Mateo Salvini

Ukinut imunitet Salviniju, otvoren put suđenju zbog migranata

RIM - Italijanski senatori glasali su danas za ukidanje imuniteta krajnje desničarskom vođi Mateu Salviniju, otvarajući put potencijalnom suđenju, koje bi moglo da znači kraj njegove karijere zbog optužbi da je prošle godine zadržao migrante na moru.

Mihajlović podržao Salvinija, Italijani ga vrijeđaju da zaslužuje rak

Srpski trener Siniša Mihajlović našao se na udaru morbidnih komenatara i uvreda zbog podrške koju je dao lideru "desničarske Lige" Mateu Salviniju, prenosi Telegraf.rs.

Novi antimigrantski ispad Salvinija: Da li je vaš sin diler?

RIM - Mateo Salvini, lider italijanske krajnje desne opozicione partije Liga i bivši ministar unutrašnjihh poslova još jednom je izazvao osudu javnosti, nakon što je u Bolonji zazvonio na interfon tunižanske porodice i pitao da li tu živi diler droge.

Komančini: Preispitaćemo odluku o priznavanju tzv. Kosova

BEOGRAD - Liga predvođena Mateom Salvinijem vratiće se na vlasti u Italiji, a kad se to desi, preispitaće odluku o priznavanju lažne države Kosovo, izjavio je istaknuti funkcioner pojedinačno najjače italijanske partije i poslanik Vito Komančini.

Salvini više ne voli Nutelu jer koristi turske lješnike

RIM - Italijanski opozicioni desničarski lider Mateo Salvini izjavio je danas da više nije fan Nutele nakon što je otkrio da namaz od čokolade i lješnika sadrži turske, a ne italijanske orašaste plodove.

Pokrenuta istraga protiv Salvinija

RIM - Tužioci na Siciliji pokrenuli su istragu protiv bivšeg italijanskog ministra unutrašnjih poslova Matea Salvinija zbog toga što ljetos nije dozvolio da humanitarni spasilački brod uđe u italijanske vode.

Salvini: Izbori mogući poslije ljeta

MILANO - Italija i dalje ima vremena da raspusti parlament i raspiše izbore poslije ljetnje pauze, rekao je zamjenik premijera Mateo Salvini listu "Korijere dela sera".

Salvini: Neo-nacisti su planirali atentat na mene

RIM - Italijanski ministar unutrašnjih poslova Mateo Salvini izjavio je da je grupa ukrajinskih neo-nacista, uhapšena zbog posjedovanja čitavog arsenala oružja, htjela da ga ubije.

Salvini negira da je uzimao novac od ruskih investitora

RIM - Zamjenik italijanskog premijera Mateo Salvini negirao je danas da je primio novac za svoju stranku od ruskih investitora, nakon što su se u medijima pojavile optužbe da je jedan od njegovih bliskih saradnika imao tajne susrete u Moskvi.

Salvini zatvorio "najveći centar za migrante" u Evropi

RIM - Italijanski ministar unutrašnjih poslova Mateo Salvini zatvorio je danas centar za migrante na Siciliji, koji je opisao kao najveći u Evropi, ističući da je priliv migranata smanjen otkako je stupio na dužnost prije godinu dana.

Najčitanije