Marinko Umičević

Hitne reakcije predstavnika RS RS po pitanju rukometa u BiH

Usljed haotičnog stanja u rukometu BiH, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske Marinko Umičević sazvao je hitan sastanak na kojem će prisustovati predstavnici šest muških klubova i četiri ženska kluba iz Premijer lige BiH, predstavnici Upravnog odbora Rukometnog saveza BiH iz RS, pomoćnik ministra za sport u Ministarstvu porodice, omladine i sporta u Vladi RS Mario Đuran i Komesar Premijer lige Srđan Jović, saopšteno je iz RS RS.

Umičević: Stanje u sportu BiH kao i u politici

Epilog jučerašnje sjednice Upravnog odbora Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine jeste da je odgođen početak sezone u Premijer ligi BiH za rukometaše i rukometašice. Sjednica je trajala pet časova a dogovor nije postignut.

Odgođen početak nove rukometne sezone u BiH

Početak nove sezone u rukometnoj Premijer ligi BiH za rukometaše i rukometašice je odgođen.

Umičević traži novi žrijeb parova Premijer lige za rukometašice

Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske, istakao je da tražo novi žrijeb parova za Premijer ligu BiH za rukometašice i da žrijeb bude direktno prenošen.

UO Rukometnog saveza RS nije usvojio ostavku Staše Košarca

U Upravni odbor Rukometnog saveza Republike Srpske danas kooptiran je Slaven Gojković iz Dervente, dok nije usvojena ostavka Staše Košarca.

Rukometni savez RS produžio ugovor sa m:telom

Kompanija m:tel produžila je ugovor sa Rukometnim savezom Republike Srpske po kojem će i dalje pomagati rad Saveza.

Sve spremno za Kup RS za rukometaše, četiri ekipe se bore za trofej

Sve je spremno za zvršni turnir Kupa Republike Srpske za rukometaše koji će se odigrati za vikend u Doboju saopšteno je iz Rukometnog saveza RS.

Rukometaši Slavije će igrati Premijer ligu

Rukometni klub Slavija iz Istočnog Sarajeva ipak će igrati u Premijer ligi BiH, rečeno je nakon sastanka Marinka Umičevića, predsjednika Rukometnog saveza Republike Srpske i Nenada Nešića, potpredsjednika Slavije.

Rukometni savez RS traži podršku za RK Slavija

Rukometni savez Republike Srpske uputio je pismo gradonačelniku Istočnog Sarajeva, te Vladi RS sa molbom da pomognu Rukometnom klubu Slavija.

KKI Vrbas za rođendan dobio sportska kolica

Košarkaški klub invalida Vrbas danas je u klupskim prostorijama obilježio 18. rođendan, a jedan od poklona koji su Banjalučani dobili jesu nova sportska kolica koja im je uručio odbornik u Skupštini grada Banjaluka Vlado Mirošljević inače dugogodišnji prijatelj kluba, saopšteno je iz Vrbasa.

Najčitanije