Mario Banožić

"Šta je Banožić radio, cinkario Srbima"

ZAGREB - Hrvatski predsjednik Zoran Milanović, koji je već duže vrijeme u javnom verbalnom sukobu s ministrom odbrane Mariom Banožićem, upitao ga je gdje je on bio tokom proteklog rata kada već, kako je rekao, insinuira da je pilot Ivan Selak ubijao Hrvate.

Banožić: Otklonjene nedoumice da je letjelica bila naoružana

BRISEL - Hrvatski ministar odbrane Mario Banožić izjavio je danas u Briselu da se na sastanku ministara odbrane država članica NATO razgovaralo i o bespilotnoj letjelici koja je prošle nedjelje pala na Zagreb i da su sada otklonjene sve nedoumice da je ona zaista bila naoružana.

Ministar odbrane Milanovića nazvao "psihijatrijskim slučajem"

ZAGREB - Nakon zajedničkog prisustvovanja obilježavanju 30 godina "slamanja odbrane" naselja Lužac, u Vukovaru, pred novinarima su se danas našli sukobljeni šef države i ministar odbrane, Zoran Milanović, koji je ministra odbrane nazvao "opuškom", a Mario Banožić mu uzvratio da je "psihijatrijski slučaj".

Milanović: Obuzdaj jarana, Plenković: Kad je jugo, nije dobro donositi odluke

Predsjednik Republike Zoran Milanović poručio je u četvrtak premijeru Andreju Plenkoviću da "obuzda svog jarana", pritom misleći na ministra odbrane Marija Banožića zbog njegove odluke o penzionisanju komandanta Počasno zaštitne bojne brigadira Elvisa Burčula.

Najčitanije