Megan Markl

Teorije zavjere: Megan Markl nije trudna?

Trudnoća Megan Markl je u centru pažnje je od onog trenutka kada je objavljena srećna vijest. Samim tim sve oči su uprte u njen stomak.

Megan Markl će na porođaju imati 22 "pomagača"

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl (37) u ponedjeljak je stigla u Australiju i prvi dan kraljevske turneje javnosti otkrila lijepe vijesti da očekuje bebu. Potom je s dvora došla i službeno obavještenje.

Megan Markl u blejzeru koji je dizajnirala Serena Vilijams

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl pojavila se u Australiji noseći sako koji je dizajnirala njena dobra prijateljica i slavna teniserka.

Megan i Hari se sele u luksuzni apartman sa 21 sobom

Otkako se iz Kanade preselila u London, Megan Markl živi kod svog supruga princa Harija u manjoj kući na posjedu Kensingtonske palate. Riječ je o građevini koja nosi naziv Nottingham Cottage, dvosobnoj kućici od tamne cigle koja ima posebni ulaz i vrt, a okružena je drvenom bijelom ogradom i mnoštvom zelenila.

Poznati parovi koji su se upoznali na sastancima na slijepo

Izgleda da i poznate ličnosti imaju ljubavne tegobe vezane za upoznavanje ljubavnih partnera, pa im treba pomoć prijatelja (u slučaju poznatih, i menadžera) koji im organizuju sastanke na slijepo, odnosno spajaju ih sa njima nepoznatom osobom sa kojom smatraju da će biti kompatibilni. Takvi sastanci mogu da budu stresni, ali se su se za ove poznate ličnosti isplatili!

Vjenčanica Megan Markl biće izložena u Vindsorskom dvorcu

Vjenčana haljina koju je Megan Markl nosila na vjenčanju za princa Harija u oktobru biće izložena u Vindsorskom dvorcu gdje je u maju održana njihova svadbena svečanost.

Megan Markle i princ Hari neće imati starateljstvo nad svojom djecom

Iako čak ni najvjerniji fanovi kraljevske porodice to ne znaju, prema kraljevskim istoričarima princ Viliam i Kejt Midlton nemaju zakonsko starateljstvo nad svojom djecom.

Tomas Markl: Hari, ja sam tvoj tast, pomiri se sa tim

Tomas Markl koji nije razgovarao sa svojom kćerkom Megan, vojvotkinjom od Saseksa, od kako se udala za britanskog Princa Harija, danas joj je poručio da mu nedostaje, a zetu da se "pomiri sa tim" da je baš on njegov tast.

Otkriveno šta Megan Markl više nikad ne smije da radi

Kada kraljica Elizabeta završi sa jelom, svi za stolom prestaju da jedu. Kada je vijreme za spavanje, ukoliko spavaju u istoj kući, niko ne smije da legne prije nje. Neka od ovih pravila su, prema mišljenju većine "običnih" ljudi, veoma bizarna. Ipak, u jednoj od najpoznatijih porodica na svijetu strogo se poštuju.

Da li je Megan Markl trudna?

Kraljevski par sklopio je brak prije dva mjeseca, a mediji prate svaki njihov korak. Baš tako su i došli do ovog saznanja. Naime, tokom posjete Irskoj vojvotkinja od Saseksa napravila je gest zbog kojih kruže glasine da je trudna.

Najčitanije