Maturanti

Diplomci i maturanti pozvani da ostanu u RS

BANJALUKA - Svečana promocija 13. generacije studenata i 10. generacije maturanata Srednjoškolskog centra "Ljubiša Mladenović", pod motom "Ostajte ovdje", upriličena je u petak na Univerzitetu PIM.

Banjalučki gimnazijalci obilježili četiri decenije mature

Kada je Momčilo Bajagić Bajaga napisao pjesmu "Moji drugovi" kao da je mislio na generaciju banjalučkih gimnazijalaca, koji su 1979. napustili školske klupe i kao biseri se rasuli po cijelom svijetu.

Maturanti pretukli policajca

U beogradskoj ulici Marijane Gregoran na Karaburmi u OŠ Jovan Popović, grupa maturanata napala je policajca L.J.

Maturanti SC "Ljubiša Mladenović" opraštaju se od školskih klupa

BANJALUKA - Ushićeni maturanti Srednjoškolskog centra "Ljubiša Mladenović" okupili su se večeras ispred Hrama Hrista Spasitelja u Banjaluci i sa nestrpljenjem čekali proslavu mature.

Maturanti u Doboju se odrekli skupih odjela, novac donirali u humanitarne svrhe

DOBOJ - Umjesto skupih odijela, maturanti Saobraćajne i elektroškole, đaci III-3 smjer elektroničari i električari odlučili su da večeras na matursko veče obuku crne pamučne majice sa imitacijom košulje i kravate, a novac kojim su trebali da kupe sakoe, pantalone, košulje i kravate doniraju u humanitarne svrhe.

Poruka tuzlanskih maturanata: Zovite Angelu, završili smo

TUZLA - U aprilu mjesecu JU Srednja medicinska škola Tuzla obilježila je 65 godina postojanja.

Maturantima od načelnika karte za koncert "Tropiko Benda"

FOČA - Načelnik opštine Foča Radisav Mašić poklonio je danas maturantima fočanskog Srednjoškolskog centra karte za sutrašnji koncert "Tropiko benda", koji lokalna uprava organizuje povodom 9. maja, Dana opštine.

Maturanti prikupili 350 doza krvi

BANJALUKA - Učenici deset srednjih škola prikupili su tokom jesenje akcije dobrovoljnog darivanja krvi 350 doza najdragocjenije tečnosti.

Veseli maturanti proslavili kraj školskih dana

BANJALUKA - Učenici Centra "Zaštiti me" i Centra za obrazovanje, vaspitanje i rehabilitaciju slušanja i govora proslavili su večeras svoje zadnje školske dane, u prostorijama Centra "Zaštiti me".

Maturanti banjalučke Tehnološke škole krasili grad na Vrbasu

BANJALUKA - Park "Petar Kočić" večeras je bio prepun maturanata banjalučke Tehnološke škole, koji su zablistali u svom najlepšem izdanju i okupljanjem u parku zakoračili u jednu od najvažnijih večeri u svojim životima.

Najčitanije