Maserati

Maserati predstavio novi model

Poznati italijanski proizvođač je poslije dužeg vremena predstavio jedan novi model.

"Maserati" promovisao najsnažnije modele ikada

Čuveni italijanski sportski brend "Maserati" promovisao je svoju najsnažniju seriju ikada predstavljajući "Trofej kolekšn" i tako otvorio novu stranicu svoje istorije. Sada su sva tri bisera ovog ekskluzivnog brenda članovi moćne "Trofej kolekcije" levante, gibli i kvatroporte.

Kako je dizajniran Maserati MC12?

Čuveni dizajner automobila Frenk Stivenson ispričao je kako je radio na popularnom Maseratijevom modelu MC12.

Maserati MC12 Corsa za 2.7 miliona dolara

​Fantastični superautomobil Maserati MC12 Corsa je napravljen u samo 50 pimjeraka i rađen je po uzoru na Enzo Ferrari, pa se radi o jednom od najređih verzija automobila na svijetu.

U Sarajevu zapaljen skupocjeni maserati

SARAJEVO - U sarajevskom naselju Alipašino Polje sinoć je gorio automobil maserati, jedan od najskupljih automobila na tržištu.

Maserati potvrdio da novi sportski automobil stiže sljedeće godine

Maserati je prošle godine najavio plan koji podrazumijeva lansiranje novih i redizajniranih modela do kraja 2022. godine.

Ferrari će prestati da pravi motore za Maserati

Proizvođač iz Maranela u naredne 2-3 godine obustaviće isporuke pogonskih jedinica koje izrađuje za Maseratijeve modele.

Maserati predstavio limitirani Levante Vulcano

Zbog slabje prodaje Maserati se dosta muči sa svojim prvim SUV modelom, a za radnike na proizvodnim pogonima Levantea se često skraćuje radno vrijeme i šalju se na prinudne odmore. Odogovor Italijana je, bar za sada, specijalno izdanje modela.

Stotine novih Maseratija i FIAT-a izgorjelo u italijanskoj luci

U požaru koji se dogodio u utorak, pored skupocijenih Maseratija, najviše su stradali automobili FIAT 500L, koji se proizvode u Kragujevcu.

Luksuzni Maseratiji naručeni za svjetske lidere

Vlada Papue Nove Gvineje izložena je kritikama jer je uvezla iz Italije 40 luksuznih automobila marke Maserati povodom predstojećeg samita Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje (APEK).

Najčitanije