Marko Čolić

Marku Čoliću povećana kazna za pokušaj ubistva novinara

BANJALUKA - Vrhovni sud Republike Srpske povećao je zatvorsku kaznu Marku Čoliću (33) na pet godina zbog pokušaja ubistva novinara BN televizije Vladimira Kovačevića, potvrđeno je za "Nezavisne" u ovoj pravosudnoj instituciji.

Potvrđena optužnica protiv Dukića za pokušaj ubistva novinara

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci potvrdio je optužnicu protiv Nedeljka Dukića (29) iz Kneževa zbog pokušaja ubistva novinara BN televizije Vladimira Kovačevića.

Traže strožu kaznu Čoliću za pokušaj ubistva novinara

BANJALUKA - Republičko javno tužilaštvo zatražilo je dužu zatvorsku kaznu za Marka Čolića (33) iz Banjaluke, od one na koju ga je osudio Okružni sud u u ovom gradu, a koji mu je u julu prošle godine izrekao četiri godine robije za pokušaj ubistva Vladimira Kovačevića (38), novinara RTV BN i portala gerila.info.

Još nema optužnice za Dukića: Istraga traje više od godinu dana

BANJALUKA - Punih 15 mjeseci nakon što se Nedeljko Dukić (28) iz Kneževa našao na spisku osumnjičenih za premlaćivanje Vladimira Kovačevića (37), novinara RTV BN i portala gerila.info, niti je istraga protiv tog dvadesetosmogodišnjaka okončana, niti se zna hoće li se njegovo ime naći na optužnici.

Nedeljko Dukić došao advokatu i rekao da hoće da se preda

BANJALUKA - Naravno da slučaj neće biti okončan dok se ne saznaju imena nalogodavaca, ali je to teško očekivati, rekao je Vladimir Kovačević (37), novinar RTV BN i portala gerila.info, komentarišući predaju Nedeljka Dukića (28) iz Kneževa, osumnjičenog da je pokušao ubiti Kovačevića.

"Nezavisne" saznaju: Odbačena Čolićeva žalba, ostaje iza brave

BANJALUKA - Vrhovni sud Republike Srpske odbacio je žalbu odbrane Marka Čolića (32), a koja se odnosi na produženje pritvora, tako da banjalučki bokser ostaje iza brave, nakon što je u petak osuđen na četiri godine robije za pokušaj ubistva Vladimira Kovačevića (37), novinara RTV BN i portala gerila.info.

Marko Čolić zatražio slobodu

BANJALUKA - Odbrana je uložila žalbu na odluku kojom je Marku Čoliću (32) iz Banjaluke produžen pritvor, dok banjalučko Okružno javno tužilaštvo najavljuje žalbu na presudu kojom je ovaj bokser osuđen na četiri godine robije za pokušaj ubistva Vladimira Kovačevića (37), novinara RTV BN i portala Gerila.info.

Udruženje novinara RS o presudi Čoliću: Obrazloženje suda pritisak na rad medija

BANJALUKA - Udruženje novinara Republike Srpske današnje obrazloženje "posebnih pritvorskih razloga", koji su se čuli prilikom izricanja presude Marku Čoliću, u slučaju pokušaja ubistva novinara Vladimira Kovačevića, smatra potpuno bespredmetnim, te svojevrsnim pritiskom na rad medija i izražava zabrinutost.

Kovačević: Pravda koliko - toliko zadovoljena, ali još nemamo imena nalogodavaca

BANJALUKA - Vladimir Kovačević (37), novinar RTV BN i portala gerila.info, ocijenio je da je pravda koliko - toliko zadovoljena time što je Marko Čolić (32) iz Banjaluke danas osuđen na četiri godine robije.

Čoliću četiri godine robije za pokušaj ubistva novinara Kovačevića

BANJALUKA - Marko Čolić (32) iz Banjaluke osuđen je na četiri godine robije za pokušaj ubistva Vladimira Kovačevića (37), novinara RTV BN i portala gerila.info.

Najčitanije