Market

U sklopu Mog marketa u Delta planetu otvoren reFresh coffee&juice bar

Brz životni tempo često nam ne dozvoljava da živimo punim plućima. Baš iz tog razloga važno je da ponekad zastanemo, napravimo pauzu i odvojimo vrijeme za sebe. Kompanija Tropic maloprodaja d.o.o. ide u korak s vremenom i brine o svojim kupcima, pa je tako u sklopu Mog marketa u Delta planetu otvoren reFresh coffee&juice bar, svjež i razigran kutak iz koga se šire zdravi okusi cijeđenog voća i povrća i uvijek neodoljiv miris kafe.

Prijeteći nožem od radnice marketa oteo 700 KM

ISTOČNO SARAJEVO - Maskirana osoba je, uz prijetnju nožem, od radnice u marketu na Palama ukralo 700 KM, a zatim pobjeglo, saopšteno je danas iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Milano otvorio poznatu modnu četvrt, nije bilo gužve

MILANO, RIM - Milano je danas otvorio svoju poznatu modnu četvrt "Kvadrilatero" oko Via Montenapoleone u sklopu druge faze popuštanja rastriktivnih mjera.

Cvjeta prodaja u marketima na sjeveru Italije

Prodaja u velikim trgovinskim lancima na sjeveru Italije porasla je u nedjelju za 73 odsto u poređenju sa istim datumom prošle godine, pošto su građani počeli da kupuju zalihe osnovnih namirnica, reagujući na širenje virusa korona u zemlji, saopštio je danas insitut Nilsen.

Vadi zlato iz starih telefona pa pravi elegantne ogrlice

Eva Schreuder ima zanimljivo ime za svoju liniju nakita kojeg pravi od recikliranih metala iz mobitela: G.OLD kolekcija za brend NoWa nastala je pod sloganom "Vidjeti ljepotu u otpadu".

Traktorom uletio u market

Vozač traktora probio je u ponedjeljak naveče staklena vrata i traktorom završio u marketu kod Zaboka u Hrvatskoj.

Počela školska nagradna igra "Baci 5"

​Domaći trgovački lanac Tropic i mojMarket, u susret novim školskim avanturama, za najmlađe pripremio je školsku nagradu igru pod nazivom „Baci 5”, koja će trajati od 15. avgusta do 15. septembra tekuće godine.

Kulinarski šou trgovačkog lanca Moj market i Delta planeta

U periodu od 2. do 4. avgusta, u Delta Planetu u Banjojluci, održaće se kulinarske radionice za najmlađe i porodični kulinarski dvoboji, čiji učesnici će imati priliku da osvoje kupovine u iznosu od 100 KM u trgovačkom lancu mojMarket.

"Moj market" radi u ponedjeljak do 21 čas

BANJALUKA - "Moj market" trgovine radiće 31. decembra do 21 čas, a u cijelom gradu biće dežurna samo dva marketa - u Živojina Mišića 10 u Boriku i Ulici cara Lazara 23B u Obilićevu.

Godina u znaku brige za najmlađe

Prve sedmice u oktobru obilježava se Međunarodna sedmica djeteta koja je posvećena podizanju svijesti o pravima najmlađih. Kompanija Tropic maloprodaja sa svoja dva brenda, Tropic i mojMarket, 2018. godinu posvetila je projektima koji su bili usmjereni ka poboljšanju uslova za majke i djecu.

Najčitanije