Marko Perković Tompson

Slovenačka opština po drugi put zabranila koncert Tompsona

ZAGREB - Mariborska opštinska uprava po drugi put je donijela odluku o zabrani koncerta Marka Perkovića Tompsona, koji je u Mariboru trebalo da bude održan prije tri godine, ali je na preporuku policije zabranjen, piše zagrebački Večernji list.

Kolegijum TVCG: Tompsonova pjesma emitovana greškom

PODGORICA - Kolegijum Televizije Crna Gora (TVCG) saopštio je da je u Jutarnjem programu greškom emitovana numera kontroverznog hrvatskog pjevača Marka Perkovića Tompsona.

Tompson podržao Grabar-Kitarović i napao Škoru

ZAGREB - Marko Perković Tompson danas se na Facebook oglasio o drugom krugu predsjedničkih izbora u Hrvatskoj, pruživši podršku Kolindi Grabar-Kitarovih i prozvavši kuma Miroslava Škoru.

IDS: Javiti Nijemcima da je pozdrav "Hajl Hitler" sasvim OK

ZAGREB - Istarski demokratski sabor (IDS) osudio je danas odluku Visokog prekršajnog suda u Zagrebu da, kako prenose mediji, Marko Perković Tompson uzvikivanjem ustaškog pozdrava "za dom spremni" na početku antisrpske pesme "Bojna Čavoglave" nije prekršio zakon.

Sud u Zagrebu: Tompson smije da viče "Za dom spremni"

ZAGREB - Tročlano vijeće Visokog prekršajnog suda presudilo je da Marko Perković Tompson uzvikivanjem "Za dom spremni" na početku pjesme "Bojna Čavoglave" nije prekršio zakon.

Tompson na Stradunu uzvikivao "Za dom spremni"

DUBROVNIK - Ustaški pozdrav i velike zastave HOS-a na kojima je napisano "Za dom spremni" obilježja su koncerta kontroverznog hrvatskog pjevača Marka Perkovića Tompsona, koji je održao na Stradunu u Dubrovniku.

Njemački list: Kolinda ide na izbore s fašistoidnim Tompsonom

BERLIN - Ugledni njemački nedjeljnik Der Spiegel u svom printanom izdanju piše o napadima na Srbe u Hrvatskoj te se ističe da se to odvija samo četiri mjeseca prije nego Hrvatska preuzme predsjedanje Evropskom unijom.

Na koncertu Tompsona "Čavoglave" i uzvici "Za dom spremni"

SPLIT - Na splitskoj rivi je povodom obilježavanja vojne akcije "Oluja" održan koncert Marka Perkovića Tompsona, poznatog po proustaškim nastupima, a uoči koncerta okupljeni su uzvikivali "U boj, u boj za narod svoj", "za dom" i ustašku pjesmu "Evo zore, evo dana".

Tompson: Naravno da ću u Splitu pjevati Čavoglave

ZAGREB - Hrvatski pjevač Marko Perković Tompson potvrdio je danas da će na koncertu 4. avgusta na splitskoj Rivi, dan prije obilježavanja Dana domovinske zahvalnosti, izvoditi pjesmu "Čavoglave" koja započinje ustaškim pozdravom ''Za dom spremni''.

Tompson će držati koncert u Splitu na godišnjicu Oluje

SPLIT - Marko Perković Tompson održaće 4. avgusta, uoči godišnjice akcije hrvatske vojske "Oluja", koncert na splitskoj Rivi, potvrdio je pevač danas na svom profilu na društvenoj mreži.

Najčitanije