Medvjed

Medvjed na Aljasci ubio lovca

Grizli je proteklog vikenda na Aljasci ubio lovca.

Iznenadila ih borba medvjeda pred kućom

Jedna porodica u Kaliforniji iznenadila se kada su otkrili da su im, umjesto provalnika, na tremu kuće završili medvjedi.

Polarni medvjed usmrtio čovjeka, prolaznici ga ubili

Polarni medvjed napao je danas i usmrtio čovjeka na arktičkim ostrvima Svalbard, saopštile su lokalne vlasti i dodale da je životinja ubijena.

Na putu kod Pala snimljeni medvjed i dva mečeta

PALE - Medvjed i dva mečeta snimljeni su uz put u mjestu Donja Ljubogošta, kod Pala.

Medi bilo vrućina pa se smjestio u dječji bazen

Regini Keler iz Virdžinije nije ništa neobično da spazi medvjeda u svom dvorištu, ali joj se posebno dopalo kada je veliki crni medvjed odlučio da se smjesti u dječji bazenčić u njenom dvorištu.

Kako ostati smiren kada u šumi sretnete radoznalog medvjeda

Grupa planinara u Meksiku uspela je da ostane toliko smirena da je čak snimila i selfi sa radoznalim medvedom koji im je prišao na šumskoj stazi.

Na glasačko mjesto došao sa medvjedićem

U Rusiji je danas posljednji dan u kojem građani mogu da se izjasne o predloženim ustavnim reformama, a zaposleni u zoološkom vrtu u Barnaulu, u ruskoj republici Altaj, doveli su mladunče medvjeda na biračko mjesto.

Medvjed rastrgao svinju kod Kneževa

KNEŽEVO - Na imanju Blagoje Budića u selu Kostići kod Kneževa pričinjena je velika šteta u srijedu naveče kada je medvjed ubio svinju tešku oko 150 kilograma.

Medvjedići preminule ženke stigli u svoj novi dom

Priča o medvjedićima i medvjedici koji su pronašeni u Bjelovićima kod Kreševa polako je dobila nešto ljepši kraj.

Medvjedica izvučena iz provalije kod Kreševa

SARAJEVO - Ženka medvjeda pronađena je jutros kako nepomično leži na kamenolomu u Bjelovićima kod Kreševa, a radnici su je uspjeli izvući iz provalije. trenutno se čeka dolazak ekipe sa Veterinarskog fakulteta u Sarajevu.

Najčitanije