Megan Mark

Megan Markl prije udaje za princa pokušala zavesti Bred Pita

Prije nego što se udala za britanskog princa, 38-godišnja Megan Markl bila je samo još jedna glumica u Holivudu, željna slave i uspjeha baš kao i mnoge druge kolegice.

Zbog svađe Megan i Harija reagovala i policija?

Kada su prije nekoliko mjeseci odlučili napustiti Veliku Britaniju i svoju sreću potražiti u Americi, vojvotkinja i vojvoda od Sussexa, 38-godišnja Megan Markle i tri godine mlađi suprug, princ Hari, nadali su se novom početku.

Kraljevska porodica ne želi da zaštiti Megan od tabloida

Supruga britanskog princa Harija Megan Markl rekla je svojim prijateljima da kraljevska porodica ne želi ništa da učini kako bi je zaštitila od napada tabloida, i dodala da to ne bi bio slučaj da je u pitanju Kejt Midlton, supruge princa Vilijama, tvrdi izvor blizak vojvotkinji.

Megan Markl traži odštetu od tabloida

Bivša glumica Megan Markle tužila je britanski tabloid “Mail on Sunday” zbog kako navodi činjenice da su na nekorektan i neprofesionalan način manipulirali s njenim ocem s ciljem da ih se prikaže u lošem svjetlu.

Princ Hari i Megan Markl prekidaju saradnju sa tabloidima

LONDON - Princ Hari i njegova supruga Megan obavijestili su britanske tabloide da prekidaju saradnju sa njima zbog "lažnih, agresivnih priča" o njima.

Najčitanije