Mature

Dozvoljena proslava matura u Republici Srpskoj

BANJALUKA - Republički štab za vanredne situacije donio odluku kojom se od 1. juna dozvoljava učenicima završnih razreda održavanje maturskih večeri, kazala je Natalija Trivić, ministar prosvjete i kulture RS.

Maturanti još nisu otpisali matursku zabavu

DOBOJ - Pandemija virusa korona poremetila je planove dobojskim maturantima, koji još ne gube nadu da će svoje srednjoškolsko obrazovanje okončati u raskošnim haljinama i svečanim odijelima na maturskim zabavama, kojih, po svemu sudeći, neće biti u ranije zakazanim terminima.

Maturanti SC "Ljubiša Mladenović" opraštaju se od školskih klupa

BANJALUKA - Ushićeni maturanti Srednjoškolskog centra "Ljubiša Mladenović" okupili su se večeras ispred Hrama Hrista Spasitelja u Banjaluci i sa nestrpljenjem čekali proslavu mature.

Preventivne aktivnosti za mature bez incidenata

BANJALUKA - Policijska uprava Banjaluka i policijske stanice u njenom sastavu preduzimaju preventivne aktivnosti da bi predstojeća maturska slavlja učenika srednjih škola protekla bez incidenata.

Maturanti banjalučke Tehnološke škole krasili grad na Vrbasu

BANJALUKA - Park "Petar Kočić" večeras je bio prepun maturanata banjalučke Tehnološke škole, koji su zablistali u svom najlepšem izdanju i okupljanjem u parku zakoračili u jednu od najvažnijih večeri u svojim životima.

Maturanti Građevinske škole zablistali u svom najboljem izdanju

BANJALUKA - Učenici banjalučke Građevinske škole večeras su se okupili u parku "Petar Kočić" i zablistali u svom najboljem izdanju i oduševili prisutne, svojom elegancijom, stavom i dobrim raspoloženjem.

Maturanti Gimnazije i Muzičke škole "Vlado Milošević" opraštaju se od škole

BANJALUKA - Od školovanja i školskih dana oprostili su se učenici Gimnazije i Muzičke škole "Vlado Milošević".

Banjalukom prošetali maturanti Kataličkog školskog centra i Škole učenika u privredi

BANJALUKA - Maturanti Škole učenika u privredi i Katoličkog školskog centra zablistali su večeras u parku Petar Kočić.

Maturanti SŠC "Ljubiša Mladenović" zatvorili sezonu matura

BANJALUKA - Maturanti SŠC "Ljubiša Mladenović" proslavljaju matursko veče, a ujedno i zatvaraju ovogodišnju sezonu matura.

Maturanti Ekonomske škole ovo veče će pamtiti do kraja života

BANJALUKA - Za maturante banjalučke Ekonomske škole trema večeras ne postoji, emocije koje su duže vrijeme potiskivali večeras nisu mogli da sakriju.

Najčitanije