Megan Markl

Da li će Megan Markl u trku za predsjednicu Amerike?

Megan Markl, supruga britanskog princa Harija, mogla bi da zamijeni britanski dvor Bijelom kućom. Izvori bliski bivšoj glumici tvrde kako razmišlja da se kandiduje za predsjednicu Amerike na nekim od budućih izbora.

Hari i Megan izmirili sve troškove kuće Frogmor

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan izmirili su sve troškove kuće Frogmor, njihovog novog doma u Velikog Britaniji, potvrdio je viši zvaničnik iz Bakingemske palate.

Tajna zdrave kose Megan Markl

Svako pojavljivanje vojvotkinje od Saseksa Megan Markl privuče veliku pažnju i iako se mnogo govori o njenom stilu, kosa je njen skriveni adut.

Megan i Hari imaju važnu vijest

Nakon što su se odvojili od kraljevske porodice, Megan i Hari morali su smisliti način kako zarađivati vlastiti novac. S obzirom na to da su za svoj novi dom izabrali upravo Kaliforniju, logično je da su se bacili u filmski biznis jer imaju još puno toga za reći. Osim što volontiraju, bave se humanitarnim radom i pomažu potrebitima gdje stignu, Megan Markl i princ Hari osnovali su vlastitu firmu i potpisali višegodišnji ugovor sa popularnim streaming servisom Netflixom.

Megan i Hari kupili novi dom u Santa Barbari, ima devet spavaćih soba

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl kupili su kuću u Santa Barbari u Kaliforniji vrijednu 11 miliona funti, a koja ima devet spavaćih soba, sobu za igranje, mini-pozorište, lift, teretanu i bazen.

Kejt u suzama molila Megan da prestane s napadima na njenu porodicu

O međusobnoj netrpeljivosti dviju vojvotkinja, supruge princa Vilijama, 38-godišnje Kejt Midlton i supruge mlađeg princa Harija, 39-godišnje Megan Markl, piše se već godinama, a da su stvari u potpunosti izmaknule kontroli tvrdi magazin New Idea koji navodi kako je Kate zbog sukoba s Meghan kolabirala.

Princ Hari imao tajni Instagram profil kako bi "pratio" Megan Markl

Princ Hari (35) odlučio je da otvori nalog na društvenoj mreži Instagram, i to malo pošto je počeo da se zabavlja sa Megan Markl. Mlađi sin princa Čarlsa i Dajane, koji se u maju 2018. vjenčao sa tri godine starijom Megan, otvorio je tajni Instagram nalog da bi mogao da prati tadašnju novu djevojku, navodi se u knjizi "Finding Freedom".

Megan Markl traži da mediji ne otkrivaju imena njenih prijatelja

Vojvotkinja od Saseksa zatražila je od Višeg suda da spreči tabloide "Mail" i "Mail on Sunday" da otkriju imena njenih pet prijateljica u tekućoj tužbi protiv izdavača novina, prema izvoru bliskom Megan.

Megan: Žao mi je što djeca odrastaju u svijetu rasizma

Supruga princa Harija Megan Markl izjavila je danas da joj je žao što djeca moraju da rastu u svijetu u kojem još uvijek postoji rasizam i istakla da su dešavanja u SAD razarajuća.

Princ Hari doživio nervni slom, hitno prevezen u psihijatrijsku kliniku

Prema pisanju stranih medija, britanski princ Hari doživio je nervni slom i hitno je prevezen u psihijatrijsku kliniku.

Najčitanije