Marko Pavić

Pavić podnio ostavku iz zdravstvenih razloga

BANJALUKA - Predsjednik DNS-a Marko Pavić podnio je danas neopozivu ostavku na tu funkciju.

Pavić i Rodić podnijeli ostavke

BANJALUKA - Dragutin Rodić, zamjenik predsjednika DNS-a i generalni sekretar DNS-a saopštio je da je danas podnio neopozivu ostavku na ove funkcije.

Pavić ne odustaje od Aćimovića, Nešić od Božovića

BANJALUKA, SARAJEVO - Zoran Tegeltija, novoimenovani predsjedavajući Savjeta ministara BiH, moraće da presiječe i odluči ko će biti kandidat za ministra za ljudska prava i izbjeglice iz DNS-a.

Pavić: Aćimović je konačna odluka DNS-a

BANJALUKA - Marko Pavić, lider DNS-a rekao je za "Nezavisne" da je DNS jednoglasno donio svoju odluku na kolegiju i da ne misli mijenjati svoje stavove.

Marko Pavić za "Nezavisne": Nismo dovoljno provjetrili DNS

Demokratski narodni savez (DNS) napustiće dio funkcionera koji sebe vide u nekom biznisu preko funkcija u stranci, rekao je u intervjuu za "Nezavisne" Marko Pavić, predsjednik DNS-a, i najavio drugi krug provjetravanja stranke.

Pavić za "Nezavisne": Ne odustajemo od Aćimovića, pritisci me samo jače motivišu

BANJALUKA - Marko Pavić, predsjednik DNS-a, je u intervjuu za "Nezavisne", koji izlazi u sutrašnjem dnevnom izdanju, rekao da stranka ne odustaje od Draška Aćimovića kao njihovog nestranačkog kandidata za poziciju ministra za ljudska prava i izbjeglice.

Pavić: Do ponedjeljka ime ministra iz redova DNS-a

PRIJEDOR - Predsjednik DNS-a Marko Pavić izjavio je danas da DNS želi jedno od tri ministarska mjesta u Savjetu ministara i da je sa tim stavom upoznao predsjedavajućeg Savjeta ministara Zorana Tegeltiju.

Pavić: U programu reformi BiH ne piše ni ANP ni MAP

​SARAJEVO - Predsjednik DNS-a Marko Pavić izjavio je da u dokumentu Program reformi BiH, koje je potpisalo Predsjedništvo BiH, ne piše ni Godišnji nacionalni plan /ANP/ ni Akcioni plan za članstvo /MAP/.

Pavić: Tegeltija u prvi plan da stavi ekonomiju

PRIJEDOR - Predsjednik DNS-a Marko Pavić čestitao je danas Zoranu Tegeltiji imenovanje na dužnost predsjedavajućeg Savjeta ministara i poželio mu da uspješno radi u interesu Republike Srpske.

Pavić: Nijedna odluka PIC-a nema veću snagu od skupštinske

BANJALUKA - Predsjednik DNS-a Marko Pavić izjavio je danas da nijedna odluka Savjeta za sprovođenje mira (PIK) nema veću snagu od odluke Narodne skupštine Republike Srpske.

Najčitanije