Mehmed Baždarević

Baždarević bi mogao Francusku zamijeniti Švajcarskom

Bivši selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine i trenutni trener francuskog Pariza Mehmed Baždarević danas bi se trebao sastati s predsjednikom Siona kako bi pregovarao o mogućem preuzimanju ovog kluba.

Baždarević: Uticaj navijača je preveliki

Kontinuitet u radu Uprave i stručnog štaba i zaustavljanje očigledno prevelikog uticaja navijača neki su od prvih koraka na putu ka boljoj budućnosti Fudbalskog kluba Željezničar.

Fudbalska bh. Vlada o nasljedniku Mehmeda Baždarevića

Velika neizvjesnost vlada uoči današnje sjednice Izvršnog odbora Fudbalskog/Nogometnog saveza zbog koje će izbor selektora fudbalske reprezentacije BiH vjerovatno biti prolongiran.

Baždarević otkrio Daliću tajne Grka

Bliže se mečevi baraža za plasman na Svjetsko fudbalsko prvenstvo u Rusiji naredne godine, a Zlatko Dalić, selektor Hrvatske, za pomoć pred dvomeč sa Grčkom kontaktirao je Mehmeda Baždarevića, dosadašnjeg selektora BiH.

Baždarević: Vidjećemo šta dalje

Nakon što je završena sjednica Izvršnog odbora Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH, Mehmed Baždarević je napustio sarajevski Hotel Europe bez izjava okupljenim novinarima.

Baždarević: Za Pjanića zamjene nema, ali postoje solucije

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine počela je pripreme za utakmice sa Belgijom i Estonijom, koje će biti odigrane u okviru kvalifikacija za svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

Baždarević ostao i bez Šimunovića

Mehmed Baždarević selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine ostao je danas bez još jednog fudbalera uoči ključnih utakmica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Beglije na "Grbavici" 7. oktobra i tri dana kasnije sa Estonijom u Talinu.

Baždarević pozvao Medunjanina i Bilbiju

Haris Medunjanin i Nemanja Bilbija naknadno su pozvani na okupljanje fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Baždarević: Protiv Belgije niko neće glumiti Pjanića

Sa Belgijom je velika utakmica. Velike utakmice su za velike igrače, poput Miralema Pjanića. Nažalost, jednog od naših velikih igrača neće biti u ekipi zbog povrede i to je veliki gubitak za nas u predstojećim mečevima, rekao je Mehmed Baždarević, selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Baždarević ostao bez igrača uoči ključnih utakmica

Selektor reprezentacije BiH Mehmed Baždarević našao se u velikim problemima pred utakmice sa Belgijom i Estonijom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. godine.

Najčitanije