Marko Pavić

Pavić: Sa SDA nema pravljenja države

PRIJEDOR - Predsjednik DNS-a Marko Pavić izjavio je da nakon zaključaka Glavnog odbora SDA nema pravljenja "koalicije ni države" sa tom strankom.

Pavić: Rudnik Ljubija treba da radi

BANJALUKA – Marko Pavić, predsjednik DNS-a, je rekao da kada se radi o Rudniku Ljubija, njegova stranka ima suprotne stavove od stavova njihovih koalicionih partnera u Vladi RS.

Pavić: Oni koji su napustili DNS završiće svoju političku karijeru

BANJALUKA - DNS će ostati druga najjača stranka u Banjaluci, a oni koji su ga napustili završiće svoju političku karijeru kad im isteknu funkcije, rekao je Marko Pavić, predsjednik DNS-a, nakon sjednice Gradske skupštine na kojoj je Milan Radović izabran za predsjednika gradske organizacije te stranke.

Pavić: Stranka u Banjaluci mnogo jača

BANJALUKA - Predsjednik DNS-a Marko Pavić izjavio je da je uvjeren da je DNS u Banjaluci sada mnogo jači, odlučniji i čvršći u opredjeljenju da zajedno sa koalicionim partnerima gradi Banjaluku i Republiku Srpsku.

Pavić: Najava SDA šteti dogovoru, razgovoru i napretku

BANJALUKA - Marko Pavić, predsjednik DNS reagovao je povodom najave Stranke demokratske akcije da će preko svojih predstavnika u institucijama BiH pokrenuti pravnu proceduru pred Ustavnim sudom Bosne i Hercegovine radi preispitivanja trenutnog naziva Republike Srpske.

Sutra konferencija za novinare Marka Pavića

BANJALUKA - Predsjednik DNS-a Marko Pavić održaće sutra u Banjaluci konferenciju za novinare povodom vraćanja Budimira Balabana i članova Kluba odbornika "Sloboda" u Skupštini ovog grada u redove DNS-a.

Pavić: Ostajemo dosljedni izvornim principima stranke

BIJELJINA - Predsjednik DNS-a Marko Pavić poručio je večeras da ova stranka ostaje dosljedna svojim izvornim principima, svom statutu i programu.

Pavić: DNS vjeran svojim principima

BANJALUKA - Predsjednik DNS-a Mako Pavić rekao je da je DNS ostao vjeran svojim principima, a da je "provjetravanje" stranke u prethodnom periodu otvorilo vrata novim članovima.

Pavić: DNS će nastaviti da raste

FOČA - Predsjednik DNS-a Marko Pavić održao je danas u Foči sastanak sa povjereništvom ove stranke, koje je imenovano nakon što je većina članova Opštinskog odbora pristupila novoj političkoj opciji Nedeljka Čubrilovića.

Pavić: Nema letargije, preovladala nova energija

PRIJEDOR - "Glavni zaključak je da Demokratski narodni nastavlja svoj rad na principima našeg Statuta i principima volje i želje naših članova i glasača koji su DNS-u dali podršku na izborima. Takođe, data je puna podrška Predsjedništvu i predsjedniku stranke da nastavi na ovim principima voditi stranku," rekao je Marko Pavić, nakon sjednice Glavnog odbora DNS-a održane u Prijedoru.

Najčitanije