Medlin Mekan

Fotografija NASA otkriva sudbinu Medlin Mekan?

BERLIN – Nakon što je objavljeno ime novog osumnjičenog u slučaju nestanka Medlin Mekan, počele su da se javljaju i neke nove informacije vezane za ovaj slučaj.

Nijemac još 2014. tvrdio da je Medlin mrtva

LONDON - Lenta Džolic (34) bila je bliska prijateljica Kristijana Bruknera, osumnjičenog za otmicu male Medlin Mekan, a radili su zajedno u baru u njemačkom gradu Braunšvajg, prenosi britanski Mirror.

Nijemac u baru priznao da je oteo Medlin?

LONDON - Britanska policija u veoma kratkom periodu dobila je preko 270 poziva i i-mejlova u vezi sa potragom za nestalom Medlin Mekan, javljaju svjetski mediji.

Djevojka sa Kosova i sama bila žrtva otmičara male Medlin?

LONDON - Više od 13 godina nakon nestanka, tada trogodišnje devojčice, Medlin Mekan, policija je pronašla glavnog osumnjičenog, a sada tragaju sa djevojkom sa Kosova, koja je u vrijeme otmice bila u vezi sa njim, a veoma je moguće i da je bila njegova žrtva.

Njemački tužioci uvjereni da je Medlin Mekan mrtva

BERLIN, LONDON - Njemački tužioci koji istražuju novog osumnjičenog u slučaju nestanka Medlin Mekan tvrde da postoje indicije da je djevojčica mrtva.

Nijemac osumnjičen za otmicu Medlin Mekan

LONDON - Njemački državljanin (43), koji je i ranije osuđivan zbog pedofilije, postao je prvo osumnjičeni za nestanak djevojčice Medlin Mekan koja je nestala u Portugalu 3. maja 2007. godine.

Najčitanije