Maska

Napravite sami crnu masku koja skida sve mitisere

Crna maska postala je apsolutni hit među beauty blogerkama jer, navodno, uklanja apsolutno sve mitesere s lica.

Maska koja "skida" boju

Odlučili ste da sami ofarbate kosu kod kuće, ali nijansa koju ste dobili poslije bojenja ispala je previše tamna ili narandžasta, zelenkasta ili previše žuta?

Prirodne maske za lice

Sa prvim proljećnim zracima sunca, primjećujete svaku pegu, bubuljicu ili proširenu poru na svom licu? Zato je sada pravi trenutak da učinite nešto za svoju kožu, naročito ako je niste redovno njegovali tokom zimskih mjeseci. Ne morate da kupujte skupe preparate, jer možete i sami da napravite ove prirodne maske prema tipu vaše kože.

Ova maska obrisaće uporne ožiljke od akni

Nakon veoma dosadnih akni sa kojima se neki bore tokom adolescentskog perioda, na licu veoma često ostanu ožiljci kojih je veoma teško riješiti se.

Zimska maska za blistavo i sjajno lice

Hladnoća, vjetar i suh vazduh u zatvorenim prostorima loše utiču na kožu.

Domaća maska za kožu zaštitiće vas od minusa

Hladnoća ovih dana uvodi novi režim u naše živote. Kada je u pitanju njega primijenite obavezno ovu jednostavnu domaću masku da izbjegnete isušivanje kože!

Domaća maska od tikvica za hidrataciju

Kada želite da kožu osvježite i "nahranite" vitaminima i mineralima, najbolje je da koristite prirodne namirnice.

Napravite sami prirodne maske za lice

Maske su najbolji izbor u borbi protiv zime, a najbolje su one koje same napravimo kod kuće. Hladni zimski uslovi mogu oštetiti našu kožu, a to se posebno odnosi na nježnu kožu lica koja je neprestano izložena vjetru i hladnoći. Upravo zato, licu je potrebno pružiti odgovarajuću njegu i zaštitu.

Smjesa za blistav ten, a i mršavićete kao nikad prije

Bjuti blogerka Fara Dukai osmislila je jedan recept za sjajnu kosu, blistavu kožu i gubitak kilograma. Njena magična smjesa sadrži samo četir isastojka, a vrlo brzo daje rezultate.

'Peel off' maske za lice iz vaše kuhinje

Ima puno recepata koje možete iskoristiti kako biste napravili maske za lice u svom domu. Međutim, peel of maske se malo teže pripremaju.

Najčitanije