Maska

Medena maska za suvu kosu

Šta god da je uticalo na to da vaša kosa postane suva (sunce, pretjerana upotreba fena, morska voda), znajte da za to ima leka. Jednom nedjeljno na vlasi stavljajte domaću masku napravljenu od 1/4 šolje meda i malo svježe vode.

Zaštitite kosu od sunca i soli

Isto kao što tijelo mažete zaštitnom kremom dok ste na suncu, tako je neophodno da koristite preparate za zaštitu kose od UV zraka. Kosa je osjetljiva tokom čitave godine, ali ljeti postaje posebno krhka jer je izlažemo mnogim nepovoljnim uslovima - vrućini, soli i hloru.

Napravite sami crnu masku koja skida sve mitisere

Crna maska postala je apsolutni hit među beauty blogerkama jer, navodno, uklanja apsolutno sve mitesere s lica.

Maska koja "skida" boju

Odlučili ste da sami ofarbate kosu kod kuće, ali nijansa koju ste dobili poslije bojenja ispala je previše tamna ili narandžasta, zelenkasta ili previše žuta?

Prirodne maske za lice

Sa prvim proljećnim zracima sunca, primjećujete svaku pegu, bubuljicu ili proširenu poru na svom licu? Zato je sada pravi trenutak da učinite nešto za svoju kožu, naročito ako je niste redovno njegovali tokom zimskih mjeseci. Ne morate da kupujte skupe preparate, jer možete i sami da napravite ove prirodne maske prema tipu vaše kože.

Ova maska obrisaće uporne ožiljke od akni

Nakon veoma dosadnih akni sa kojima se neki bore tokom adolescentskog perioda, na licu veoma često ostanu ožiljci kojih je veoma teško riješiti se.

Zimska maska za blistavo i sjajno lice

Hladnoća, vjetar i suh vazduh u zatvorenim prostorima loše utiču na kožu.

Domaća maska za kožu zaštitiće vas od minusa

Hladnoća ovih dana uvodi novi režim u naše živote. Kada je u pitanju njega primijenite obavezno ovu jednostavnu domaću masku da izbjegnete isušivanje kože!

Domaća maska od tikvica za hidrataciju

Kada želite da kožu osvježite i "nahranite" vitaminima i mineralima, najbolje je da koristite prirodne namirnice.

Napravite sami prirodne maske za lice

Maske su najbolji izbor u borbi protiv zime, a najbolje su one koje same napravimo kod kuće. Hladni zimski uslovi mogu oštetiti našu kožu, a to se posebno odnosi na nježnu kožu lica koja je neprestano izložena vjetru i hladnoći. Upravo zato, licu je potrebno pružiti odgovarajuću njegu i zaštitu.

Najčitanije