Međunarodni aerodrom Sarajevo

U prvih pet mjeseci gubitak sarajevskog aerodroma veći od pet miliona KM

SARAJEVO - Finansijski gubici Međunarodnog aerodroma Sarajevo u prvih pet mjeseci ove godine iznosili su više od pet miliona KM, rečeno je iz direkcije ovog aerodroma.

Pet kompanija uspostavilo letove iz Sarajeva, od danas za Istanbul

SARAJEVO – Vazdušni saobraćaj na Međunarodnom aerodromu Sarajevo se polako normalizuje, a trenutno je pet kompanija uspostavilo letove, potvrđeno je Feni iz tog preduzeća.

Od Italijanke oduzeto 66.550 evra na sarajevskom aerodromu

SARAJEVO - Pripadnici Granične policije Bosne i Hercegovine na Međunarodnom aerodromu Sarajevo juče su na letu za Istanbul spriječili pokušaj nezakonitog prenosa 66.550 evra.

Otkriveno 34.500 američkih dolara i 2.500 evra na Aerodromu Sarajevo

SARAJEVO - Službenici Granične policije BiH na Međunarodnom aerodromu Sarajevo, na letu za Istanbul u četvrtak su spriječili pokušaj nezakonitog prijenosa 34.500 američkih dolara i 2.500 evra.

Međunarodni aerodrom Sarajevo prvi u regionu uveo online prodaju karata

Međunarodni aerodrom Sarajevo saopštio je da je uspostavio saradnje sa Intesa Sanpaolo Bankom i WS PAY pružaocem platnih usluga (payment provider) po pitanju online kartičnog plaćanja na sistemu online prodaje karata.

Aerodrom u Sarajevu nakratko evakuisan zbog sumnjive kese

SARAJEVO - Zgrada međunarodnog aerodroma u Sarajevu evakuisana je zbog sumnjive kese ostavljene u prizemlju aerodroma, ali se ispostavilo da u njoj nema ništa sporno.

Na aerodromu Sarajevo u julu više putnika za 28 odsto

SARAJEVO - Kroz Međunarodni aerodrom u Sarajevu u julu je prošlo 140.025 putnika, što je za 28 odsto više nego u istom mjesecu prošle godine.

Najčitanije