Megan Markl

Kraljevska porodica odbacuje Megan i Harija?

Britanska kraljevska porodica ima sve manje strpljenja i razumjevanja za princa Harija i njegovu suprugu Megan Markl, koji već mjesecima ređaju skandale i donose ishitrene odluke koje narušavaju ugled dvora.

Megan Markl optužuju za poraz Serene Vilijams u finalu US Opena

Megan Markl i Serena Vilijams su dugogodišnje prijateljice pa se vojvotkinja u petak zaputila u Njujork kako bi svoju prijateljicu podržala u finalu US Opena.

Šta frustrira Megan Markl

Biti član britanske kraljevske porodice ima mnoge prednosti, ali i mane.

Megan Markl pokrenula modnu liniju u humanitarne svrhe

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl pokrenula je modnu liniju radi podrške humanitarnoj organizaciji koja pomaže nezaposlenim ženama da nađu posao.

Megan Markl ima novo zanimanje

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl planira da postane kolumnistkinja jednog čuvenog magazina i da piše o svom humanitarnom radu, prenose strani mediji.

Tramp: Nije Megan Markl zločesta, kraljevska porodica fina

Američki predsjednik Donald Tramp rekao je tokom posjete Londonu da ne misli da je Megan Markl "zločesta", već da je samo bila "zločesta prema njemu".

Megan je prije Harija poruke slala kandidatu šoua "X Factor"

Nekoliko mjeseci prije nego što je upoznala princa Harija (34), Megan Markl (37) slala je poruke X Factor zvijezdi Metu Kardliu (36). Upoznali su se na internetu 2015. kada je Megan pohvalila njegov nastup. U to vrijeme Met je glumio u mjuziklu.

Megan i Hari obilježili prvu godišnjicu braka

Megan Markl i princ Hari su se vjenčali 19. maja prošle godine, a svoju sreću su na Instagramu podijelili objavivši juče, na dan godišnjice, romantičan video sa do sada neviđenim fotografijama sa vjenčanja.

Saopšteno ime kraljevske bebe

Novorođeni sin princa Harija i Megan Markl zvaće se Arči Harison Mauntbaten-Vindzor, saopštila je danas Bakingemska palata, prenio je AP.

Megan i Hari prvi put sa sinom u javnosti

LONDON - Britanski princ Hari i njegova supruga Megan Markl prikazali su prvi put svog sina, rođenog u ponedjeljak, opisujući osjećaj roditeljstva kao "magičan".

Najčitanije