusko Ministarstvo spoljnih poslova odbacilo je izjave crnogorskog predsjednika Mila Đukanovića kako Srbija i Rusija koriste Srpsku pravoslavnu crkvu (SPC) s ciljem podrivanja crnogorske vlade, koja želi da obezbijedi članstvo zemlje u EU.

Novinarke izgrebale Mariju Zaharovu

MOSKVA - Gruzijske novinarke u UN u Ženevi su se doslovno bacile na rusku delegaciju, glasi objava portparola ruskog ministarstva spoljnih poslova Marije Zaharove na Facebooku, uz fotografije na kojima se vide povrede koje je zadobila pokušavajući da se probije.

Zaharova: Turska da razmisli dva puta prije nego što pozove NATO

MOSKVA - Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova poručila je danas Turskoj da razmisli dva puta prije nego što pozove NATO da se umiješa u rješavanje situacije u sirijskom Idlibu.

Zaharova: Izraelski vazdušni napadi destabilizuju Siriju

MOSKVA - Izraelski vazdušni napadi u Siriji destabiliziraju situaciju u zemlji, izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Marija Zaharova ponovo zaplesala

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova podijelila je sa pratiocima na svom profilu Instagramu video sa novogodišnje korporativne proslave Ministarstva.

Zaharova: SAD pokušava spriječiti druge da razvijaju ekonomiju

MOSKVA – SAD, zemlja s mamutskim nacionalnim dugom, pokušava spriječiti druge da razviju svoje ekonomije, saopštilo je u subotu rusko ministarstvo spoljnih poslova, nakon američkih akcija koje imaju za cilj osujetiti rusko-njemački projekat Sjeverni tok 2.

"Zaduženi Vašington sprečava druge da se razvijaju"

MOSKVA - Američke sankcije protiv "Sjevernog toka 2" pokazuju kako SAD, i pored svog vlastitog ogromnog duga, sprečavaju druge da se razvijaju, saopštila je portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Zaharova: Vesli Klark naredio bombardovanje Jugoslavije, a sad vršlja po Kosovu

MOSKVA- "Bivši komandant NATO-a u Evropi Vesli Klark, koji je naredio bombardovanje Jugoslavije, sada je povezan sa dve velike kompanije koje posluju na KiM".

Zaharova o "ruskom špijunu" u Srbiji: Još jedna provokacija u nizu

MOSKVA - Snimak sa navodnim ruskim obavještajcem koji daje novac srpskom oficiru, samo je jedna u nizu provokacija, ocijenila je portparol ruskog Ministarstva inostranih poslova Marija Zaharova.

Najčitanije