McLaren

McLarenov superauto ima gepek od 570 litara

Novi McLaren tek što nije stigao na ulice, već ozbiljno kuca na vrata porodičnog segmenta prostranih automobila, a evo i kako.

McLaren 720S brži od zvaničnih brojki!

Prošlo je više od dvije godine od kako je McLaren 720S zvanično predstavljen. Međutim, on i dan danas fascinira ljude svojom brzinom i agilnošću.

Fernando Alonso u Sajncovom bolidu

Nekadašnji dvostruki šampion svijeta u Formuli 1, Fernando Alonso, kao timski savjetnik testiraće novi McLarenov bolid naredne sedmice.

Hrvatski Maks Ferštapen potpisao za McLaren

"Sada je službeno! Najveći korak u mojoj karijeri upravo se dogodio. Postao sam tvornički vozač McLarena! Jako sam sretan i zahvalan što sam dobio ovu priliku, a uopće ne sumnjam da nas čeka odlična budućnost. Neka igre počnu", napisao je hrvatski automobilisa Martin Kodrić (21) na svom Instagramu.

McLaren predstavio bolid MCL34

Ekipa McLarena predstavila je bolid MCL34 kojim će se ove sezone takmičiti u šampionatu Formule 1, sa ciljem da se poprave rezultati u odnosu na prošlu godinu.

McLaren Senna na aukciji

S ukupnom proizvodnjom koja je ograničena na 500 primjeraka i na 120 primjeraka namijenjenih SAD-u, prilično je teško doći do McLarena Senne.

McLaren Senna na aukciji prodat za skoro 1,5 miliona dolara

Jedna kratka vijest sa nedavne 48. Barrett-Jackson aukcije u američkom gradu Skotsdejl, i to ona koja se odnosi na prodaju McLarena Senna.

McLaren je u 2018. oborio sve prodajne rekorde

Kada za godinu dana prodate skupe, supersportske automobile u 4.806 primjeraka, možete s razlogom da otvorite šampanjac.

Luksuzni meklaren udario u bager u Kiseljaku

U Kiseljaku je sinoć oko 23 sata došlo do saobraćajne nezgode kada je automobil meklaren 570, iz još neutvrđenih razloga, udario u parkirani bager.

Unikatni McLaren P1 u čast prve F1 titule Aertona Sene

McLaren Special Operations (MSO) napravio je u čast prve titule šampiona F1 legendarnog Aertona Sene 1998. godine unikatni P1 GTR.

Najčitanije