Maslovare

Nastradali dječak vozio traktor, naređena obdukcija

PRIJEDOR, NOVI GRAD - Tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor naložio je da bude izvršena obdukcija tijela trinaestogodišnjaka koji je sinoć poginuo u prevrtanju traktora u mjestu Maslovare, kod Novog Grada, potvrđeno je "Nezavisnim".

Požar u "Dionisu" podmetnut?

KOTOR VAROŠ - Kafe-bar "Dionis" u Maslovarama, kod Kotor Varoša, izgorio je tokom vikenda i vatra se proširila i na male okolne objekta koji se nalaze u nizu, a sumnja se da je ovaj požar podmetnut.

Izgorio kafić "Dionis" u Maslovarama, vatra zahvatila i okolne objekte

​Kafe-bar “Dionis” u Maslovarama izgorio je noćas, a vatra se proširila i na tri okolna objekta koji se nalaze u nizu.

Počela sanacija osnovne škole u Maslovarama

KOTOR VAROŠ - Zamjenom vanjske stolarije počela je sanacija zgrade Osnovne škole "Petar Petrović Njegoš" u Maslovarama, u opštini Kotor Varoš.

Dragan Radić pobjednik džipijade u Maslovarama

KOTOR VAROŠ - Dragan Radić iz Teslića pobjednik je jubilarne pete džipijade u Maslovarama, kod Kotor Varoši, koja je okupila preko 20 takmičara u tri kategorije.

Branka Jotanović i pored prepreka niže uspjehe: Putuje tri sata i 100 km kako bi trenirala

BANJALUKA - Ko hoće nešto da učini nađe način, ko neće, nađe opravdanje, citat je poznatog španskog umjetnika iz kojeg jasno može da se odgovori na pitanje zašto je neko u nečemu uspio, a drugi ne.

Voda zavadila cijelo selo

KOTOR VAROŠ - Mještani Maslovara, najveće mjesne zajednice u opštini Kotor Varoš, biju bitku zbog priključka na lokalni vodovod i to sa predsjednikom Savjeta ove MZ, zbog čega zahtijevaju da se pod hitno raspišu izbori za članove Savjeta MZ, što je i zakonska obaveza.

Najčitanije