Marijan Beneš

Mural posvećen Marijanu Benešu

BANJALUKA - Proslavljeni banjalučki bokser Marijan Beneš dobiće mural u Banjaluci koji se oslikava na jednoj zgradi u naselju Borik.

Sahranjen Marijan Beneš

BANJALUKA - Marijan Beneš sahranjen je danas na groblju "Sveti Marko" a na posljednji počinak ispraćen je pod jugoslovenskom trobojkom.

Beneš ispraćen uz "Hej, Sloveni"

BANJALUKA - Po 40. put himna nekadašnje Jugoslavije "Hej Sloveni" zasvirala je u čast Marijana Beneša.

Navijači iz Banjaluke: "Legende ne umiru. Marijan Beneš"

BANJALUKA - Odlazak sportiste koji je obilježio jednu epohu odjeknuo je kako na ovim prostorima tako i šire a priznanje bokserkoj legendi Marijanu Benešu su odali i navijači iz banjalučkog nasljea Čaire koji su se u usriejdu veče veče okupili na Trgu Krajine sa transparentom "Legende ne umiru.

Sahrana Marijana Beneša u petak

BANJALUKA - Marijan Beneš, proslavljeni banjalučki bokser biće sahranjen u petak u 14 časova na groblju Sveti Marko u Banjaluci.

Banjaluka dobija ulicu Marijana Beneša

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je danas u Banjaluci da bi jedna od banjalučkih ulica trebalo da dobije naziv po legendarnom bokseru Marijanu Benešu, jednom od najvećih sportista u istoriji grada.

Izetbegović uputio telegram saučešća u povodu smrti Marijana Beneša

SARAJEVO - U povodu smrti Marijana Beneša, istaknutog sportiste, višestrukog prvaka BiH i bokserskog šampiona Evrope, predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović je uputio telegram saučešća porodici.

Čubrilović: Marijan Beneš slavu Banjaluke pronio širom svijeta

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović u ime Narodne skupštine Republike Srpske i svoje lično ime uputio je izraze iskrenog žaljenja porodici Beneš povodom smrti jednog od najboljih boksera svih vremena Marijana Beneša.

Dodik i Cvijanovićeva uputili telegrame saučešća

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je danas telegram saučešća porodici preminulog boksera Marijana Beneša.

Radojičić: Otišao je veliki čovjek i sportski heroj

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić uputio je danas porodici preminulog Marijana Beneša telegram sa izrazima najdubljeg saučešća zbog odlaska, kako je naveo, sportskog heroja i jednog od najvećih banjalučkih šampiona.

Najčitanije