Marko Perković Tompson

Njemački list: Kolinda ide na izbore s fašistoidnim Tompsonom

BERLIN - Ugledni njemački nedjeljnik Der Spiegel u svom printanom izdanju piše o napadima na Srbe u Hrvatskoj te se ističe da se to odvija samo četiri mjeseca prije nego Hrvatska preuzme predsjedanje Evropskom unijom.

Na koncertu Tompsona "Čavoglave" i uzvici "Za dom spremni"

SPLIT - Na splitskoj rivi je povodom obilježavanja vojne akcije "Oluja" održan koncert Marka Perkovića Tompsona, poznatog po proustaškim nastupima, a uoči koncerta okupljeni su uzvikivali "U boj, u boj za narod svoj", "za dom" i ustašku pjesmu "Evo zore, evo dana".

Tompson: Naravno da ću u Splitu pjevati Čavoglave

ZAGREB - Hrvatski pjevač Marko Perković Tompson potvrdio je danas da će na koncertu 4. avgusta na splitskoj Rivi, dan prije obilježavanja Dana domovinske zahvalnosti, izvoditi pjesmu "Čavoglave" koja započinje ustaškim pozdravom ''Za dom spremni''.

Tompson će držati koncert u Splitu na godišnjicu Oluje

SPLIT - Marko Perković Tompson održaće 4. avgusta, uoči godišnjice akcije hrvatske vojske "Oluja", koncert na splitskoj Rivi, potvrdio je pevač danas na svom profilu na društvenoj mreži.

Uoči godišnjice Oluje na splitskoj rivi koncert Tompsona?

SPLIT - Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara danas je izjavio da se pregovara oko koncerta Marka Perkovića Tompsona, koji bi dan uoči godišnjice Oluje trebalo da se održi na gradskoj rivi.

Slovenačko ministarstvo odbrane odbilo da izda dozvolu za koncert Tompsona

LJUBLJANA - Ministarstvo odbrane Slovenije odbilo je da izda dozvolu za koncert Marka Perkovića Tompsona.

Njemački mediji: Tompsonova pjesma zasjenila Angelu Merkel

BERLIN - Njemački mediji izvijestili su o prisustvu kancelarke Angele Merkel Zagrebu, a "Der Tagešpigel" piše da su njen nastup na predizbornom skupu HDZ-a zasjenili upadljivi nacionalistički tonovi pjesme "Lijepa li si" Marka Perkovića Tompsona, koji veliča ustaštvo i čiji nastupi su u više navrata posljednjih godina bili zabranjeni i u Njemačkoj.

Tompson oslobođen za "Za dom spremni", MUP podnio žalbu

ŠIBENIK - Hrvatski kantautor, Marko Perković Tompson oslobođen je u šibenskom Prekršajnom sudu optužbi za korišćenje ustaškog pozdrava 'Za dom spremni' na koncertima.

Tompson tuži Srbe zbog "govora mržnje"

Pjevač Marko Perković Tompson, poznat po zastupanju ustaških stavova, HOS-ov zapovjednik Marko Skejo, bivši političar Zdravko Tomac i još sedam osoba podigli su privatne tužbe protiv Saše Miloševića i Tamare Opačić, urednika „Novosti“, biltena Srpskog narodnog vijeća u Hrvatskoj.

Plenkovićev savjetnik "žrtva" Tompsonovog "državnog udara"?

ZAGREB - Hrvatski stručnjak za odnose s medijima i političke komunikacije, Krešimir Macan, više nije posebni savjetnik premijera Andreja Plenkovica za strateško komuniciranje, saopštila je danas hrvatska vlada.

Najčitanije