Megan Markl

Koliko novca Kejt Midlton i Megan Markl troše na odjeću

Supruge prinčeva Vilijama i Harija, vojvotkinje Kejt i Megan, važe za stilizovane ljepotice, međutim kada je u javnost isplivala informacija koliko novca troše na garderobu mnogi su ostali u šoku.

Megan Markl dobila veću ulogu u kraljevskoj porodici

​Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, preuzima na sebe sve vidljiviju ulogu u britanskoj krajevskoj porodici pošto je postala zaštitnica četiri organizacije, uključujući i prestižni Nacionalni teatar.

Megan u sve lošijim odnosima s ocem

Megan Markl i njen otac Tomas nastavljaju da izbjegavaju međusobne susrete, a kao glavni razlog se navodi Tomasovo kršenje zavjeta ćutanja medijima kada je riječ o ranijem životu vojvotkinje od Saseksa.

Megan Markl aktivirala Instagram na nekoliko minuta

Vojvotkinja Megan Markl (37) deaktivirala je profile na društvenim mrežama nakon što se vjerila za princa Harija (34) prošle godine. Ipak, čini se da je članici kraljevske porodice dosadio život bez Instagrama, jedne od najpopularnijih društvenih mreža, pa ga je odlučila aktivirati ove sedmice, piše Hello Magazine.

Voditelj “raskrinkao” Megan Markl: Iskoristila me da bi postala slavna

Britanski voditelj i kolumnista Pirs Morgan u svojoj kolumni koju piše za “Daily mail” otkrio je detalje poznanastva sa vojvotkinjom Megan Markl. On je napisao kako su se upoznali, a otkrio je i zbog čega ga je razočarala.

Teorije zavjere: Megan Markl nije trudna?

Trudnoća Megan Markl je u centru pažnje je od onog trenutka kada je objavljena srećna vijest. Samim tim sve oči su uprte u njen stomak.

Megan Markl će na porođaju imati 22 "pomagača"

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl (37) u ponedjeljak je stigla u Australiju i prvi dan kraljevske turneje javnosti otkrila lijepe vijesti da očekuje bebu. Potom je s dvora došla i službeno obavještenje.

Megan Markl u blejzeru koji je dizajnirala Serena Vilijams

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl pojavila se u Australiji noseći sako koji je dizajnirala njena dobra prijateljica i slavna teniserka.

Megan i Hari se sele u luksuzni apartman sa 21 sobom

Otkako se iz Kanade preselila u London, Megan Markl živi kod svog supruga princa Harija u manjoj kući na posjedu Kensingtonske palate. Riječ je o građevini koja nosi naziv Nottingham Cottage, dvosobnoj kućici od tamne cigle koja ima posebni ulaz i vrt, a okružena je drvenom bijelom ogradom i mnoštvom zelenila.

Poznati parovi koji su se upoznali na sastancima na slijepo

Izgleda da i poznate ličnosti imaju ljubavne tegobe vezane za upoznavanje ljubavnih partnera, pa im treba pomoć prijatelja (u slučaju poznatih, i menadžera) koji im organizuju sastanke na slijepo, odnosno spajaju ih sa njima nepoznatom osobom sa kojom smatraju da će biti kompatibilni. Takvi sastanci mogu da budu stresni, ali se su se za ove poznate ličnosti isplatili!

Najčitanije