Mehmed Šabić

Meho Beton uspješno podnio i 18. operaciju

​Iza dječaka Mehmeda Šabića iz Gračanice, koji je u BiH poznat pod nadimkom Meho Beton zbog odijela koje je nosio, ali i zbog ogromne snage, danas je i 18. operacija, koja je uspješno završena nakon sedam sati.

Meho Beton pomagao u hotelu u kojem su smješteni migranti

Dječak Mehmed Šabić iz Gračanice, poznatiji kao Meho Beton, boravio je danas u motelu u Tuzli u kojem su smješteni migranti.

Meho Beton poslije 17 operacija hrabro korača ka oporavku

GRAČANICA - Iza dječaka Mehmeda Šabića iz Gračanice, koji je u BiH poznat pod nadimkom Meho Beton zbog odijela koje je nosio, ali i zbog ogromne snage, već je dvije i po godine borbe u kojima je prošao 17 operacija dužih od pet sati, što ga uistinu čini jednim od najvećih heroja u BiH.

Hrabri dječak Meho Beton nastavlja borbu, imao i 17. operaciju

Dječak Mehmed Šabić iz Gračanice, koji je zbog izuzetne hrabrosti nakon što je povrijeđen u požaru prozvan Meho Beton, nastavlja svoju borbu.

Hrabri dječak iz Gračanice izdržao i 16. operaciju

​Dječak Mehmed Šabić iz Gračanice, koji je zbog izuzetne hrabrosti nakon što je povrijeđen u požaru prozvan Meho Beton, nastavlja svoju borbu.

Mali heroj Meho Beton ide u Minhen na tri nove operacije

Mehmed Šabić, poznatiji kao Meho Beton, ponovo će 19. septembra na operacijski sto, i to na minhenskoj klinici "Bogenhauzen".

Mali heroj: Preživio stravičan požar pa istrčao trku u Tuzli

U okviru trećeg noćnog polumaratona u Tuzli sinoć je upriličena i dječija trka u dužini od 200 metara. Među nekoliko stotina mališana našao se i 14-godišnji Mehmed Šabić, poznatiji kao Meho Beton, iz Gračanice koji je prije dvije godine teško povrijeđen u stravičnom požaru.

Mali heroj Meho Beton se vratio u školu

Sada je svima, roditeljima Nedimu i Albinki Šabić, sestri Jasmini, spasitelju Osmanu Adžemoviću, komšijama, učenicima, ljekarima, onima koji su pomogli, kristalno jasno, da je 13-godišnji Mehmed Šabić Meho Beton dobio najvažniju bitku, bitku za svoj mladi život.

Meho Beton se nakon 15. operacije vraća kući

GRAČANICA - Četrnaestogodišnji Mehmed Šabić, poznatiji kao Meho Beton, nakon vađenja kanile vraća se na tri mjeseca kući, a uskoro bi trebalo da krene s fizikalnim terapijama, saopšteno je na Facebook stranici "pomozi.ba".

Dječak heroj Meho Beton dobio superodijelo

GRAČANICA - Dječak heroj u BiH pod imenom Meho Beton, a stvarnim Mehmed Šabić, nakon tragedije koja ga je zadesila postao je heroj ne samo među svojim vršnjacima, već svim uzrastima, te je dobio i odijelo koje će morati non-stop nositi naredne dvije godine i koje će mu mekšati kožu, držati vlagu i štititi ga od spoljnih uticaja.

Najčitanije