Maserati

Stiže Maserati MC20 kabrio

Maserati je 2020. predstavio supersportski model MC20 Coupe, a za 2022. u planu je i verzija sa otvorenim krovom.

Maserati odlaže premijeru novog krosovera

Maserati je u septembru najavio da će zvanična premijera modela Grecale biti održana u Milanu, polovinom novembra. Nažalost, kriza izazvana globalnom nestašicom čipova primorala je italijansku kompaniju da odloži debi novog SUV-a za proljeće 2022. godine.

Maserati prelazi na električni pogon

Maserati je prije nekih četiri mjeseca predstavio svoj prvi električni automobil, a čini se da su zadovoljni kako je sve to ispalo jer imaju agresivne planove na tom polju.

Presjekao Maserati napola pa napravio limuzinu

Nema tog automobila od koga Amerikanci neće napraviti produženu luksuznu limuzinu. Džej Glik iz Nju Džerzija, koji posjeduje čitavu flotu modifikovanih luksuznih limuzina, vidio je u Maseratiju Ghibli potencijal za prepravku u ovu vrstu vozila.

Maserati predstavio novi model

Poznati italijanski proizvođač je poslije dužeg vremena predstavio jedan novi model.

"Maserati" promovisao najsnažnije modele ikada

Čuveni italijanski sportski brend "Maserati" promovisao je svoju najsnažniju seriju ikada predstavljajući "Trofej kolekšn" i tako otvorio novu stranicu svoje istorije. Sada su sva tri bisera ovog ekskluzivnog brenda članovi moćne "Trofej kolekcije" levante, gibli i kvatroporte.

Kako je dizajniran Maserati MC12?

Čuveni dizajner automobila Frenk Stivenson ispričao je kako je radio na popularnom Maseratijevom modelu MC12.

Maserati MC12 Corsa za 2.7 miliona dolara

​Fantastični superautomobil Maserati MC12 Corsa je napravljen u samo 50 pimjeraka i rađen je po uzoru na Enzo Ferrari, pa se radi o jednom od najređih verzija automobila na svijetu.

U Sarajevu zapaljen skupocjeni maserati

SARAJEVO - U sarajevskom naselju Alipašino Polje sinoć je gorio automobil maserati, jedan od najskupljih automobila na tržištu.

Maserati potvrdio da novi sportski automobil stiže sljedeće godine

Maserati je prošle godine najavio plan koji podrazumijeva lansiranje novih i redizajniranih modela do kraja 2022. godine.

Najčitanije