Medicinska oprema

SZO donirao preko 23 tone zaštitne opreme zdravstvenim radnicima u BiH

SARAJEVO - Svjetska zdravstvena organizacija /SZO/ danas je u BiH dostavila više od 23 tone zaštitne opreme, od čega će 12,6 tona biti raspoređeno u Federaciju BiH, a ostatak u Republiku Srpsku i Brčko distrikt.

Medicinska oprema iz UAE, koja nije za BiH, stigla u Crnu Goru

Humanitarna pomoć u vidu medicinske opreme koja je najavljena za BiH, ali se ispostavilo da je zapravo za Crnu Goru, sinoć je napustila teritoriju BiH.

EU ukinula kontrole izvoza medicinske zaštitne opreme

BRISEL - EU je okončala kontrole izvoza medicinske zaštitne opreme nakon zaključka da ima dovoljno zaliha za evropske radnike u zdravstvenim i drugim službama.

Obustava izvoza američke medicinske opreme

VAŠINGTON - SAD će zaplijeniti američke medicinske proizvode namijenjene izvozu sve dok se ne utvrdi da li u zemlji postoji potreba za tim proizvodima tokom borbe sa virusom korona, saopšteno je iz dvije savezne agencije, prenosi Rojters.

Održano humanitarno veče u Banjaluci za nabavku medicinske opreme

BANJALUKA - U Banjaluci je večeras održano humanitarno veče s ciljem prikupljanja novca za nabavku lasera i potrebne opreme koja će terapijskim tretmanima spriječiti oštećenje ili potpuni gubitak vida kod prijevremeno rođene djece, za šta je potrebno oko 92.000 KM.

Za nabavku medicinske opreme 7.730 KM

PRIJEDOR - Za Dom zdravlja Prijedor je, u okviru projekta "Brza intervencija-manje posljedice", obezbijeđena dodatna medicinska oprema za potrebe intervencija prilikom saobraćajnih nezgoda čija je vrijednost 7.730 KM sa PDV-om.

"Hemofarm": Medicinska oprema domovima zdravlja u izrazito nerazvijenim opštinama BiH

BANJALUKA - "Hemofarm fondacija" započela je Projekat pomoći opremanja domova zdravlja u izrazito nerazvijenim opštinama u BiH, u okviru kog je obezbijedila 42.000 KM za nabavku neophodne medicinske opreme za zdravstvene ustanove u opštinama Kneževo, Šekovići, Donji Vakuf i Ključ.

Najčitanije