Megan Markl

Megan i Hari pokreću dobrotvornu organizaciju

LONDON - Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa otkrili su planove za osnivanje dobrotvorne organizacije pod nazivom Arčvel, javlja CNN.

Megan i Hari ostaju bez ovih privilegija

U utorak, 31. marta, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, službeno će odstupiti od svojih kraljevskih dužnosti i posvetiti se svom novom životu, koji će voditi u Velikoj Britaniji i Sjevernoj Americi, piše Independent.

Prva uloga Megan Markl nakon udaje

Megan Markl vratila se glumi, ali u nešto drugačijem obliku u saradnji s produkcijskom kompanijom Disney, prenosi "Sky News".

Megan i Hari posljednji put u javnosti kao kraljevska porodica

Princ Hari (35) odradio je u nedjelju svoj posljednji zadatak kao general kraljevske mornarice te na službeno primanje u Royal Albert Hall u Londonu došao sa suprugom Megan Markl (38), koja nije skidala osmijeh s lica.

Emotivan razgovor kraljice i princa: Uvijek si dobro došao

Ukoliko Hari ikada bude htio da opet bude dio kraljevstva, vrata su mu širom otvorena.

Kanađani više neće obezbjeđivati Harija i Megan

Kanada više neće pružati usluge obezbjeđivanja britanskom princu Hariju i Megan Markl, saopštila je danas kanadska vlada kanoš što se par odrekao uloge visokih članova britanske kraljevske porodice.

Hari i Megan moraće da se odreknu "kraljevskog brenda"

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, Hari i Megan, moraće da se odreknu i "kraljevskog brenda" nakon što su odlučili da se povuku sa dvora i finansijski se osamostale, piše "Daily Mail".

Princ Hari i Megan će ipak dobijati novac iz kraljevske kase

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl ipak će biti finansirani iz kraljevske kase, jer će moći da računaju na oko tri miliona dolara koje će dobijati od budućeg kralja, princa Čarlsa.

Kraljica prvi put u javnosti poslije odlaska Harija i Megan

Kraljica Elizabeta se prvi put zvanično pojavila u javnosti nakon neočekivane odluke o napuštanju kraljevskih dužnosti Princa Harija i princeze Megan.

Cure priče iz kraljevske porodice: Megan nije razgovarala s Kejt

Megan Markl nije razgovarala s Kejt Midlton otkako su ona i princ Hari odlučili napustiti svoje pozicije u kraljevskoj porodici, rekao je izvor za Us Weekly.

Najčitanije