Megan Markl

Megan Markl traži da mediji ne otkrivaju imena njenih prijatelja

Vojvotkinja od Saseksa zatražila je od Višeg suda da spreči tabloide "Mail" i "Mail on Sunday" da otkriju imena njenih pet prijateljica u tekućoj tužbi protiv izdavača novina, prema izvoru bliskom Megan.

Megan: Žao mi je što djeca odrastaju u svijetu rasizma

Supruga princa Harija Megan Markl izjavila je danas da joj je žao što djeca moraju da rastu u svijetu u kojem još uvijek postoji rasizam i istakla da su dešavanja u SAD razarajuća.

Princ Hari doživio nervni slom, hitno prevezen u psihijatrijsku kliniku

Prema pisanju stranih medija, britanski princ Hari doživio je nervni slom i hitno je prevezen u psihijatrijsku kliniku.

Dnevnik Megan Markl mogao bi da postane uzbudljiv bestseler

Supruga princa Harija Megan Markl pisala je dnevnik o svom životu na britanskom kraljevskom dvoru koji bi mogaso postane bestseler, tvrdi izvor upoznat sa situacijom. Markl (38) je u njemu najvjerovatnije opisala svoj put od američke glumice do člana britanske kraljevske porodice, a kraljevski biograf Endru Morton, koji je napisao knjigu o princezi Dajani, ali i o Megan, kaže da bi knjiga zasnovana na dnevniku Megan dala potpunu sliku, prenosi britanski list San.

Sin princa Harija i Megan Markl napunio godinu dana

Arči Harison Mauntbatn-Vindzor, sin princa Harija i Megan Markl, danas je napunio godinu dana, a tim povodom je na Instagramu objavljen snimak kako mu majka čita priču.

"Prekršena joj prava": Megan na sudu dočekalo neprijatno iznenađenje

Londonski Visoki sud u petak je odbacio dio tužbe protiv tabloida za kršenje privatnosti koju je iznijela Megan, britanska vojvotkinja od Saseksa.

Hari i Megan kupuju kuću Mela Gibsona u Malibuu?

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan navodno kupuju vilu Mela Gibsona u Malibuu za 12 miliona funti, koja će ubuduće biti njihov dom, prenijeli su britanski mediji.

Megan i Hari pokreću dobrotvornu organizaciju

LONDON - Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa otkrili su planove za osnivanje dobrotvorne organizacije pod nazivom Arčvel, javlja CNN.

Megan i Hari ostaju bez ovih privilegija

U utorak, 31. marta, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, službeno će odstupiti od svojih kraljevskih dužnosti i posvetiti se svom novom životu, koji će voditi u Velikoj Britaniji i Sjevernoj Americi, piše Independent.

Prva uloga Megan Markl nakon udaje

Megan Markl vratila se glumi, ali u nešto drugačijem obliku u saradnji s produkcijskom kompanijom Disney, prenosi "Sky News".

Najčitanije