Megan Markl

Hari i Megan zaljubljeniji nego ikad

Bivši zaposlenici "Firme" ovih dana, nakon nekoliko mjeseci izbivanja zbog rođenja kćerke Lilibet Diane, imaju pune ruke posla. Na Global Citizen Liveu poslali su važnu poruku o vakcinaciji, a svojim gestovama, zagrljajima i držanjem za ruke, pokazali su kako su skladniji nego ikad.

Megan Markl prvi put u javnosti nakon porođaja

Princ Hari (37) i Megan Markl (40) započeli su svoju trodnevnu posjetu Njujorku i Svjetskom trgovinskom centru, a to je i njihovo prvo službeno pojavljivanje otkako su napustili kraljevsku porodicu i preselili se u Kaliforniju 2020. godine.

Novi trejler kontroverznog filma o Hariju i Megan

Novi trejler za kontroverzni film o vojvodi i vojvotkinji od Saseksa - "Hari i Megan: Bijeg iz palate", objavila je na svom Instagram profilu glumica Sidni Morton, koja glumi Megan Markl.

Opra odbila da bude kuma kćerki princa Harija i Megan

Poznata voditeljka Opra Vinfri (67) odlučila je da prekine glasine o kumstvu kćerke princa Harija (36) i Megan Markl (39), malene Lilibet.

Rođaka Megan Markl objasnila zašto više neće razgovarati s njom

Jedna od članica uže porodice Megan Markl izjavila je da vjerovatno više nikad neće razgovarati s njom.

Lilibet Diana, kćerka Harija i Megan, je upravo ušla u istoriju

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor rođenjem je stala na osmu poziciju u redu za britanski prijesto. Iako su šanse da će jednog dana postati britanski monarh samo teoretske, bebica je odmah po rođenju ušla u istoriju i to iz nekoliko razloga.

Hari: Moj život je kombinacija Trumanovog šoua i zoo-vrta

Princ Hari je izjavio da želi da "prekine ciklus bola i patnje" svog odrastanja i da ga ne prenosi na sopstvenu djecu.

Hari i Megan imali poruku na Arčijev drugi rođendan

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa apelovali su na one koji žele da proslave drugi rođendan njihovog sina da doniraju novac za plaćanje vakcina protiv virusa korona zemljama koje su u nepovoljnom položaju.

Megan i Hari se o oglasili Filipovoj smrti

Princ Hari i Megan Markl danas su odali počast princu Filipu nakon vijesti o njegovoj smrti.

Princ Hari i Megan najavili svoju prvu seriju za Netflix

Prva serija Megan Markl i princa Harija koju rade za Netflix govori o Igrama neporaženih (Invictus Games), inicijativi čiji je cilj da povrijeđenim i bolesnim pripadnicima oružanih snaga kroz sport pruži psihološku i fizičku rehabilitaciju.

Najčitanije