Marko Đurić

Ðurić: Albanija poligon za plasiranje lažne države

BEOGRAD - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić izjavio je večeras da Priština pokušava državama koje nisu priznale nezavisnost KiM da "podvali kukavičje jaje" kroz priču o zajedničkim diplomatsko-konzularnim predstavništvima sa Albanijom.

Đurić: Niko na Kosmetu neće ostati gladan i žedan

BEOGRAD - Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić poručio je danas da niko na Kosmetu neće ostati gladan i žedan i da će se raditi na normalizaciji situacije po pitanju snabdijevanja osnovnim životnim namirnicama.

Ðurić: Šokiran sam da se Priština hvali nestašicom mleka

BEOGRAD - Šokiran sam time što se u Prištini hvale činjenicom da zbog njihove akcije nema mlijeka u bolnicama i Studentskom centru i na rafovima radnji na sjeveru Kosova i Metohije, izjavio je danas direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Ðurića

Đurić: Klinton i Olbrajtova u Prištini - bal vampira

BEOGRAD - Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić nazvao je balom vampira posjetu Prištini zvaničnika bivše američke administracije Bila Klintona i Medlin Olbrajt, te bivšeg glavnokomandujućeg NATO Veslija Klarka, povodom obilježavanja 20 godina od ulaska Alijanse na Kosovo, istakavši da se "zločinci vraćaju na mjesto zločina".

Ðurić: Albance zovu na razgovor, a Srbe tuku i vezuju

​BEOGRAD - Direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić naglasio je danas da Priština, u okviru navodne akcije borbe protiv korupcije, osumnjičenim Albancima šalje pozive da se jave na razgovor u policiju, dok Srbe i Bošnjake "prebijaju, vezuju i odvode kao stoku".

Đurić: ROSU napadaju Srbe na ulasku u Zubin potok

BEOGRAD - Do zuba naoružani albanski specijalci u ovom trenutku napadaju Srbe na ulasku u Zubin potok i kod klisure pokusšavaju da uđu u to mjesto, izjavio je u Jutarnjem dnevniku RTS Direktor Kancelarije za Kosov i Metohiju Marko Đurić.

Đurić: Vučić govorio iskreno i bez političkih kalkulacija

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je u obraćanju u Skupštini rekao sve iskreno o Kosovu i Metohiji, bez ikakvih kalkulacija i uvlačenja teme Kosmeta u blato dnevne politike, kao što to čine neki političari u Srbiji, rekao je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.

Ðurić: Nijedan pedalj Srbije neće biti deo Albanije

BEOGRAD - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić rekao je danas da Kosovo i Metohija nikada neće biti dio Albanije.

Ðuriću zabranjen ulazak na KiM

BEOGRAD - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić izjavio je da su ga privremene institucije u Prištini spriječile da danas posjeti Lešak, gdje je Srbima trebalo da uruči pomoć.

Đurić: Velika pobeda Srba na Kosovu

BEOGRAD - Ovo je velika pobjeda Srba na KiM, nastavićemo da se borimo, izjavio je sinoć direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić povodom pobjede Srpske liste na izborima za gradonačelnike u četiri opštine na sjeveru Kosova.

Najčitanije