Megan Markl

Tramp: Nije Megan Markl zločesta, kraljevska porodica fina

Američki predsjednik Donald Tramp rekao je tokom posjete Londonu da ne misli da je Megan Markl "zločesta", već da je samo bila "zločesta prema njemu".

Megan je prije Harija poruke slala kandidatu šoua "X Factor"

Nekoliko mjeseci prije nego što je upoznala princa Harija (34), Megan Markl (37) slala je poruke X Factor zvijezdi Metu Kardliu (36). Upoznali su se na internetu 2015. kada je Megan pohvalila njegov nastup. U to vrijeme Met je glumio u mjuziklu.

Megan i Hari obilježili prvu godišnjicu braka

Megan Markl i princ Hari su se vjenčali 19. maja prošle godine, a svoju sreću su na Instagramu podijelili objavivši juče, na dan godišnjice, romantičan video sa do sada neviđenim fotografijama sa vjenčanja.

Saopšteno ime kraljevske bebe

Novorođeni sin princa Harija i Megan Markl zvaće se Arči Harison Mauntbaten-Vindzor, saopštila je danas Bakingemska palata, prenio je AP.

Megan i Hari prvi put sa sinom u javnosti

LONDON - Britanski princ Hari i njegova supruga Megan Markl prikazali su prvi put svog sina, rođenog u ponedjeljak, opisujući osjećaj roditeljstva kao "magičan".

Džordž Kluni biće kum bebe princa Harija?

Tek što su britanski princ Hari i Megan Markl dobili prvo dijete, britanski mediji počeli su da spekulišu ko bi mogao da bude njegov kum.

Megan Markl rodila dječaka

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl rodila je dječaka. Britanski mediji navode da je porod počeo u jutarnjim satima, a uz Megan je bio njen suprug Hari i majka Doria Ragland.

Hari i Megan sele u Afriku?

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, princ Hari (37) i Megan Markl (34), trenutno pregovaraju oko preseljenja u Južnu Afriku, gdje bi trebali živjeti četiri mjeseca u godini, piše The Sun.

Kladionice predviđaju. Kako će se zvati kraljevska beba?

Dok iščekuje rođenje prvog djeteta princa Harija i Megan Markl, britanska javnost nastoji da odgonetne njegov pol i ime. Ako je vjerovati kladionicama, nova kraljevska beba biće djevojičica i zvaće se Dajana pošto se to ime najčešće pominje.

Megan Markl će roditi curicu?

Slavna američka teniserka Serena Vilijams, dugogodišnja prijateljica vojvotkinje od Saseksa Megan Markl, supruge britanskog princa Harija, otkrila je ključni detalj u vezi sa polom kraljevske bebe koju očekuje njena drugarica.

Najčitanije