Marko Đurić

Ðurić: Priština traži ljude da "glume" Srbe

BEOGRAD - Srpska lista je državni projekat i uživa našu snažnu podršku, rekao je danas direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić, navodeći da Priština uporno traži Srbe koje bi, kaže, angažovala za novac zauzeli mjesta koja su rezervisane za prave predstavnike Srba u prištinskim institucijama.

Ðurić Kvinti: I dalje ćemo se rukovoditi svojim interesima

BEOGRAD - Srbija će nastaviti i dalje da se rukovodi sopstvenim interesima, rekao je danas direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić povodom saopštenja Kvinte i istakao da se ne mogu u istu ravan stavljati oni koji krše CEFTA sporazum i oni koji se brane od protivpravnog članstva dijela svoje teritorije u međunarodnim organizacijama.

Đurić: Haradinaj će kad-tad odgovarati

BEOGRAD - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohije Marko Đurić izjavio je danas da ratni zločini ne zastarijevaju i da će Ramuš Haradinaj i ostali odgovorni za njih kad-tad odgovarati.

Đurić: Nemam preterana očekivanja od saslušanja Haradinaja

BEOGRAD - S obzirom da je Sud za zločine OVK koji je pozvao na saslušanje Ramuša Haradinaja formirala takozvana Republika Kosovo nemam velika očekivanja od svega toga, izjavio je danas direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić.

Đurić: Počela hajka na Srbe, uhapšen Goran Stanišić

BEOGRAD - Srbin Goran Stanišić uhapšen je na administrativnom prelazu Jarinje pod optužbom za navodne ratne zločine, čime je počela očekivana hajka na Srbe na Kosovu i Metohiji, rekao je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.

Ðurić: Albanija poligon za plasiranje lažne države

BEOGRAD - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić izjavio je večeras da Priština pokušava državama koje nisu priznale nezavisnost KiM da "podvali kukavičje jaje" kroz priču o zajedničkim diplomatsko-konzularnim predstavništvima sa Albanijom.

Đurić: Niko na Kosmetu neće ostati gladan i žedan

BEOGRAD - Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić poručio je danas da niko na Kosmetu neće ostati gladan i žedan i da će se raditi na normalizaciji situacije po pitanju snabdijevanja osnovnim životnim namirnicama.

Ðurić: Šokiran sam da se Priština hvali nestašicom mleka

BEOGRAD - Šokiran sam time što se u Prištini hvale činjenicom da zbog njihove akcije nema mlijeka u bolnicama i Studentskom centru i na rafovima radnji na sjeveru Kosova i Metohije, izjavio je danas direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Ðurića

Đurić: Klinton i Olbrajtova u Prištini - bal vampira

BEOGRAD - Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić nazvao je balom vampira posjetu Prištini zvaničnika bivše američke administracije Bila Klintona i Medlin Olbrajt, te bivšeg glavnokomandujućeg NATO Veslija Klarka, povodom obilježavanja 20 godina od ulaska Alijanse na Kosovo, istakavši da se "zločinci vraćaju na mjesto zločina".

Ðurić: Albance zovu na razgovor, a Srbe tuku i vezuju

​BEOGRAD - Direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić naglasio je danas da Priština, u okviru navodne akcije borbe protiv korupcije, osumnjičenim Albancima šalje pozive da se jave na razgovor u policiju, dok Srbe i Bošnjake "prebijaju, vezuju i odvode kao stoku".

Najčitanije