Mature

Maturanti SC "Ljubiša Mladenović" opraštaju se od školskih klupa

BANJALUKA - Ushićeni maturanti Srednjoškolskog centra "Ljubiša Mladenović" okupili su se večeras ispred Hrama Hrista Spasitelja u Banjaluci i sa nestrpljenjem čekali proslavu mature.

Preventivne aktivnosti za mature bez incidenata

BANJALUKA - Policijska uprava Banjaluka i policijske stanice u njenom sastavu preduzimaju preventivne aktivnosti da bi predstojeća maturska slavlja učenika srednjih škola protekla bez incidenata.

Maturanti banjalučke Tehnološke škole krasili grad na Vrbasu

BANJALUKA - Park "Petar Kočić" večeras je bio prepun maturanata banjalučke Tehnološke škole, koji su zablistali u svom najlepšem izdanju i okupljanjem u parku zakoračili u jednu od najvažnijih večeri u svojim životima.

Maturanti Građevinske škole zablistali u svom najboljem izdanju

BANJALUKA - Učenici banjalučke Građevinske škole večeras su se okupili u parku "Petar Kočić" i zablistali u svom najboljem izdanju i oduševili prisutne, svojom elegancijom, stavom i dobrim raspoloženjem.

Maturanti Gimnazije i Muzičke škole "Vlado Milošević" opraštaju se od škole

BANJALUKA - Od školovanja i školskih dana oprostili su se učenici Gimnazije i Muzičke škole "Vlado Milošević".

Banjalukom prošetali maturanti Kataličkog školskog centra i Škole učenika u privredi

BANJALUKA - Maturanti Škole učenika u privredi i Katoličkog školskog centra zablistali su večeras u parku Petar Kočić.

Maturanti SŠC "Ljubiša Mladenović" zatvorili sezonu matura

BANJALUKA - Maturanti SŠC "Ljubiša Mladenović" proslavljaju matursko veče, a ujedno i zatvaraju ovogodišnju sezonu matura.

Maturanti Ekonomske škole ovo veče će pamtiti do kraja života

BANJALUKA - Za maturante banjalučke Ekonomske škole trema večeras ne postoji, emocije koje su duže vrijeme potiskivali večeras nisu mogli da sakriju.

Skoro svaki maturant ima svog fotografa

BANJALUKA - Osim što roditelji moraju da izdvoje novac za haljinu, odijelo, šminku, frizuru kako bi spremili maturanta za proslavu maturske večeri, posljednjih godina unajmljivanje ličnog fotografa postalo je nezaobilazan trend.

Banjaluka okupana mladošću: Maturanti tri škole slave maturu

BANJALUKA - Uži centar Banjaluke večeras je bio okupan ljepotom i mladošću jer je nekoliko stotina maturanata Gimnazije, Muzičke škole „Vlado Milošević“ i Tehnološke škole okupiralo ovaj dio grada.

Najčitanije