Mario Baloteli

Manćini nije pozvao Balotelija

Italijanski fudbaler Mario Baloteli ponovo je izostavljen sa spiska igrača te zemlje za predstojeće utakmice, saopštio je danas Fudbalski savez Italije.

Baloteli se sa pauze vratio težak 100 kg

Francuske novine "L'Equipe" pišu da je italijanski napadač Mario Baloteli bio težak 100 kg kada se vratio na trening u Nicu ovog ljeta.

Baloteli ostaje u Nici

Italijanski fudbaler Mario Baloteli predvodiće napad Nice i ove sezone, objavio je klub sa Azurne obale.

Navijači: Baloteli, ne možeš biti kapiten jer si crn

Italijanski fudbalski reprezentativac Mario Baloteli ponovo je na udaru rasista, koji su mu poručili da ne žele da on bude kapiten njihove reprezentacije, jer je crn.

Na pomolu tandem Džeko-Baloteli

Mario Baloteli na ljeto će napustiti Nicu, menadžer Mino Rajola traži veliki klub sa svog pulena, ali mu dosta problema pravi njegova nezgodna istorija.

Mario Baloteli isprozivao PSŽ

Italijanski fudbaler Mario Baloteli se u posljednje vrijeme primirio, bar u odnosu na ono kakav je umio da bude i na terenu i van njega, ali to ne znači je prestao da govori sve ono što misli.

Baloteli kritikovao Alvesa: Trebalo je samo da izjavi saučešće

Italijanski fudbaler Mario Baloteli oštro je reagovao povodom nedavne izjave Danija Alvesa povodom smrti Davida Astorea.

Zašto uvijek on? Balotelijev video hit u svijetu

Mario Baloteli, već godinama slovi za jednog od najkontraverznijih fudbalera. Svojim ludorijama se proslavio posebno dok je igrao za Mančester Siti, a sadašnji član francuske Nice je pokazao da nije izgubio smisao za humor.

Balotelijev prijatelj pronađen mrtav

Prijatelj fudbalera Marija Balotelija, 29-godišnji Majova Ogunbajo pronađen je mrtav u jednom stanu u Londonu, a policija je pokrenula istragu o ubistvu.

Baloteli: Da bi osvojio "Zlatnu loptu" treba da ubijem onu dvojicu

Nakon što je napadač Nice Mario Baloteli odigrao solidnu sezonu u Francuskoj, novinari su ga pitali šta je potrebno da uradi kako bi osvojio "Zlatnu loptu", a odgovor je bio u stilu italijanskog internacionalca.

Najčitanije