Maske

Zaštitne maske i tišina umjesto šarenih kostima, muzike i plesa

Karneval predstavlja vrijeme šala, veselja, bogatih gozbi, maskenbala, vrijeme haosa, kada ne vrijede ni pravila ni poredak. Karneval je razdoblje ovozemaljske komedije koja prethodi kosmičkoj drami i obnovi.

Nabavljena zaštitna oprema za deset zdravstvenih ustanova u BiH

BANJALUKA - Akcija kompanije Hemofarm "Superheroji maske nose ispod očiju", u kojoj se tokom dva mjeseca dio sredstava od prodaje probiotika izdvajao za nabavku zaštitne opreme zdravstvenim ustanovama u BiH, rezultovala je kupovinom 2.800 zaštitnih odijela, 17.300 FFP2 maski i druge opreme vrijednosti 39.000 Konvertibilnih maraka za deset zdravstvenih ustanova u BiH.

Ministar zdravlja Austrije novom uredbom predviđa obavezne FFP2 maske

BEČ - Ministar zdravlja Rudolf Anšober uputio je nacrt nove uredbe, kojom će biti produžena i pooštrena mjera zaključavanja, parlamentu na usvajanje.

Mediji: Na granici zaustavljena pošiljka sa maskama sa znakom OVK

BEOGRAD - - Pripadnici MUP Republike Srbije pronašli su na graničnom prelazu Horgoš nekoliko stotina crnih maski sa znakom tzv OVK.

Od četvrtka u KS obavezno nošenje maski i na otvorenom

SARAJEVO - U Kantonu Sarajevo od sutra će biti obavezne maske i na otvorenom, potvrđeno je za BHRT iz Kriznog štaba Kantona Sarajevo.

Festival u Velikoj Plani: Najbolji film "Nema heroja bez maske"

VELIKA PLANA - Dokumentarni film Radio-televizije Republike Srpske "Nema heroja bez maske" prema ocjeni žirija dobio je Gran pri za film i režiju na Međunarodnom festivalu dokumentarnog filma "Zlatna buklija" u Velikoj Plani.

Radionica "Šta se krije iza maske" održana u Prijedoru

U lapidarijumu Muzeja Kozare u Prijedoru večeras je održana radionica pod nazivom "Šta se krije iza maske".

Učenica Medicinske škole u Banjaluci pozitivna na koronu

BANJALUKA - Učenica trećeg razreda iz Laktaša koja pohađa Medicinsku školu u Banjaluci pozitivna je na virus korona, rekao je Mirko Jović, direktor ove škole.

Masku sa lančićem kada skinete ne možete izgubiti

Detalj koji stiže na kraju ljeta idealan je za one kojima je potrebno da s vremena na vrijeme masku sklone sa lica. Uz maske sa lančićem ona neće biti daleko kada dođe vrijeme da se vrati preko nosa i usta.

Grad Trebinje će platiti maske za sve osnovce

TREBINJE - Predstavnici Gradske uprave Trebinja i direktori osnovnih škola u ovome gradu složili su se danas da je sve spremno za početak nove školske godine.

Najčitanije