Marke

Prijavio da mu je ukradena torbica sa više hiljada maraka

GACKO- Jedan Gačanin je Policijskoj stanici u ovoj opštini prijavio da mu je tokom putovanja iz Beograda prema Gacku ukradena kožna torbica sa više hiljada maraka i ličnim dokumentima.

U Trebinju se stotine hiljada maraka ulaže u bolje puteve

TREBINJE- Grad Trebinje će do kraja ove građevinske sezone, odnosno, dok bude radila asfaltna baza, uložiti nekoliko stotina hiljada maraka u asfaltiranje gradskih, prigradskih i seoskih puteva.

PDV prijavu sa nulom predala 9.343 obveznika

BANJALUKA - Poreski obveznici u aprilu ove godine prijavili su obavezu uplate 152.969.370 KM po osnovu PDV-a, što je za 37.063.844 KM ili 19,5 odsto manje u odnosu na april prošle godine.

Isplaćeno više od dva miliona KM za podsticaje

BANJAKUKA - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske isplatilo je danas 2.163.138 KM podsticaja za poljoprivrednu proizvodnju.

Predstavljanje u Ateljeu 212: Manda, Glogovac, Bata, Smoki na poštanskim markama

Na svjetski Dan pozorišta u Ateljeu 212 predstavljene su poštanske marke sa likovima znamenitih glumaca - Milorada Mandića Mande, Nebojše Glogovca, Mire Stupice, Bate Živojinovića, Ljubiše Samardžića, Slobodana Aligrudića, Predraga Lakovića i Sonje Savić.

Velikane srpskog glumišta vidjeće cijeli svijet

BEOGRAD - Velimir - Bata Živojinović, Ljubiša Samardžić, Mira Stupica, Slobodan Aligrudić, Predrag Laković, Sonja Savić, Milorad Mandić i Nebojša Glogovac, imena su koja će od srijede, kada će biti obilježen Svjetski dan pozorišta, dobiti poštanske marke.

Livnjak naručio kamion zemlje i u njoj pronašao nekoliko hiljada maraka

LIVNO - Ljudi su oduvijek pokušavali pronaći prave načine kako bi skrili novac. Dok su jedni "štekali" novac u madrace, ormare, podove drugi su ga zakopavali u zemlju.

Isplaćeno 298.136 KM za podsticaje

BANJALUKA - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske danas je posredstvom Agencije za agrarna plaćanja Srpske isplatilo 298.136 KM po osnovu podsticaja za poljoprivrednu proizvodnju iz prošle godine.

U stalna sredstva uložena 1,61 milijarda KM

BANJALUKA - Ukupne investicije u stalna sredstva prema tehničkoj strukturi u Republici Srpskoj u prošloj godini iznosile su 1,61 milijardu KM i manje su za 3,3 odsto nego u 2016. godini, podaci su Republičkog zavoda za statistiku.

Osumnjičen da je prisvojio 6.000 KM namijenjenih za oboljelog dječaka

BANJALUKA - Službenici Policijske uprave Gradiška podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka izvještaj o krivičnom djelu prevara protiv lica čiji su inicijali N.N. (50) iz Srbije zbog sumnje da je, dovodeći u zabludu oštećene i donatore, prisvojilo novčanu donaciju za oboljelog dječaka od oko 6.000 KM.

Najčitanije