Marin le Pen

Le Pen: Brexit je zastrašujući neuspjeh EU

PARIZ - Predsjednica francuske desničarske stranke Nacionalno okupljanje Marin le Pen ocijenila je da je izlazak Velike Britanije iz EU "povratak slobodi" i ocijenila da je taj događaj neuspjeh Brisela.

U Francuskoj u prednosti stranka Marin Le Pen

PARIZ - Francuska desničarska stranka Nacionalni skup Marin Le Pen osvojila je većinu poslaničkih mjesta na izborima za Evropski parlament u Francuskoj, rezultati su anketa na biralištima.

Opšti sud EU: Marin Le Pen treba da vrati novac

BRISEL - Opšti sud EU podržao je danas odluku Evropske unije da liderka francuske desničarske stranke Nacionalno okupljanje Marin le Pen treba da vrati novac.

Raspored sjedenja u Parizu šokirao i Marin Le Pen

Predsjednica francuske stranke Nacionalno okupljanje šokirana je odnosom prema predsjedniku Srbije Aleksandru Vučić na obilježavanju vijeka od okončanja Prvog svjetskog rata u Parizu.

Sud odblokirao državni novac za stranku Marin Le Pen

PARIZ - Francuski sud odblokirao je dio iznosa državnih subvencija za "Nacionalni front", desničaršku stranku Marin Le Pen, koji je konfiskovan tokom istrage o navodnoj zloupotrebi evropskih fondova.

Sud naložio psihijatrijsko vještačenje za Marin Le Pen

PARIZ - Sud u Francuskoj naložio psihijatrijsko vještačenje u slučaju Marin Lepen u okviru istrage zbog toga što je prije tri godine na Twitteru postavila slike pogubljenja koje je izvela Islamska država,

Marin Le Pen ukinut imunitet, prijeti joj i zatvor

Francuska Narodna skupština u srijedu je ukinula imunitet od krivičnog gonjenja čelnici krajnje desnice Marin Le Pen, zbog postavljanja na Twitter fotografija zvjerstava tzv. Islamske država, saopštili su parlamentarni izvori.

Marin Le Pen optužena zbog finansijskog skandala u Evropskom parlamentu

PARIZ - Liderka francuske ultradesničarske stranke Nacionalni front Marin Le Pen optužena je danas u vezi sa tvrdnjom da je njena partija prisvojila milione evra iz Evropskog parlamenta koje je iskoristila za plate svojih saradnika u Francuskoj.

Žan-Mari Le Pen: Moja kćerka mora da podnese ostavku

PARIZ - Liderka kranje desničarskog Nacionalnog fronta Marin Lepen treba da podnese ostavku na mjesto šefa stranke, nakon razočaravajućih rezultata na predsjedničkom i parlamentarnim izborima, izjavio je danas njen otac Žan-Mari Le Pen, koji je osnovao stranku.

Drugi krug izbora u Fransuskoj: Makron ili Le Pen?

PARIZ - Biračka mesta širom Francuske, gdje se danas održavaju predsjednički izbori, otvorena su u 8:00 sati, a biće zatvorena u 19:00, osim u velikim gradovima gdhe će se glasati do 20:00 sati.

Najčitanije