Marko Đurić

Marko Đurić pušten na kućno liječenje

BEOGRAD - Direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić, poslije 11 dana pušten je iz bolnice na kućno liečenje.

Marko Đurić zaražen virusom korona

BEOGRAD - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju pozitivan je na virus korona, nezvanično saznaje B92.

Đurić: Prištini uvesti međunarodne sankcije

BEOGRAD - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić očekuje da međunarodni predstavnici primijene sankcije prema institucijama Prištine zbog štetnih recipročnih trgovinskih mjera prema robi iz Srbije.

Đurić: Priština pokazuje nervozu od mogućeg nastavka dijaloga

BEOGRAD - Direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić kaže da prištinska vlast pokazuje nervozu zbog mogućeg nastavka dijaloga Beograda i Prištine i da uvođenjem dodatnih taksi i raznim drugim potezima pokušava da "spriječi konstruktivnu debatu i diskusiju".

Đurić: Priština ne pušta kamione sa žitom, zahtijeva da Beograd prizna Kosovo

BEOGRAD - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić saopštio je danas da kamioni sa žitom za sve stanovnike na Kosovu i Metohiji čekaju na prelazima jer Priština zahtijeva da Beograd prizna nezavisnost samoproglašenog Kosova.

Đurić: Kurti nije ukinuo takse

BEOGRAD - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je večeras da tehnički premijer Kosova Aljbin Kurti nije ukinuo takse na robu iz centralne Srbije i da ne treba nasjedati na lažne vijesti.

Đurić o martovskom pogromu: Nećemo dozvoliti da se ponovi

BEOGRAD - Povodom 16 godina od martovskog pogroma nad Srbima i srpskim svetinjama na Kosovu i Metohiji, direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić je rekao da su Srbija i srpski narod "rešeni da ne dozvole da se nešto slično ikada ponovi".

"Kurti ne bi trebalo da vređa Srbiju - državu čiji je građanin"

BEOGRAD - Prištinski zvaničnik Aljbin Kurti ponaša se kao palikuća koji želi da zapali požar na Balkanu, izjavio je danas direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.

"Kurti koristi vojsku Kosova za prijetnje Srbima"

BEOGRAD - Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je da premijer Kosova Aljbin Kurti nelegalno formiranje vojske Kosova tendenciozno koristi za prijetnje Srbiji i Srbima u južnoj srpskoj pokrajini.

Đurić: Priština nije primljena u 12 svetskih organizacija

BEOGRAD - Beograd je spriječio učlanjenje samoproglašenog Kosova u 12 velikih međunarodnih organizacija, a 18 država je povuklo priznanje, izjavio je danas direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.

Najčitanije