Marvel

Novootkrivene vrste insekata dobile imena po "Marvelovim" junacima

Iz australijske Nacionalne agencije za nauku (CSIRO) saopštili su protekle sedmice da su prošle godine dali imena za 165 novih vrsta insekata, biljaka, ptica i riba, a brojni među njima nazvani su po likovima iz "Marvelovih" stripova, pa tako odnedavno postoje Tor, Loki ili Crna Udovica.

Superheroji se vraćaju na stranice stripa

Produkcija "Marvel" ove godine u svoju seriju izdanja planira uvrstiti i novi strip pod nazivom "Marveli", koji bi na tržištu trebalo da se nađe početkom maja.

"Kapetan Marvel" ima čak 62 propusta

Poznata internet stranica "Movie Mistakes" broji i bilježi greške u filmovima te su statistike iz prethodne godine pokazale kako je film s najviše napravljenih grešaka na snimanju zapravo ostvarenje iz "Marvel" produkcije "Kapetan Marvel" s ukupno 62 propusta. Na stranici je detaljno navedeno o kojim se sve greškama radi, a one variraju od pogrešnih datuma do pogrešnih pozicija glumaca u filmu.

Skorseze o "Marvelovim" superjunacima: To nije kinematografija

Reditelj Martin Skorseze rekao je da filmovi o superherojima kakve proizvodi studio "Marvel", "nisu kinematografija", već su više za "zabavni park".

Marvel najavio 10 filmova, novi Blejd je Maheršala Ali

Američki filmski studio Marvel najavio je deset novih filmova na godišnjoj konvenciji posvećenoj stripu "Komik-Kon" u San Dijegu.

Marvel ponovo oživljava "Osvetnike"

Naime, posljednji nastavak dolazi ponovo u bioskope, a iz Marvela najavljuju da će u film biti ubačene do sada neviđene scene, a obožavatelji mogu da se spreme i za neka nova iznenađenja.

"Kapetan Marvel" vraća ženama superherojsku moć

Prošlo je 14 godina otkako je kompanija "Marvel Comics" objavila film sa ženskim superherojem u naslovnoj ulozi. Bilo je to ostvarenje "Elektra", u kojem se pojavila Dženifer Garner, i bilo je potpuna katastrofa na kino-blagajnama.

Pogledajte drugi trejler za jedan od najiščekivanijih filmova u 2018.

Danas je objavljen drugi zvanični trejler za film "Avengers: Infinity War", koji je za nekoliko sati pogledalo više od pola miliona ljudi.

Marvel Heroes igrači traže da im se vrati novac

Disney je nedavno objavio da prekida saradnju sa developerom Gazzilion i da ujedno gasi MMO nalik Diablu, Marvel Heroes, što znači da će mnogi igrači ostati virtuelnih dobara i novca uloženog putem mikrotransakcija.

Marvel snima novu TV seriju

Marvel television, ogranak čuvene strip kompanije Marvel, nedavno je saopštio da planira da u saradnji sa američkim kablovskim operaterom Freeform snimi seriju "New Warriors".

Najčitanije