Maske

Radionica "Šta se krije iza maske" održana u Prijedoru

U lapidarijumu Muzeja Kozare u Prijedoru večeras je održana radionica pod nazivom "Šta se krije iza maske".

Učenica Medicinske škole u Banjaluci pozitivna na koronu

BANJALUKA - Učenica trećeg razreda iz Laktaša koja pohađa Medicinsku školu u Banjaluci pozitivna je na virus korona, rekao je Mirko Jović, direktor ove škole.

Masku sa lančićem kada skinete ne možete izgubiti

Detalj koji stiže na kraju ljeta idealan je za one kojima je potrebno da s vremena na vrijeme masku sklone sa lica. Uz maske sa lančićem ona neće biti daleko kada dođe vrijeme da se vrati preko nosa i usta.

Grad Trebinje će platiti maske za sve osnovce

TREBINJE - Predstavnici Gradske uprave Trebinja i direktori osnovnih škola u ovome gradu složili su se danas da je sve spremno za početak nove školske godine.

Tiodorović: Maske će se nositi barem do proljeća

BEOGRAD - Zaštitne maske nosiće se barem do proljeća sljedeće godine, a moraće da se drži i odstojanje, rekao je danas član Kriznog štaba Srbije za borbu protiv virusa korona epidemiolog Branislav Tiodorović.

Maskne i njihova povezanost s maskama za lice

Ljetne vrućine i znoj, a na to još i zaštitne maske, upravo su idealni uslovi za razvoj akni i bubuljica na licu.

U Danskoj obavezno nošenje maski u javnom prevozu

KOPENHAGEN - Premijerka Danske Mete Frederiksen saopštila je kako je, u okviru mjera na sprečavanju širenja zaraze virusa korona, donesena odluka o obaveznom nošenju maski u sredstvima javnog prievoza.

Napravite voćne maske za čistu i sjajnu kožu

Redovna njega kože od velikog je značaja ukoliko želite imati zdravu, sjajnu i hidratizovanu kožu lica.

Za novu školsku godinu u Italiji 2,5 miliona novih klupa

ÐENOVA - U Italiji će za početak nove školske godine biti nabavljeno oko 2,5 miliona klupa, 11 miliona hirurških maski i najmanje 50.000 litara gela za dezinfekciju ruku dnevno, saopštio je italijanski specijalni komesar za vanredne situacije Domeniko Arkuri.

Slijedi nabavka 10,5 miliona zaštitnih maski

BANJALUKA - Republički štab za vanredne situacije donio je zaključak o nabavci lične zaštitne opreme za šestomjesečni period, a koji, između ostalog, uključuje i 10,5 miliona zaštitnih maski.

Najčitanije