Marko Pavić

DNS zaustavlja "djelovanje u koaliciji" sa SNSD-om, Pavić pisao Dodiku

Predjedništvo DNS donijelo je Odluku da se zaustavi dalje političko djelovanje u okviru Koalicije, a u skladu sa Sporazumom o načinu i kriterijumima zajedničkog djelovanja koalicionih partnera u mandatnom periodu 2018-2022. godina.

Marko Pavić za "Nezavisne": Odnos premijera prema Prijedoru maćehinski

DNS nije zadovoljan odnosom koji prema njemu pokazuje Radovan Višković, predsjednik Vlade RS, rekao je Marko Pavić, predsjednik te stranke. U kontekstu izgradnje autoputa prema Prijedoru, Pavić je rekao da je bio neprijatno iznenađen kada je Višković tražio da se trasa izmjesti. "Ima još slučajeva gdje smo iznenađeni ponašanjem premijera. Zaista ne možemo biti zadovoljni takvim odnosom. U neku ruku mogli bismo reći da je odnos premijera prema Prijedoru maćehinski", rekao je Pavić u intervjuu za "Nezavisne".

Pavić: Koalicioni odnosi korektniji nego prije nekoliko mjeseci

BANJALUKA - Predsjednik DNS-a Marko Pavić izjavio je danas da su odnosi u vladajućoj koaliciji u Republici Srpskoj sada korektniji nego prije nekoliko mjeseci i da bi naredne sedmice trebalo da bude potpisan koalicioni sporazum kojim je definisana raspodjela mjesta u javnim preduzećima, agencijama, upravama i drugim pozicijama u javnom sektoru.

Pavić: Sa SDA nema pravljenja države

PRIJEDOR - Predsjednik DNS-a Marko Pavić izjavio je da nakon zaključaka Glavnog odbora SDA nema pravljenja "koalicije ni države" sa tom strankom.

Pavić: Rudnik Ljubija treba da radi

BANJALUKA – Marko Pavić, predsjednik DNS-a, je rekao da kada se radi o Rudniku Ljubija, njegova stranka ima suprotne stavove od stavova njihovih koalicionih partnera u Vladi RS.

Pavić: Oni koji su napustili DNS završiće svoju političku karijeru

BANJALUKA - DNS će ostati druga najjača stranka u Banjaluci, a oni koji su ga napustili završiće svoju političku karijeru kad im isteknu funkcije, rekao je Marko Pavić, predsjednik DNS-a, nakon sjednice Gradske skupštine na kojoj je Milan Radović izabran za predsjednika gradske organizacije te stranke.

Pavić: Stranka u Banjaluci mnogo jača

BANJALUKA - Predsjednik DNS-a Marko Pavić izjavio je da je uvjeren da je DNS u Banjaluci sada mnogo jači, odlučniji i čvršći u opredjeljenju da zajedno sa koalicionim partnerima gradi Banjaluku i Republiku Srpsku.

Pavić: Najava SDA šteti dogovoru, razgovoru i napretku

BANJALUKA - Marko Pavić, predsjednik DNS reagovao je povodom najave Stranke demokratske akcije da će preko svojih predstavnika u institucijama BiH pokrenuti pravnu proceduru pred Ustavnim sudom Bosne i Hercegovine radi preispitivanja trenutnog naziva Republike Srpske.

Sutra konferencija za novinare Marka Pavića

BANJALUKA - Predsjednik DNS-a Marko Pavić održaće sutra u Banjaluci konferenciju za novinare povodom vraćanja Budimira Balabana i članova Kluba odbornika "Sloboda" u Skupštini ovog grada u redove DNS-a.

Pavić: Ostajemo dosljedni izvornim principima stranke

BIJELJINA - Predsjednik DNS-a Marko Pavić poručio je večeras da ova stranka ostaje dosljedna svojim izvornim principima, svom statutu i programu.

Najčitanije