Megan Markl

Megan i Hari se o oglasili Filipovoj smrti

Princ Hari i Megan Markl danas su odali počast princu Filipu nakon vijesti o njegovoj smrti.

Princ Hari i Megan najavili svoju prvu seriju za Netflix

Prva serija Megan Markl i princa Harija koju rade za Netflix govori o Igrama neporaženih (Invictus Games), inicijativi čiji je cilj da povrijeđenim i bolesnim pripadnicima oružanih snaga kroz sport pruži psihološku i fizičku rehabilitaciju.

Mišel Obama: Nije me iznenadilo što je Megan govorila o rasi

NJUJORK - Bivša američka prva dama, Afroamerikanka Mišel Obama, izjavila je da je nije potpuno iznenadilo ono što je britanska vojvotkinja od Saseksa Megan Markl govorila o rasi u nedavnom TV intervjuu.

Nije završila: Megan Markl navodno sprema novu "bombu"

Megan Markl će, prema pisanju stranih medija, iskoristiti intervju koji je "razdrmao" kraljevsku porodicu, ali i čitav svijet, kako bi lansirala svoju političku karijeru.

Za 48 sati rasprodate stolice na kojima su Megan i Hari sjedili

Baštenske stolice na kojim su sjedili vojvotkinja Megan Markl i princ Hari za vrijeme intervjua s Oprom Vinfri rasprodate su u roku od 48 sati od emitovanja.

TV voditelj koji je vrijeđao Megan Markl dao otkaz

Britanski televizijski voditelj Pirs Morgan je podnio ostavku u ITV-ju i više neće voditi program po kojem je poznat u svijetu "Dobro jutro, Britanijo", a poslije uvredljivih komentara na račun Megan Markl, supruge princa Harija.

Oglasila se kraljica Elizabeta, saopštenje nakon intervjua Megan i Harija

Iz Bakingemske palate objavili su odgovor na intervju Megan Markl i princa Harija.

Intervju princa Harija će nanijeti štetu kraljevskoj porodici?

Dugo čekani intervju princa Harija u emisiji američke voditelje Opre Vinfri biće emitovan večeras, a jedan od članova kraljevske porodice je nazvao "toksičnom" atmosferu između princa Harija i njegove supruge Megan Markl, sa jedne strane, i britanske monarhije sa druge strane.

Objavljen isječak intervjua Megan Markl: Kako očekuju da ćemo ćutati

CBS je objavio novi isječak dugo očekivanog intervjua Opre Vinfri s Megan Markl i princem Harijem u kojem vojvotkinja za Bakingemsku palatu kaže da ne zna kako bi mogli očekivati da će nakon svega ona i njen suprug ćutati.

Hari i Megan se ne vraćaju u kraljevsku porodicu

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan saopštili su kraljici Elizabeti Drugoj da se neće vratiti u kraljevsku porodicu kao "aktivni članovi", saopštila je danas Bakingemska palata.

Najčitanije