Mauro Ikardi

Ikardi i zvanično prešao iz Intera u PSŽ

Pari Sen-Žermen konačno je realizovao dolazak Maura Ikardija iz Intera, potvrdili su u nedjelju iz oba kluba.

Ikardi ostaje u PSG-u za 60 miliona evra

Argentinski napadač Mauro Ikardi najvjerovatnije ostaće u Pari Sen Žermenu, pošto su čelnici PSG i Intera dogovorili sve detalje odštete.

Fudbaler bivšoj ženi: Šta imaš u glavi kad sa djecom putuješ u Italiju

Vanda i Mauro Ikardi odlučili su se na selidbu tokom pandemije i prekršili pravilo karantina kada su sa djecom otputovala iz Pariza u Italiju, u najveće žarište virusa korona.

Djevojka napadača Intera nova kraljica Meace

Odlaskom Maura Ikardija u Pari Sen Žermen, Lautaro Martinez (22) brzo je postao miljenik navijača Intera.

PSŽ zadržava Ikardija, Interu 65 miliona

Pari Sen Žermen zadovoljan je napadačem Maurom Ikardijem i od Intera aktiviraće otkupnu klauzulu u iznosu od 65 miliona evra, prenose italijanski mediji.

Ikardi ide na pozajmicu u PSŽ, otkup 75 miliona

Argentinski golgeter Mauro Ikardi dogovorio je prelazak na pozajmicu u Pari Sen Žermen iz Intera, prenose brojni francuski i italijanski mediji.

Inter prihvatio ponudu za Ikardija vrijednu 65 miliona evra

Inter je prihvatio ponudu od 65 miliona evra za Maura Icardija (26), a sutra bi trebao biti ključni dan za transfer Argentinca, javljaju italijanski mediji.

Ikardi stiže u Romu u zamjenu za Džeku?

Italijanska Roma pokušaće da ubijedi Inter da za 30 miliona evra i Edina Džeku ostvari transfer Maura Ikardija, prenosi list Republika.

Ikardi između Juventusa i Napolija, Interu 60 miliona

Juventus i Napoli nalaze se u trci za potpis golgetera Intera Maura Ikardija u transferu vrijednom 60 miliona evra, prenosi italijanski Sky.

Ikardi se vratio u ekipu Intera poslije šest nedjelja

Argentinski golgeter Mauro Ikardi vratio se na trening Intera poslije šest nedjelja van tima, prenose italijanski mediji.

Najčitanije